Detailing dünyasının sevilen ürünlerinden ve pratiklik anlamında detaycıya çok yardımcı olan kısa tetik olayına biz de dahil olmuş olduk. Forumdaki bazı tecrübeli üstatlarla istişare neticesinde Bear Force markasının Bosch Aquatak serisine uyumlu kısa tetik modelini satın aldım.
Ürünün Karcher, Bosch, Nilfisk gibi birçok modele uyumlu setleri bulunuyor. (İlgilenler için link bırakıyorum:
528.93TRY 48% OFF|Basınçlı yıkama su tabancası araba temizleme için boru bağlantıları Karcher için Nilfisk Parkside Bosch hızlı bağlantı memeleri| | - AliExpress)
EDİT: Ben ürünü yukarıda paylaştığım linkten satın aldım. Ancak aşağıdaki yorumlarda bir arkadaşımız aynı sitede aynı ürünün daha uygununu bulmuş, paylaşıyorum:
407.46TRY 49% OFF|Karcher için araba temizleme ile basınçlı yıkama su tabancası boru bağlantıları Nilfisk Parkside Bosch| | - AliExpress
Şunu da ifade etmiş olayım: Bu yurtdışı alışveriş işlerinde tecrübeli değilim

Almak isterseniz iyi araştırın, mağdur olmanızı istemem.
Ürün iki hafta olmadan elime ulaştı. Malzemesi tok ve kalite hissiyatı yüksek görünüyor.
Dün ilk denememi yaptım ve basınç olayı açıkçası beni şaşırttı. Sanki 135 bar'lık makinem yazılımla 30-40 bar güçlenmiş gibi oldu

Şaka bir yana özellikle davlumbaz temizliğinde kısa tetikler biçilmiş kaftan. (Videonun sonunda kısaca görülen Grand Cherokee'nin detaylı videosunu paylaşabilirsem orada davlumbaz temizliği görüntüleri mevcut. Kocaman aracın kocaman davlumbazlarını temizlerken kısa tetik hayat kurtarıyor

)
Ürünle ilgili anlatacaklarım kısaca bu şekildeydi. Merak edenlere ürünü göstermek ve bir fikir oluşmasına yardımcı olmak için kısa bir paket açılışı ve deneyim videosu çektim, aşağıya ekliyorum. (Not: Bütün nozülleri henüz denemedim.)