Basınçlı Yıkama Makinası Tavsiyesi

narcobs

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar,

Yeni kapıldığım bu hastalık içimi kemiriyor, her defasında bu son dediğim şeyin üstüne uygulamalarınızı ve tavsiyelerinizi görünce heyecanlanıp yerimde duramıyorum :) Konuya dönecek olursak:

Garajımın önünde yıkamak için basınçlı yıkama makinası almak istiyorum. Fakat alacağım makinanın durgun sudan çekme özelliği olması şart. Max ayırmak istediğim bütçe 1000₺

1) Bosch Bosch Easy Aquatak 120 Basınçlı Yıkama - 06008A7900 820937 | Trendyol
2) https://www.amazon.com.tr/Bosch-Uni...ocphy=1012776&hvtargid=pla-351842461368&psc=1
3) https://www.amazon.com.tr/Nilfisk-B...ts=p_89:Nilfisk&rnid=13493765031&s=diy&sr=1-4
4) https://www.amazon.com.tr/dp/B00J4J...e=380333&creativeASIN=B00J4JQLLK&linkCode=asn

Bunlar ilgimi çekenler, Bosch easy quatak 120 bar olan işimi görürse hem fiyatından hem de rahat taşınabiliyor olmasından dolayı onu tercih etmek isterim. (evime çıkartıp balkonu da temizlememize yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama çok da şart değil) Bu model duran sudan çekiyormuş sanırım. Diğer baktığım modeller duran sudan çekiyor mu bilmiyorum.

Not: Aslında babamın seneler önce aldığı Karcher K3 makinası var fakat, çalışan kullanırken suyu açık bırakmış ve bi parçası bozulmuş. 2 sene önce parçayı sorduğunda servis 250₺ fiyat vermiş. Şuan muhtemelen 350-400 falandır bu yüzden yenisini almak daha mantıklı geliyor. Parçanın fotoğrafını da bulabilirsem atarım belki alternatif çözümleriniz de vardır :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
kesinlikle karcher serisi almalısınız unutmayın k5 ve üzeri metal pompadır alt seriler genelde plastik pompa oluyor. bu açıdan k5 ve üzeri bakınız. zaten anca basıncı yetiyor 120 ler çok basit kalıyor

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Utopik83 karcher hakkinda yardimci olur
@omrslhmms hocamda da sizin fiyat araliginda satisa cikarmisti
@omrslhmms forumda 2nci el kutulu garanti K5 satıyordu. Ona da bakabilirsin @narcobs

Teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için.

Merhabalar,

Yeni kapıldığım bu hastalık içimi kemiriyor, her defasında bu son dediğim şeyin üstüne uygulamalarınızı ve tavsiyelerinizi görünce heyecanlanıp yerimde duramıyorum :) Konuya dönecek olursak:

Garajımın önünde yıkamak için basınçlı yıkama makinası almak istiyorum. Fakat alacağım makinanın durgun sudan çekme özelliği olması şart. Max ayırmak istediğim bütçe 1000₺

1) Bosch Bosch Easy Aquatak 120 Basınçlı Yıkama - 06008A7900 820937 | Trendyol
2) https://www.amazon.com.tr/Bosch-Universalaquatak-Yüksek-Basınçlı-Cihazları/dp/B06XRFXDZ4/ref=asc_df_B06XRFXDZ4/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=343279541692&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13295787101998940560&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012776&hvtargid=pla-351842461368&psc=1
3) https://www.amazon.com.tr/Nilfisk-Basınçlı-Yıkama-Makinesi-270x300x820/dp/B06WWHGXDC/ref=sr_1_4?fst=as:eek:ff&qid=1583126432&refinements=p_89:Nilfisk&rnid=13493765031&s=diy&sr=1-4
4) https://www.amazon.com.tr/dp/B00J4J...e=380333&creativeASIN=B00J4JQLLK&linkCode=asn

Bunlar ilgimi çekenler, Bosch easy quatak 120 bar olan işimi görürse hem fiyatından hem de rahat taşınabiliyor olmasından dolayı onu tercih etmek isterim. (evime çıkartıp balkonu da temizlememize yardımcı olabilir diye düşünüyorum ama çok da şart değil) Bu model duran sudan çekiyormuş sanırım. Diğer baktığım modeller duran sudan çekiyor mu bilmiyorum.

Not: Aslında babamın seneler önce aldığı Karcher K3 makinası var fakat, çalışan kullanırken suyu açık bırakmış ve bi parçası bozulmuş. 2 sene önce parçayı sorduğunda servis 250₺ fiyat vermiş. Şuan muhtemelen 350-400 falandır bu yüzden yenisini almak daha mantıklı geliyor. Parçanın fotoğrafını da bulabilirsem atarım belki alternatif çözümleriniz de vardır :)

Düşünürseniz Karcher K5 EU model makinem satılıktır.
İlanı şu linkte:

https://detailforum.com/konu/satili...-snow-foam-lance-karcher-fj6.2493/#post-77393

Yalnız sanıyorum Eskişehir'desiniz. Ben İstanbul içi elden verme taraftarıyım, hem kargo maliyeti hem ürünün başına bir şey gelme riskinden dolayı. Bu sebeple hep diyorum, alabiliyorsanız sıfır alın, en azından ezildi büküldü kırıldı dediniz mi satıcı mağdur etmez. Ama ben çalıştığından emin olduğum, nokta hasar olmayan ürünümü kargolarsam kargoda bozulursa karşılıklı mağduriyet yaşarız. Bu da aklınızda olsun, sadece benden almanızla ilgili değil.

narcobs

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için.

Düşünürseniz Karcher K5 EU model makinem satılıktır.
İlanı şu linkte:

https://detailforum.com/konu/satili...-snow-foam-lance-karcher-fj6.2493/#post-77393

Yalnız sanıyorum Eskişehir'desiniz. Ben İstanbul içi elden verme taraftarıyım, hem kargo maliyeti hem ürünün başına bir şey gelme riskinden dolayı. Bu sebeple hep diyorum, alabiliyorsanız sıfır alın, en azından ezildi büküldü kırıldı dediniz mi satıcı mağdur etmez. Ama ben çalıştığından emin olduğum, nokta hasar olmayan ürünümü kargolarsam kargoda bozulursa karşılıklı mağduriyet yaşarız. Bu da aklınızda olsun, sadece benden almanızla ilgili değil.
Geçen hafta sizin konunuzu görmüştüm, hem 1000₺ i geçmemek adına, hem de taksitle almamın şuan için daha iyi olacağından dolayı yazmamıştım size. Evet mesafeden dolayı tabi bir de kargo sıkıntısı var :( Sizin gibi bilinçli ellerde o makinanın hala sıfır gibi olacağından hiç ama hiç şüphem yok

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geçen hafta sizin konunuzu görmüştüm, hem 1000₺ i geçmemek adına, hem de taksitle almamın şuan için daha iyi olacağından dolayı yazmamıştım size. Evet mesafeden dolayı tabi bir de kargo sıkıntısı var :( Sizin gibi bilinçli ellerde o makinanın hala sıfır gibi olacağından hiç ama hiç şüphem yok
İnanın benden alın diye söylemiyorum, benden önce de nedenleriyle yazan arkadaşlar olmuş zaten ama düşündüğünüz makineler ile K5'i kıyaslayamam bile, dayanıklılık, performans vs... Her gün alınan bir şey değil, bu nedenle 200-300 lira daha fazla verip daha iyisini alın derim.

En az K5 almaya çalışın. Ürün gelmediği için fiyatlar da artacaktır. Bir an önce alışverişinizi yapmaya çalışın.
Ben de 9 taksitle almıştım, son taksitini ödemişim bu ay kesilen ekstreyle :)

Teşekkür ederim bu arada, malzemene iyi bak ki o da sana iyi baksın diye düşünürüm hep. Yoksa mal kıymetinden ya da pintilikten falan değil :)

narcobs

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
İnanın benden alın diye söylemiyorum, benden önce de nedenleriyle yazan arkadaşlar olmuş zaten ama düşündüğünüz makineler ile K5'i kıyaslayamam bile, dayanıklılık, performans vs... Her gün alınan bir şey değil, bu nedenle 200-300 lira daha fazla verip daha iyisini alın derim.

En az K5 almaya çalışın. Ürün gelmediği için fiyatlar da artacaktır. Bir an önce alışverişinizi yapmaya çalışın.
Ben de 9 taksitle almıştım, son taksitini ödemişim bu ay kesilen ekstreyle :)

Teşekkür ederim bu arada, malzemene iyi bak ki o da sana iyi baksın diye düşünürüm hep. Yoksa mal kıymetinden ya da pintilikten falan değil :)
Fikirleriniz benim için çok önemli o yüzden K5 e yoğunlaşmak istiyorum fakat sabah 1299 olan K5'in fiyatı şimdi 1499 olmuş bile:deli: Bosch Easy Aquatak'ı öneren olmamış. O yüzden fiyatı 1499'a çıkan K5 için kampanya bekleyebilirim. Belki o arada beklenmedik bir İstanbul seyahatım çıkabilir, nakit alım gücüm artabilir ve makinanız satılmamış olabilir:p

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam bende benzer seçenekler arasında kalıp K5'i aldım kampanyalıyken. Şu an 2 defa kullanma fırsatım oldu ve 9 taksitle iyi ki almışım diyorum. Bana gelen üründe bir adet nozzle'da su kaçağı vardı @Utopik83 Ramazan Bey'i aradım ve hemen harekete geçerek "Ne oldu - Nasıl oldu?" bile demeden yenisini gönderdi. Tekrar tavsiye edenlere, aldığım kişiye teşekkürlerimi sunarım.

Diğer ürünleri de bir şekilde tecrübe etmeden bilemeyiz. Belki öncü olmak istersiniz :) İstemezseniz de şu an @omrslhmms Ömer Abi'nin ilanı güzel bir seçenek.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms hocam da ki ürünü almak isterseniz kargo konusunda yardımcı olabilirim. Otobüs ile yollarız hem aynı gün hem de sağlam gelir ürününüz.
Ben daha kral hareket görmedim :) bana satıcı olarak bir şey demek düşmez daha.

Almaya niyetiniz varsa aynı fiyattan 3 taksit yaparım size. 3 ayda peyderpey gönderirsiniz @narcobs . Siz bir düşünün bence :)

narcobs

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
@omrslhmms hocam da ki ürünü almak isterseniz kargo konusunda yardımcı olabilirim. Otobüs ile yollarız hem aynı gün hem de sağlam gelir ürününüz.
Hocam süpersiniz..

Almaya niyetiniz varsa aynı fiyattan 3 taksit yaparım size. 3 ayda peyderpey gönderirsiniz @narcobs . Siz bir düşünün bence :)
Ben bi düşünüp, hesap kitap yapıp size dönüş yapayım :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Kral hareketler havada uçuşuyor resmen. Gurur duydum bu forumun bir parçası olmaktan.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Siz ne güzel insanlarsınız ya.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Shirb13 'in deyimiyle, @MoonDance ve @omrslhmms 'in bu kral hareketleri neticesinde Ömer abiyle Karcher K5 için anlaştık :) Sağolsun kendisi güzel yardımcı oldu. Kargo desteği için de Emre bey'e çok teşekkürler:)
Hayırlı olsun, büyük pay Emre'de burada @MoonDance :) tavsiye eden diğer tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Forumdan birine gidecek olması en çok sevindiğim nokta. Sağ salim gelsin de güzel günlerde kullan inşallah.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik