Good Stuff Snow Foam Mint olanından aldım. Denedim ama sizin gibi maalesef başarılı olamadım. Köpük miktarını da aslında sizin dediğiniz gibi doldurdum ama yine de traş köpüğü gibi olmadı. Gerçi 2. denememde ilkine göre daha güzel oldu. Kıvamı muhtemelen 3.sünde tutturucam
Haziran ayından bu yana makineyi
Bear Force foam lance aparatıyla birlikte kullanıyorum. Köpük performansı bende sürekli değişkenlik gösterdi ve sorunun su akışıyla ilgili olduğuna kanaat getirdim. İmkanınız varsa musluğa bağlayıp denemenizi tavsiye ederim, ben henüz bu şekilde test etmedim.
Diğer bir etken de şampuan faktörü. En iyi köpüğü
Good Stuff ile elde ettim. Bunun dışında denediklerim
Auto Brite Magifoam ve
ADBL Yeti oldu ama ikisinden de istediğim performansı alamadım.
100 bar elektrikli ve şebeke suyu bağlantılı bosch makinede adbl yetinin performansıda harikaydı belirtmeden geçmiyim.
Kovadan su çekerken mümkünse kova ya da damacana biraz yüksekte olsun. Kovadan su çekme hortumu (fotoğrafta yeşil olan) yıkama yönüne doğru gergin ve eğimli olursa makine suyu daha rahat çekiyor.
Fotoğrafta çok belli olmasa da arabayı yıkadığım alanda hafif bir eğim mevcut, bu bölgede daha iyi performans alıyorum.
Tabii, şartlar ne olursa olsun ben asıl
0.9 nozuldan umutluyum. Bugün netleşecek, sonucu paylaşacağım.
Ek bir detay bilgide vereyim foam lance köpük ayarını en yoğun olan son kademeye getirmeyin ciddi derecede performansı düşüyor ve sulu atıyor bir tık kısarsanız daha iyi performans veriyor.