Bayram Alışverişi Kimyasaladamlardan Yapılır !

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
360417124389 sipariş numram. Aldık bakalım ne gelicek yanında beklemedeyiz

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Arkadaşlar
Auto Finesse Rejuvenate Pre Wax Cleanser - Cila Öncesi Yüzey Temizleyici 500 ml
Bu hediye ürünü (cg mikrofiber pedle uygulasam bir artısı olur mu?
Yada maksimum verim için ne tür bir ped kullanmalıyım
Ürünlerimiz geldi
Sonunda benim de zymöl şampuanım oldu :deli:
Fusso dark da hep aklımda kalan bir üründü :p
Özetlersem memnuniyet oranı en yüksek olan ve bende olmayan nokta ürünler tercih ettim
Pek sürprize yer bırakmadım sanırım :sicak:
Yukarıdaki sorunun cevabını bulduktan sonra hediye ürünü deneyip onun yorumunu da ben yapıcam :hava:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ürünlerimiz geldi
Sonunda benim de zymöl şampuanım oldu :deli:
Fusso dark da hep aklımda kalan bir üründü :p
Özetlersem memnuniyet oranı en yüksek olan ve bende olmayan nokta ürünler tercih ettim
Pek sürprize yer bırakmadım sanırım :sicak:
Yukarıdaki sorunun cevabını bulduktan sonra hediye ürünü deneyip onun yorumunu da ben yapıcam :hava:
Güle güle kullan abicim. Zymöl 10 numara şampuan güzel indirim olmuş kaçırmamakla iyi etmişsin. Bana kalırsa senin aracın rengine be mevsime göre authentic ya da kiwami hiç olmadı king of gloss daha güzel giderdi. Fusso için dayanıklılık öve öve bitiremiyorlar benim gibi her zaman araca birşeyler apmak isteyen birine göre çok tembel işi. ;) burdan paylaşırsın uygulamaları bekliyoruz. Rejevunate wax öncesi temizlik ve yüzey hazırlamak waxın ömrünü uzatmak için güzel ürün derler. Makine varsa orbital finish pedle atabilirsin yoksa el ile devam. ;)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Güle güle kullan abicim. Zymöl 10 numara şampuan güzel indirim olmuş kaçırmamakla iyi etmişsin. Bana kalırsa senin aracın rengine be mevsime göre authentic ya da kiwami hiç olmadı king of gloss daha güzel giderdi. Fusso için dayanıklılık öve öve bitiremiyorlar benim gibi her zaman araca birşeyler apmak isteyen birine göre çok tembel işi. ;) burdan paylaşırsın uygulamaları bekliyoruz. Rejevunate wax öncesi temizlik ve yüzey hazırlamak waxın ömrünü uzatmak için güzel ürün derler. Makine varsa orbital finish pedle atabilirsin yoksa el ile devam. ;)
Fusso kendimden çok babam ve kayınpeder için ;)
Kendime kışlık düşünüyorum fussoyu
Rejevunate nin eskilerde Hakan tarafından yapılan bir testi var
Çok methediyordu o yüzden bayaa hevesliyim bu ürün için

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
@kimyasaladamlar siparişim eksik geldi WhatsApp dan 2 kez yazdım görüp dönmüyorsunuz sebebi nedir ? İlla ki telefonla arayıp sprey başlıgı gelmedi deyip uğraşmak mı gerekiyor ?

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@kimyasaladamlar siparişim eksik geldi WhatsApp dan 2 kez yazdım görüp dönmüyorsunuz sebebi nedir ? İlla ki telefonla arayıp sprey başlıgı gelmedi deyip uğraşmak mı gerekiyor ?
murat sprey baslıgı banada gelmedı valet pronun urunuyse aynı urunden bahsedıyosak gorustum ılan baslıgı eskıymıs sanırım sadece sıseymıs baslık yokmus ben ahmet abıyle gorusmedım ama calısan baska arkdas boyle bılgı verdı

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
murat sprey baslıgı banada gelmedı valet pronun urunuyse aynı urunden bahsedıyosak gorustum ılan baslıgı eskıymıs sanırım sadece sıseymıs baslık yokmus ben ahmet abıyle gorusmedım ama calısan baska arkdas boyle bılgı verdı

O zaman ilan güncellensin. Ben yazana göre alım yapıyorum bu konu benim sorunum değil.

Hadi onu geçtim insan nezaketen dönüş yapar durumu izah eder. Böyle yazıyorum sonra suçlu ben oluyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
O zaman ilan güncellensin. Ben yazana göre alım yapıyorum bu konu benim sorunum değil.

Hadi onu geçtim insan nezaketen dönüş yapar durumu izah eder. Böyle yazıyorum sonra suçlu ben oluyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Murat lütfen konuşma şekline dikkat et sonra Ahmet Abi alınıyor sinirleniyor. ;)) Kimyasaladamlar ürünleri ve fiyatları çok iyi kampanyalar da cabası ama satış sonrası müşteri ile ilgilenmek de önemlidir. Bir de soft 5li bez herkes aldı pozitif yorum yaptı ertesi gün fiyat indirimi kalktı; kargo gelmedi diye Murat soru sordu Ahmet Abi sinirli cevap yazdı.hiç hoş şeyler değil. Müşteri velinimettir sonuna kadar saygıyı hakederne olursa olsun.