Başlangıç Ürünleri Önerisi

Tschaglar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Dortmund
Selamlar arkadaşlar. Almanya’da yaşıyorum ve burda malesef araç yıkamak çok meşakkatli bir olay. Ya parasıyla yıkatıyorsun (30-40euro) ya da benzinlikte kendin yıkıyorsun o bile 10-12 Euro tutuyor, biraz detaylı derseniz 15-20 Euro’yu rahat geçer.

Haftaya inşallah ilk aracımı alıyorum burdaki. Aracımı genelde benzinliklerde yıkamayı planlıyorum ama bunun haricinde aracın temiz ve parlak görünmesini sağlamak için hatta susuz temizleme ve benzeri kullanabileceğim ürünler varsa bunlara ihtiyacım var.

Detailing konusunda çok bilgim yok malesef. Önerilerinizi bekliyorum. Hiçbir ürünüm yok şuan. Ayrıca alacağım araç deri koltuk, cam tavan sunroof, piano black ufak kısımlar ve büyük ekranı olan bir araç. Bu detaylara göre belki ürün önerisinde bulunursunuz diye belirtmek istedim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyorum

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch Chemie ürünlerinden bir seri yapabilirsiniz. Ürünleri oldukça kaliteli. Almanyada üretildiği için fiyatı uygun olur diye düşünüyorum. Ayrıca susuz temizleme ürünü de mevcut.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Selamlar, Hayırlu olsun öncelikle kazasız belasız. İhtiycıbız doğrultusunda Nanolex markasının ürünlerinide inceleyebilirsizin ürünleri güzel ve başarılıdır Almanya’ya ait bir marka gözünüz kapalı o markadanda ürünler alabilirsiniz.