Baslik önerisi

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Adminlen önerimi paylastim, birde sizlerin ve moderatörlerin fikrini alalim.
Ne zamandir aklimda olan Forum icin bir önerim var.
Yabanci forumlarda özellikle alman forumlarda gözüme carpan bir durumu sizinlen paylasmak istedim.Sanirim burdada uygulabilinir.

Benim Uygulama basliklar hakkinda önerim var.
Basliklar bu tarz olsa, üyeler icin cok daha faydali ve düzenli olur diye düsünüyorum. En azindan ben bu tecrübeyi yaptim.
Uygulama basligi olarak Misal:

VW Golf / Menzerna 3in1 / Zymöl Titanium

yada

BMW F10 / Sonax Cutmax / Soft99 Fusso Coat

gibin.

Böylelikle ( yeni ) üyeler hem arama kismindan hemde basliga girmeden merak ettigi ürünün performansini görebilir.
Benimki nacizhane bir fikir sadece , aklimdayken bi söyliyeyim dedim. Ilerde düzenlemeye gidilirse bir opsiyon olabilir belki .

Benzer bir durum misal wax konulari yada diger ürünler icin gecerli.
Misal olarak wax bölümü aldigimizda. Her kullanilan markanin kendine ait bir basligi olmasi , daha faydali olur diye düsünüyürum. Belirli bir marka wax sahibi olan bu baslikda kendi tecrübelerini bildirir,artilari / eksilerini ve resimlerini paylasir dayanim hakkinda tecrübesini aktarir ....yada sadece o ürün hakkinda sohbetler yapilir. Herkes kendi tecrübesini bu ürün hakkinda paylasirsa , bu ürünü almayi düsünenler daha iyi fikir sahibi olur.

Sevgili admin ve moderatörler.....bombayi attim kucaginiza :p hayirli cumalar.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok mantıklı bencede bölüm bölüm olursa konular iç içe geçmez daha düzenli olur çoğu kişi yorumuda orda olursa öğrenmek tercih yapmak daha iyi olur faydalı olacağı düşüncesindeyim büyükler ne der bilemiyorum :utandim:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@El_Diablo, teşekkürler, güzel fikir. Ben konu açarken başlığa yazmaya dikkat ediyorum ürünleri. Son açtığım konuda da başlık bu şekilde. Öneriniz kesinlikle dikkate alınacak.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güzel fikir. Bundan sonra dikkat edelim. Arama yaparken de işe yarayacaktır.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Fikir gayet güzel,bence de dikkate alınmalı. Teşekkür ederiz :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@El_Diablo, bey ,mantıklı aklınıza saglık. Saygı deger admin ve degerli moderatörlerimiz Değerlendirmeli. teşekkürler.