Basık tabure

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar

Son zamanlarda jant yıkarken, polisaj yaparken çömelmekten, eğilip kalkmaktan bacaklarım çok ağrıyordu ve sağ diz kapağımdan hiç hoş olmayan takır tukur sesler gelmeye başlayınca korku sardı

Tabi uzun zamandır aklımda olan ama sağlam ve hafif bir tabure bulamadığım için hep ertelediğim kafamdaki mini tabureyi sonunda ve artık yaptım.

Sonunda diyorum ama gönül isterki hem hafif hem tekerlekli hem yükseklik ayarlı olsun pofuduk olsun ama olmuyor bazen :)

Milyoncudan 10₺ aldığım tabure 28-30 cm yükseklikte idi

2-3 sefer ölçtüm tek ayağı yüksekte falan kalmadın kestikten sonra diye

Vonroc gravür makinesiyle kesip kenarının çapaklarını aldım

21-23 cm yükseklikte bir taburem oldu :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar

Son zamanlarda jant yıkarken, polisaj yaparken çömelmekten, eğilip kalkmaktan bacaklarım çok ağrıyordu ve sağ diz kapağımdan hiç hoş olmayan takır tukur sesler gelmeye başlayınca korku sardı

Tabi uzun zamandır aklımda olan ama sağlam ve hafif bir tabure bulamadığım için hep ertelediğim kafamdaki mini tabureyi sonunda ve artık yaptım.

Sonunda diyorum ama gönül isterki hem hafif hem tekerlekli hem yükseklik ayarlı olsun pofuduk olsun ama olmuyor bazen :)

Milyoncudan 10₺ aldığım tabure 28-30 cm yükseklikte idi

2-3 sefer ölçtüm tek ayağı yüksekte falan kalmadın kestikten sonra diye

Vonroc gravür makinesiyle kesip kenarının çapaklarını aldım

21-23 cm yükseklikte bir taburem oldu :)

Çok güzel olmuş :) ben de normal tabure koyunca yüksekte kalıyordum,diğer türlü de diz ağrısı. Bahçenin kenarındaki taşlara oturarak ilerlemeye başladım ama bu tarz konforlu bişi şart :D

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
O dizlerdeki sorun bende var Allah yardımcımız olsun bazen sol dizim kitleniyor gerçekten kalkarken bir değişik kalkmak zorunda kalıyorum. Tabure güzel olmuş çok mantıklı eline sağlık.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Detaycıda çareler tükenmez eline sağlık her yerde iş görür :kahkahaa:
Ellerine sağlık. Polisaj yaparken de işe yara bu :alkis:
Çok güzel olmuş :) ben de normal tabure koyunca yüksekte kalıyordum,diğer türlü de diz ağrısı. Bahçenin kenarındaki taşlara oturarak ilerlemeye başladım ama bu tarz konforlu bişi şart :D
O dizlerdeki sorun bende var Allah yardımcımız olsun bazen sol dizim kitleniyor gerçekten kalkarken bir değişik kalkmak zorunda kalıyorum. Tabure güzel olmuş çok mantıklı eline sağlık.
Valla düzgün detay yapamıyom böyle malzemeleri düşünmekten:D
Sonuç yeterli ama:cool:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık hocam, yine yardımcı ekipmanlar geliştirmeye devam :)