Bayram Alışverişi Kimyasaladamlardan Yapılır !

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Zymöl autowash biraz ucuzlasın da alayım derken gelen indirim süper oldu :) soft99 bezleri de merak ediyorum ayrıca :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Herşey iy güzel , Yalnız kargo hazırlama ve kargo çıkarma konusunda yavaş olmasanız mükemmel olacak. Hala kargom çıkmamış görünüyor.

Kimyasal Adamlar

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Herşey iy güzel , Yalnız kargo hazırlama ve kargo çıkarma konusunda yavaş olmasanız mükemmel olacak. Hala kargom çıkmamış görünüyor.
öncelikle düzgün bir dille konuşmanızı rica ediyorum . bayramda kargolar kapalı ve çalışmıyor .kimyasaladamlar olarak biz diğer şirketlerin yaptığı cebime para girsinde nolursa olsundan çok ; satıştan sonra müşterilerimize hala destek vermeye devam ediyoruz . eğer kargonuzu çıkartırsak , paketiniz kargo şirketlerinde bekleyecek ve bunun sonucunda çalınma gibi durumlar çıkacaktır . tecrübelerle sabittir . işte biz kimyasaladamlar olarak bütün bu adımları düşünüyoruz .
saygılar .

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
öncelikle düzgün bir dille konuşmanızı rica ediyorum . bayramda kargolar kapalı ve çalışmıyor .kimyasaladamlar olarak biz diğer şirketlerin yaptığı cebime para girsinde nolursa olsundan çok ; satıştan sonra müşterilerimize hala destek vermeye devam ediyoruz . eğer kargonuzu çıkartırsak , paketiniz kargo şirketlerinde bekleyecek ve bunun sonucunda çalınma gibi durumlar çıkacaktır . tecrübelerle sabittir . işte biz kimyasaladamlar olarak bütün bu adımları düşünüyoruz .
saygılar .

Ahmet abi ben argo yada aksi bir üslup kullanmadım. Dolayısıyla tartışma ortamı yaratmamak adına bu konu ile ilgili polemiğe girmeyeceğim .düşünceniz güzel.tebrik ederim. İyi calışmalar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
bilinçli tükütici ( sorgululyor hakkını arıyor )<3
kral satıcı ( müşteri odaklı en iyi hizmet için ince düşünüyor) kargo bekletmesi .<3

hiçbir sorun yok bence. eksik bilgi ve bilgilendirme.
sonuç çözüm kaçınılmaz.

iki tarafada teşükkür ederim . bu forumun kalitesi uslubu böyle olmalı. :alkis:

Server.bedii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Daha önce de güya indirim yapmıştı kimyasaladamlar ama fiyatı iki katına çıkartıp bir alana bir bedava kampanyası yapmıştı.Yine benzer bir uygulama,önce bindirim sonra indirim.Kapısından geçmem demiştim,bedava verseler almam.

Üstteki arkadaş kargo konusunda yorumda bulunmuş ama kimyasaladamlar'ın üslubuna bak.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Amacım polemiğe girmek değil ama bu kadarına da sessiz kalamadım
Ben şimdiye kadar çeyizimin %80 ini kimyasal adamlardan dizdim
O kadar kampanya gördüm kimyasal adamlarınki gibi görmedim geçen sene 200 TL’lik alışverişe cg kova takımı hediye ettiler
Hem de 19 TL’ye soft99 şampuan,0,5lt ad pinksheen,0,5lt ad deri temizleyici,35 tlye chunky monkey alarak 200 TL’yi tamamladım
Bu sene 70 tlye zymöl şampuan,118 tlye fusso,23 tlye 5 adet soft99 mikrofiber bez alarak en ucuz kendilerinin 83 tl ye sattığı,başka yerlerde 90 hatta 100 üstü fiyatlara satılan hediye alıyorum
Üstelik bu yazdığım fiyatlar üzerinden %15 indirim le ödeme yapıyorum
Benim aldığım ürünlerin hiçbiri başka bir yerde daha ucuza bulamadım hatta çoğunun yakın fiyatı bile yok,en kötüsünü indirim öncesi fiyatıyla gördüm
Kısaca bu fiyatların üstüne %15 indirim,o da yetmezmiş gibi 83 tl lik hediye
Bence böyle kampanyaya şapka çıkarılır
Belki bir iki üründe fiyat yükseltmiştir ama onların bile başka yerde daha ucuzu yok (en azından benim ilgi alanıma girenlerde)
Lütfen itham etmeden önce bir kere daha düşünelim

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@ccibb @Server.bedii Çok değerli arkadaşlarım Kimyasaladamlar Ahmet abiyi uzun zamandır tanıyoruz ve gerçekten en çok alışverişimizi uygun fiyatla kimyasaladamlardan yaptık. Şahsen Ahmet abiylede bir çok kez görüştük konuştuk kendisi çok ilgili ve iyi bir insan. Ancak hayatımızdaki çoğu şey göreceli. Kampanyalar kimimize çok iyi çok uygun gelirken kimimize yeterli gelmeyebilir. Bizlerin bütün fikirlere ve düşüncelere saygı ile yaklaşması gerekiyor. O yüzden konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyor tekrardan mutlu bayramlar diliyorum