Arkadaşlar sakin olalım galeyana gelmeyelim yeni site illaki hatalar olucaktir bunlar düzeltilir sabırlı olalim, otelde ki açık büfe mantığıyla biticek kalmayacak kafasıyla saldırmayalim 1 ay var önümüzde indirim icin
R1 bitti mi diye mesaj attım ellerinde olduğunu stoğu kısa sürede yenileceklerini belirttiler , site yeni acılmıs olur stokları az sanırım bekleyelım arkadaslar ... Emegi gecenlere tesekkurler..
Emeği geçenlere teşekkürler. Ancak N11 fiyatları daha ucuz. Son fiyata bakıldığında kendi sitesinde biraz daha ucuz oluyor. Ancak %11+20 değil. Bu nedenle bu şekilde algı oyunu yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Gerçek indirim neyse onu söyleseler daha doğru olurdu.
Emeği geçenlere teşekkürler. Ancak N11 fiyatları daha ucuz. Son fiyata bakıldığında kendi sitesinde biraz daha ucuz oluyor. Ancak %11+20 değil. Bu nedenle bu şekilde algı oyunu yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Gerçek indirim neyse onu söyleseler daha doğru olurdu.
hocam entegrasyon yapılıyormuş. Kendi erişimleri de kısıtlı. Hatalı fiyatlarda ve stoklarda güncellemeler olur. Güzel bir çalışma var ortada bekleyelim destek verelim, kimse kötü niyetli değil sonuçta
hocam entegrasyon yapılıyormuş. Kendi erişimleri de kısıtlı. Hatalı fiyatlarda ve stoklarda güncellemeler olur. Güzel bir çalışma var ortada bekleyelim destek verelim, kimse kötü niyetli değil sonuçta
Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca indirim yapmak zorunda da değiller bunu da biliyorum. Sadece karşılaştırma yaptığımda bazı ürünlerde bu durumu gördüğüm için bana garip geldi o kadar.
R1 tükenmiş, digerlerini bari bitmeden alayım diye kargo parasi ödemeyi göze alıp sipariş vermiştim. Keşke bekleseymişim R1 de almış olurduk, acele ettik Makul fiyatlar ile hizmet sunmaya çalışan ve bizlere bu ayricaligi yapan @FloweyTurkiye teşekkür ederim.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi