Satış Bağış Karşılığı - Satılık Ürünler (SMA lı Çocuk İçin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam ilanımdaki Bilt Hamber Double Speed Wax’ı buraya ekleyebilir misiniz ? Satıldığı zaman ben ilgili kişiye kargolayabilirim. Ufak da olsa bir katkımız olursa ne mutlu :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam ilanımdaki Bilt Hamber Double Speed Wax’ı buraya ekleyebilir misiniz ? Satıldığı zaman ben ilgili kişiye kargolayabilirim. Ufak da olsa bir katkımız olursa ne mutlu :)
@KaiZeN Erçin hocam benim ürünlerinde hepsini ekleyelim size zahmet olmazsa.
Satılık fazlalıklar
Arkadaşlar farkındalığa katkınız ve destekleriniz için çok teşekkürler, eksik olmayın.

İlk mesaj güncellenmiştir.

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,
SMA Tip1 ile mücadele eden Ahmet Alp bebeğin gönüllü elçisiyim. Sizin gibi duyarlı insanlara ve değerli gönül dostlarına ihtiyaç duymaktayız. Bebeğin tedavisine destek olmanızı rica ediyoruz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyiniz. Sağlıklı günler dilerim.

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli Üyeler,
Bildiğiniz üzere SMA hastası Ahmet Alp bebek için VALİLİK İZİNLİ KAMPANYA! 1BALON 10TL
İban: TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79
Alıcı: Recep Güven-Yapı Kredi Açıklama: Gemi
Ayrıca, 1 SMS: 10TL Hayat Yaz 1735'e gönder (Turkcell ve Türk Telekom Gsm operatörleri için geçerlidir.

Ahmet Alp'e yardım edelim. Şuan %48.4 seviyelerinde.

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli Üyeler,
Bildiğiniz üzere , @KaiZeN Erçin arkadaşım forum olarak Sma hastası Ahmet Alp için destek oluyor ve bizlerde olmaya çalışıyorsunuz. Instagram sayfasını takip ederseniz.
https://instagram.com/sma_ahmetalp?utm_medium=copy_link
Ayrıca, instagram üzerinden, Bu akşam saat 19:30 canlı yayına katılımınızı bekliyorum. Saygılarımla

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Başta yönetim olmak üzere tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler.. Ürün alan almayan, özelden msj atan, ürünleri paylaşan, haberimiz olmadan tutar farketmeksizin yapılan her bağış için teşekkürler arkadaşlar..

Ürünlerini paylaşan arkadaşların da izni olursa konuyu kapatabiliriz. Başka güzel bir destek konusunda inşallah tekrar buluşuruz :tesekkurr:..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam konuyu toparlasak iyi olur en son ne kaldi ne bitti bendeki ürünler kullanildi cunku arayan soran olmadigi icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...