Bayram Alışverişi Flowey Türkiye'den Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bsalih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Merhaba,

Ürünlerim geldi. Kampanya da emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yalnız bir uyarı da bulunacağım. Mümkünse MNG kargo ile göndermesinler kargoyu. özellikle Sakarya siparişlerinde. Çünkü Sakarya da ki Erenler şubesi korona yüzünden kapalı ve bütün kargolar merkez şubeye geliyor. Bu nedenle aşırı bir yığılma var. Ben dün şubeden teslim aldım kargoyu ve orada ki kargoların hali içler acısıydı. Kargo poeştleri patlamış, sıvı kargolar dökülmüş, hepsi kapının önünde yığılı vaziyetteydi. Benim kargoyu yarım saatte zor buldum. Halbuki gözümün önündeymiş.

Çok şükür kargomda bir sıkıntı yoktu. @FloweyTurkiye

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Merhaba,

Ürünlerim geldi. Kampanya da emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yalnız bir uyarı da bulunacağım. Mümkünse MNG kargo ile göndermesinler kargoyu. özellikle Sakarya siparişlerinde. Çünkü Sakarya da ki Erenler şubesi korona yüzünden kapalı ve bütün kargolar merkez şubeye geliyor. Bu nedenle aşırı bir yığılma var. Ben dün şubeden teslim aldım kargoyu ve orada ki kargoların hali içler acısıydı. Kargo poeştleri patlamış, sıvı kargolar dökülmüş, hepsi kapının önünde yığılı vaziyetteydi. Benim kargoyu yarım saatte zor buldum. Halbuki gözümün önündeymiş.

Çok şükür kargomda bir sıkıntı yoktu. @FloweyTurkiye
Selamlar ben de Sakaryadayim Erenlerde oturuyorum. Dediginiz gibi 17 otelin orada ufak bir dukkan acilmis ben de oradan gidip almistim bir miktar benim de urunlerim akmisti

taha06

Çaylak Detaycı
Üye
indirim bugün için geçerli değil miydi? 19 haziran yazıyor ama 23.59'a kadardır diye düşünüyordum. birkaç ürün aldım ama r1 ve canyon şişe alacaktım son güne bıraktım. şu an kupon kullanamıyorum. @FloweyTurkiye ?

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
indirim bugün için geçerli değil miydi? 19 haziran yazıyor ama 23.59'a kadardır diye düşünüyordum. birkaç ürün aldım ama r1 ve canyon şişe alacaktım son güne bıraktım. şu an kupon kullanamıyorum. @FloweyTurkiye ?
kupon değişmiş ilk sayfada var ben daha bugün tekrar sipariş verdim kupon çalışıyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

kampanya için teşekkürler.Bu tarz gönderiler yapılacağı zaman ürünler mutlaka ama mutlaka havalı pat pat poşete sarılmalı ve ebatına uygun mukavva koliye konmalı.Kargolama bana göre çok zayıf kalmış.saygılar

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
bende kampanya bitmeden r1 b33 ve glass cleaner siparisi geçtim. elimde valet pro ph neutral var. bu b33 ü hangi zamanlarda kullanmalı? herkes met edince ekledim bende. b33 boya korumaya vs zarar veriyor sanırım? sürekli kullanımı zararlı mıdır?

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

kampanya için teşekkürler.Bu tarz gönderiler yapılacağı zaman ürünler mutlaka ama mutlaka havalı pat pat poşete sarılmalı ve ebatına uygun mukavva koliye konmalı.Kargolama bana göre çok zayıf kalmış.saygılar
ilk parti siparişimde bana gelen ürünlerde sızma yoktu sonra kuponun değiştiğini farketmedim n11 üzerinden İ2 aldım o bu şekilde akmış ve etiketi silinmişti.en son perşembe yada cuma 3 cü kez sipariş geçtim siteleri üzerinden bu durumu belirttim umarım yeni gönderide yardımcı olurlar.hiç hoş durum değil..

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
bende kampanya bitmeden r1 b33 ve glass cleaner siparisi geçtim. elimde valet pro ph neutral var. bu b33 ü hangi zamanlarda kullanmalı? herkes met edince ekledim bende. b33 boya korumaya vs zarar veriyor sanırım? sürekli kullanımı zararlı mıdır?
İçinde kostik bulunduğu için biraz ön yargılıyım her zaman kullanmamaya önem veriyorum. Ancak rutin yıkamalarım da test ederek söküp sökmediğini gösterebilirim. 1:30-1:40 civarında ki oranlar waxı zedelediğini gördüm ancak 1:100 gibi oranda sökeceğini sanmıyorum, tabi kir sökümü ne kadar olur bilemem. Ama elinizde ki VP ph'ı forumca pek sevilmiyor çünkü Vp Ansf'ye kir sökümü az.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Biraz önce @FloweyTurkiye tarafından bana dm'den ulaşıldı ve durumun düzeltileceğinini hatta satın almadığım ürünlerden numune göndermek istediklerini belirttiler.Sanırım ürünümden fazla miktarda sızıntı olduğunu düşünmüşler ama ben bir iki kapak kullandığımı belirttim sızıntı vardı ama büyük miktarda değildi en fazla 1-2 kapaktır.Bana numune göndermeseler bile bana ulaşıp üzüntülerini belirtmeleri bile yeterli benim için.Memnuniyetimi belirtmek istedim.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
İçinde kostik bulunduğu için biraz ön yargılıyım her zaman kullanmamaya önem veriyorum. Ancak rutin yıkamalarım da test ederek söküp sökmediğini gösterebilirim. 1:30-1:40 civarında ki oranlar waxı zedelediğini gördüm ancak 1:100 gibi oranda sökeceğini sanmıyorum, tabi kir sökümü ne kadar olur bilemem. Ama elinizde ki VP ph'ı forumca pek sevilmiyor çünkü Vp Ansf'ye kir sökümü az.
aslında b33 yrine ev 13 tercih edecektim fakat stokta yoktu b33 aldım ondan. ilk aldığım ürün vp ph. çok kullanan yok doğrudur. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
aslında b33 yrine ev 13 tercih edecektim fakat stokta yoktu b33 aldım ondan. ilk aldığım ürün vp ph. çok kullanan yok doğrudur. :)
Ev13 B33'e göre kesinlikle daha güvenlidir, hem de rutin kullanım da B33 önermiyorum ama davlumbaza, lastiklere kapı aralarına veya jantınız da koruma yok ise janta bile B33 sıkabilirsiniz. :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
B33 iyidir
Koruma yenileneceği zaman veya araç çok kirli kaldığı zamanlarda gayet güzel kullanılır
Waxı ellediği doğrudur ama öyle yıkamacı köpükleri gibi tek seferde waxı yok etmek söz konusu değildir
Kir sökme kabiliyetiyle birkaç hafta veya daha fazla kirli kalmış araçta hayat kurtarır
Bence her çeyizde olmalı
Ev13 düzenli yıkamalar için güvenli ve çok hoş kokulu bir ürün ama tozdan fazlasını almakta pek başarılı değil
Bence her çeyizde olmalı
İkisinin de alternatifi vardır ama f/p olarak özellikle kampanya şartlarıyla aldığımız fiyatlar düşünülünce bence rakipsizler

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
B33 iyidir
Koruma yenileneceği zaman veya araç çok kirli kaldığı zamanlarda gayet güzel kullanılır
Waxı ellediği doğrudur ama öyle yıkamacı köpükleri gibi tek seferde waxı yok etmek söz konusu değildir
Kir sökme kabiliyetiyle birkaç hafta veya daha fazla kirli kalmış araçta hayat kurtarır
Bence her çeyizde olmalı
Ev13 düzenli yıkamalar için güvenli ve çok hoş kokulu bir ürün ama tozdan fazlasını almakta pek başarılı değil
Bence her çeyizde olmalı
İkisinin de alternatifi vardır ama f/p olarak özellikle kampanya şartlarıyla aldığımız fiyatlar düşünülünce bence rakipsizler
Ben simdi menzerna 4 serisi power protect ultra sealant uygulayacagım polisajdan sonra. Menzernaya sordugumda 3-6 ay arası ömrü var dedi. Bu şartlarda 3-4 ayda bir anca kullanırım sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ben simdi menzerna 4 serisi power protect ultra sealant uygulayacagım polisajdan sonra. Menzernaya sordugumda 3-6 ay arası ömrü var dedi. Bu şartlarda 3-4 ayda bir anca kullanırım sanırım

Tam ne demek istediğini anlamadım kardeşim ama bilmen gerektiğini düşündüğüm birkaç noktayı aydınlatayım
Ülkemiz iklim koşulları düşünülünce üreticilerin verdiği maksimum rakamlar imkansız, minimum rakamları ancak kapalı garaj varsa yakalaman veya az da olsa geçmen mümkün
Örnek vermek gerekirse üreticinin 12 ay dediği fusso benim dışarda duran aracımda iki bilemedin üç ay sonunda yatay panellerde hakkını helal ediyor
Buna göre kendi yorumunu yapabilirsin

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tam ne demek istediğini anlamadım kardeşim ama bilmen gerektiğini düşündüğüm birkaç noktayı aydınlatayım
Ülkemiz iklim koşulları düşünülünce üreticilerin verdiği maksimum rakamlar imkansız, minimum rakamları ancak kapalı garaj varsa yakalaman veya az da olsa geçmen mümkün
Örnek vermek gerekirse üreticinin 12 ay dediği fusso benim dışarda duran aracımda iki bilemedin üç ay sonunda yatay panellerde hakkını helal ediyor
Buna göre kendi yorumunu yapabilirsin
B33 wax veya sealant a zarar verme olasılıgı varya. Ondan dolayı sealantı cıkarmaması icin 3-4 ayda bir kullanmak gerekecek diye bahsettim :) 6 ay dediler Menzernadan bende 3 ay olarak hesapladım o kdr gitmez diye :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Soru cevap veya sohbet kısmından devam edelim lütfen ,keyifli forumlar:)

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye
Siparişimizi geçtik. B33, Ev12 ve Ev11 olarak ama siteleri çok eksik. İletişim kısmına vb. yerlere girilmiyor. Kargo durumumu öğrenmek için arayacaktım ama ulaşamadım. Forum üzerinden mesaj attım artık gördüklerinde dönüş yaparlar.
Özellikle B33'ü merak ediyorum bakalım kiri söküp eldivene gerek bırakmayacak bi ürün mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...