İnceleme Bear Force Foam Lance İnceleme

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok faydalı bir içerik olmuş Ben de aynı ürünü Bosch UniversalAquatak 36V/100 şarjlı yıkama makinamda kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Köpük pompası fiyatına böyle kaliteli bir ürünü alabilmek bence oldukça kıymetli.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok faydalı bir içerik olmuş Ben de aynı ürünü Bosch UniversalAquatak 36V/100 şarjlı yıkama makinamda kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Köpük pompası fiyatına böyle kaliteli bir ürünü alabilmek bence oldukça kıymetli.
@mirafiori paylaşım için elinize sağlık

@fatihselvi bosch 36v kovadan su çekme ile performansı nasıl? Tıraş köpüğü kıvamı yakalayabildinmi yoksa biraz sulumu atıyor?

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Eline saglik hocam ben de videoyu izlemeden once bi arkadasima onermistim videosu geldigi iyi oldu :) ama bnm asil merak ettigim kisim ofisteki kahveci takimdaki tat anason mu kapi mi

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@mirafiori paylaşım için elinize sağlık

@fatihselvi bosch 36v kovadan su çekme ile performansı nasıl? Tıraş köpüğü kıvamı yakalayabildinmi yoksa biraz sulumu atıyor?
Einhell Hypresso kullandıktan sonra BOSCH 36V'ye geçtim. Eskiye nazaran basınçtan çok memnunum. Alta Foam 2000'e xiomi pompa takıp bir süre köpük yapıyordum. Bear Force'da hala o kıvamı yakalamış değişim. 0.9 nozzle temin ettim hafta sonu bir de onunla deneyeceğim.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Einhell Hypresso kullandıktan sonra BOSCH 36V'ye geçtim. Eskiye nazaran basınçtan çok memnunum. Alta Foam 2000'e xiomi pompa takıp bir süre köpük yapıyordum. Bear Force'da hala o kıvamı yakalamış değişim. 0.9 nozzle temin ettim hafta sonu bir de onunla deneyeceğim.
Evet hocam makine + foam lance için açtığım konu başlığında konuşmuştuk hatırlıyorum. Good Stuff alıp deneyecektiniz.

0.9 olan nozulu bende sipariş ettim. Bugün denemesini yapacağım. Sonuçtan birbirimizi haberdar edelim.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet hocam makine + foam lance için açtığım konu başlığında konuşmuştuk hatırlıyorum. Good Stuff alıp deneyecektiniz.

0.9 olan nozulu bende sipariş ettim. Bugün denemesini yapacağım. Sonuçtan birbirimizi haberdar edelim.
Good Stuff Snow Foam Mint olanından aldım. Denedim ama sizin gibi maalesef başarılı olamadım. Köpük miktarını da aslında sizin dediğiniz gibi doldurdum ama yine de traş köpüğü gibi olmadı. Gerçi 2. denememde ilkine göre daha güzel oldu. Kıvamı muhtemelen 3.sünde tutturucam :)

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Good Stuff Snow Foam Mint olanından aldım. Denedim ama sizin gibi maalesef başarılı olamadım. Köpük miktarını da aslında sizin dediğiniz gibi doldurdum ama yine de traş köpüğü gibi olmadı. Gerçi 2. denememde ilkine göre daha güzel oldu. Kıvamı muhtemelen 3.sünde tutturucam :)

Haziran ayından bu yana makineyi Bear Force foam lance aparatıyla birlikte kullanıyorum. Köpük performansı bende sürekli değişkenlik gösterdi ve sorunun su akışıyla ilgili olduğuna kanaat getirdim. İmkanınız varsa musluğa bağlayıp denemenizi tavsiye ederim, ben henüz bu şekilde test etmedim.

Diğer bir etken de şampuan faktörü. En iyi köpüğü Good Stuff ile elde ettim. Bunun dışında denediklerim Auto Brite Magifoam ve ADBL Yeti oldu ama ikisinden de istediğim performansı alamadım.

100 bar elektrikli ve şebeke suyu bağlantılı bosch makinede adbl yetinin performansıda harikaydı belirtmeden geçmiyim.

Kovadan su çekerken mümkünse kova ya da damacana biraz yüksekte olsun. Kovadan su çekme hortumu (fotoğrafta yeşil olan) yıkama yönüne doğru gergin ve eğimli olursa makine suyu daha rahat çekiyor.

Fotoğrafta çok belli olmasa da arabayı yıkadığım alanda hafif bir eğim mevcut, bu bölgede daha iyi performans alıyorum.

Tabii, şartlar ne olursa olsun ben asıl 0.9 nozuldan umutluyum. Bugün netleşecek, sonucu paylaşacağım.

Ek bir detay bilgide vereyim foam lance köpük ayarını en yoğun olan son kademeye getirmeyin ciddi derecede performansı düşüyor ve sulu atıyor bir tık kısarsanız daha iyi performans veriyor.

Son düzenleme:

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok kıymetli bilgiler teşekkür ederim. 0.9 nozulu bende aldım ancak henüz deneme fırsatım olmadı. En son yeşil su çekme hortumunu kısaltmayı düşünmeye başladım. Su çekerken mesafe uzadıkça sanki güç düşüyormuş gibi hissediyorum.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok kıymetli bilgiler teşekkür ederim. 0.9 nozulu bende aldım ancak henüz deneme fırsatım olmadı. En son yeşil su çekme hortumunu kısaltmayı düşünmeye başladım. Su çekerken mesafe uzadıkça sanki güç düşüyormuş gibi hissediyorum.
0.9 nozulu Adbl yeti ile denedim iyileşme var ancak malesef yeterli seviyede değil.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
0.9 nozulu Adbl yeti ile denedim iyileşme var ancak malesef yeterli seviyede değil.
Bende yarın Good Stuff'la deneyeceğim. Bu arada sizin videodaki haline ben razıyım :) Bendeki epey sulu atıyor. Ama genel olarak ön yıkamada kirlerin yumuşamasını sağlıyor. Traş köpüğü düzeyinde atmasa da bence başarılı bir yöntem.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende yarın Good Stuff'la deneyeceğim. Bu arada sizin videodaki haline ben razıyım :) Bendeki epey sulu atıyor. Ama genel olarak ön yıkamada kirlerin yumuşamasını sağlıyor. Traş köpüğü düzeyinde atmasa da bence başarılı bir yöntem.
Kesinlikle size katılıyorum suluda olsa görevini yapıyor.

Hatta sulu köpük yoğun köpüğe göre daha iyi kir yumuşatma yapıyor tek eksisi yüzeyden biraz daha çabuk akıp gitmesi.

Good Stuff ile sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben hem aliex…. Den aldığım bear force’yi hemde almanyadan arkadaşıma getirttiğim mjjc cannon s 3.0 ı kullanıyorum fiyat farkına göre bear force de çok iyi iş görüyor. 1/9 oranında koyuyordum koch chemie gsf den 1lt için 50 ml şampuanlada çok iyi performans aldım. Mjjc+ nevmix 1/9 ile yaptığım yıkamanın fotolarından koyayım fikir olur.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben hem aliex…. Den aldığım bear force’yi hemde almanyadan arkadaşıma getirttiğim mjjc cannon s 3.0 ı kullanıyorum fiyat farkına göre bear force de çok iyi iş görüyor. 1/9 oranında koyuyordum koch chemie gsf den 1lt için 50 ml şampuanlada çok iyi performans aldım. Mjjc+ nevmix 1/9 ile yaptığım yıkamanın fotolarından koyayım fikir olur.
Makina olarak ne kullanıyorsunuz ? Kaç barda bu köpüğü elde edebildiniz?

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kesinlikle size katılıyorum suluda olsa görevini yapıyor.

Hatta sulu köpük yoğun köpüğe göre daha iyi kir yumuşatma yapıyor tek eksisi yüzeyden biraz daha çabuk akıp gitmesi.

Good Stuff ile sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Cumartesi günü 0.9 nozzle + 10/1 Good Stuff Snow Foam’la yıkama fırsatım oldu. Şu ana kadar aldığım en bol köpüğü verdi. Normalde 1 lt şişeye su + şampuan karıştırdığımda 2 araba çıkıyordu. 0.9’u taktığımda 1 lt ile sadece 1 araba yıkayabildim. Bunu da suyu az verip şampuanı fazla tüketmesine bağlıyorum.