Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bsalih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
İndirim bitmeden son alışverişimizi de yaptık :)

Yalnız canyon başlıkları çok beğendim. 3 adet daha ekleyeceğim çeyize. Fiyatı kanımca çok uygun bu kampanya ile..

benimde sprey şişesine ihtiyacım var,bu siteden almak istiyorum birşeyler.şişe 1lt sanırım,ölçekli değil ama değil mi?
bunun 500ml olanı yokmu acaba?
şampuanların s.k.t tarihi nedir acaba?

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
benimde sprey şişesine ihtiyacım var,bu siteden almak istiyorum birşeyler.şişe 1lt sanırım,ölçekli değil ama değil mi?
bunun 500ml olanı yokmu acaba?
şampuanların s.k.t tarihi nedir acaba?
Hocam merhaba şişe başlıkları bence diğer canyon başlıklara göre çok kaliteli. Bende kwazar şişede var çift atımlı, bu floweyin performansıda onunla yarışır. Şişeler 900 ml ve ölçekli. Bence piyasadaki en uygun şişelerden birtanesi. Bende stokladım bu süreçte..

Şampuanların skt si için fikrim yok ama herhangi bir sorun olmaz kanaatindeyim.

Flowey forumca beğenilen f/p markası. Sizi üzeceğini düşünmüyorum. :)

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
indirim bitti mi acaba geçen hafta bir kaç ürün alacaktım ancak kupon aktif olmadi.bende n11 üzerinden almak zorunda kaldım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
19.06.20 tarihine kadar kampanya devam ediyor, kampanya kodu değiştirildi, 1. Mesajda mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
19.06.20 tarihine kadar kampanya devam ediyor, kampanya kodu değiştirildi, 1. Mesajda mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkürler muhtemelen o yüzdendir.ilk siparişimde kullandım kuponu,sonraki n11 den aldım, şimdi tekrar sipariş vereceğim yeni kodla.ürünlerden özellikle s3 cam temizleyici,r1 ve i2 interior cleaner dan çok memnun kaldım.ancak ev13 sanki bir önceki hafta uyguladığım wetcoat ı götürdü.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Hocam merhaba şişe başlıkları bence diğer canyon başlıklara göre çok kaliteli. Bende kwazar şişede var çift atımlı, bu floweyin performansıda onunla yarışır. Şişeler 900 ml ve ölçekli. Bence piyasadaki en uygun şişelerden birtanesi. Bende stokladım bu süreçte..

Şampuanların skt si için fikrim yok ama herhangi bir sorun olmaz kanaatindeyim.

Flowey forumca beğenilen f/p markası. Sizi üzeceğini düşünmüyorum. :)
2 adet şişe ve 1lt lastik parlatıcı aldım.bakalım umarım memnun kalırım.r 10 da alcaktım ama sepete ekleyene kadar stok bitti ☹️

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
teşekkürler muhtemelen o yüzdendir.ilk siparişimde kullandım kuponu,sonraki n11 den aldım, şimdi tekrar sipariş vereceğim yeni kodla.ürünlerden özellikle s3 cam temizleyici,r1 ve i2 interior cleaner dan çok memnun kaldım.ancak ev13 sanki bir önceki hafta uyguladığım wetcoat ı götürdü.

Merhabalar, EV13 PH7 dir, saf olarak bile kullansanız korumaya zarar verme ihtimali yoktur ürünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...