İnceleme Bear Force Kısa Tetik Ve 5'li Nozül Seti

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detailing dünyasının sevilen ürünlerinden ve pratiklik anlamında detaycıya çok yardımcı olan kısa tetik olayına biz de dahil olmuş olduk. Forumdaki bazı tecrübeli üstatlarla istişare neticesinde Bear Force markasının Bosch Aquatak serisine uyumlu kısa tetik modelini satın aldım.

Ürünün Karcher, Bosch, Nilfisk gibi birçok modele uyumlu setleri bulunuyor. (İlgilenler için link bırakıyorum: 528.93TRY 48% OFF|Basınçlı yıkama su tabancası araba temizleme için boru bağlantıları Karcher için Nilfisk Parkside Bosch hızlı bağlantı memeleri| | - AliExpress)

EDİT: Ben ürünü yukarıda paylaştığım linkten satın aldım. Ancak aşağıdaki yorumlarda bir arkadaşımız aynı sitede aynı ürünün daha uygununu bulmuş, paylaşıyorum: 407.46TRY 49% OFF|Karcher için araba temizleme ile basınçlı yıkama su tabancası boru bağlantıları Nilfisk Parkside Bosch| | - AliExpress
Şunu da ifade etmiş olayım: Bu yurtdışı alışveriş işlerinde tecrübeli değilim :) Almak isterseniz iyi araştırın, mağdur olmanızı istemem.

Ürün iki hafta olmadan elime ulaştı. Malzemesi tok ve kalite hissiyatı yüksek görünüyor.

Dün ilk denememi yaptım ve basınç olayı açıkçası beni şaşırttı. Sanki 135 bar'lık makinem yazılımla 30-40 bar güçlenmiş gibi oldu :) Şaka bir yana özellikle davlumbaz temizliğinde kısa tetikler biçilmiş kaftan. (Videonun sonunda kısaca görülen Grand Cherokee'nin detaylı videosunu paylaşabilirsem orada davlumbaz temizliği görüntüleri mevcut. Kocaman aracın kocaman davlumbazlarını temizlerken kısa tetik hayat kurtarıyor :) )

Ürünle ilgili anlatacaklarım kısaca bu şekildeydi. Merak edenlere ürünü göstermek ve bir fikir oluşmasına yardımcı olmak için kısa bir paket açılışı ve deneyim videosu çektim, aşağıya ekliyorum. (Not: Bütün nozülleri henüz denemedim.)

Son düzenleme:

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Detailing dünyasının sevilen ürünlerinden ve pratiklik anlamında detaycıya çok yardımcı olan kısa tetik olayına biz de dahil olmuş olduk. Forumdaki bazı tecrübeli üstatlarla istişare neticesinde Bear Force markasının Bosch Aquatak serisine uyumlu kısa tetik modelini satın aldım.

Ürünün Karcher, Bosch, Nilfisk gibi birçok modele uyumlu setleri bulunuyor. (İlgilenler için link bırakıyorum: 528.93TRY 48% OFF|Basınçlı yıkama su tabancası araba temizleme için boru bağlantıları Karcher için Nilfisk Parkside Bosch hızlı bağlantı memeleri| | - AliExpress)

Ürün iki hafta olmadan elime ulaştı. Malzemesi tok ve kalite hissiyatı yüksek görünüyor.

Dün ilk denememi yaptım ve basınç olayı açıkçası beni şaşırttı. Sanki 135 bar'lık makinem yazılımla 30-40 bar güçlenmiş gibi oldu :) Şaka bir yana özellikle davlumbaz temizliğinde kısa tetikler biçilmiş kaftan. İlk deneyimimi büyük ve yüksek bir araçta yapmama rağmen uzun tabanca aramadım diyebilirim.

Ürünle ilgili anlatacaklarım kısaca bu şekildeydi. Merak edenlere ürünü göstermek ve bir fikir oluşmasına yardımcı olmak için kısa bir paket açılışı ve deneyim videosu çektim, aşağıya ekliyorum. (Not: Bütün nozülleri denemedim.)

Bol detaylı güzel günlerde kullanın inşallah :) YouTube’dan geliyorum beğeniler gönderdim. Not:dancingboar video gizli gözüküyor ikinciye izleyemedim :) şampuan ve karışım oranı nasıl yaptınız

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bol detaylı güzel günlerde kullanın inşallah :) YouTube’dan geliyorum beğeniler gönderdim. Not:dancingboar video gizli gözüküyor ikinciye izleyemedim :) şampuan ve karışım oranı nasıl yaptınız
Güzel yorum ve temenniniz için teşekkür ederim. Dancingboar elime bugün ulaştı, kendi aracımda akşam denedim ama nasıl olduysa videoda sorun olduğu için çok kısa oldu, pek iyi değil ama yine de bir kaç satır yazı ile birlikte en kısa zamanda yayınlayacağım inşallah.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Güzel yorum ve temenniniz için teşekkür ederim. Dancingboar elime bugün ulaştı, kendi aracımda akşam denedim ama nasıl olduysa videoda sorun olduğu için çok kısa oldu, pek iyi değil ama yine de bir kaç satır yazı ile birlikte en kısa zamanda yayınlayacağım inşallah.
Rica ederim bende ürünü temin ettim lakin daha kullanamadığım için benim için de örnek oldu bakalım umarım sorunsuz çalışır benim pek şansım yoktur bu tarz ürünlerde.

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Rica ederim bende ürünü temin ettim lakin daha kullanamadığım için benim için de örnek oldu bakalım umarım sorunsuz çalışır benim pek şansım yoktur bu tarz ürünlerde.
Ürün çok güzel, iyi ki almışım. Tavsiye eden herkese de buradan teşekkürler. İçiniz rahat olsun, kesinlikle parasını hak ediyor. İnşallah sorunsuz şekilde keyifli detaylarda kullanırsınız.

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
güzel günlerde kullanmanızı dilerim. ben de ekledim ürünü radarıma,kanala da abone oldum.

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kanalına abone oldum :) Sen belli ki niyeti bozdum bizi masrafa sokacaksın :) Bunu da listeye yazayım :)

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kanalına abone oldum :) Sen belli ki niyeti bozdum bizi masrafa sokacaksın :) Bunu da listeye yazayım :)
Hocam sizin gibi bu işlerin büyük üstatlarının bizi takip etmesi onurdur :) Siz listeye yazın hocam. Biz de acilen şifanızı bulmanız için duacıyız :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam sizin gibi bu işlerin büyük üstatlarının bizi takip etmesi onurdur :) Siz listeye yazın hocam. Biz de acilen şifanızı bulmanız için duacıyız :)
Estağfurullah :) Büyüklük, üstatlık demeyelim de aşırı meraklı diyelim :) Birbirimize yardım ediyoruz, faydam olduysa, oluyorsa ne mutlu bana :) Ayrıca, çok teşekkür ederim, umarım bir an önce eski sağlıklı günlerime kavuşurum :)

Suleyman34

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Merak ettiğim bir husus var. Foam lanceye taktığın 1/4 connector tabancanın yanında mı geldi ?

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

Dün ilk denememi yaptım ve basınç olayı açıkçası beni şaşırttı. Sanki 135 bar'lık makinem yazılımla 30-40 bar güçlenmiş gibi oldu :) Şaka bir yana özellikle davlumbaz temizliğinde kısa tetikler biçilmiş kaftan. (Videonun sonunda kısaca görülen Grand Cherokee'nin detaylı videosunu paylaşabilirsem orada davlumbaz temizliği görüntüleri mevcut. Kocaman aracın kocaman davlumbazlarını temizlerken kısa tetik hayat kurtarıyor :) )

Ürünle ilgili anlatacaklarım kısaca bu şekildeydi. Merak edenlere ürünü göstermek ve bir fikir oluşmasına yardımcı olmak için kısa bir paket açılışı ve deneyim videosu çektim, aşağıya ekliyorum. (Not: Bütün nozülleri henüz denemedim.)

Hocam sizin linkteki tetik tabancası ilgimi çekti bakınırken bu 2 ürün aynı gibi geldi bana bi bakarmısınız farkı nedir aynı satıcı gibi görünüyor ben karcher k3 için düşünüyorum. 642.42TRY 35% OFF|Basınçlı yıkama su tabancası araba temizleme için boru bağlantıları Karcher için Nilfisk Parkside Bosch hızlı bağlantı memeleri| | - AliExpress 408.09TRY 49% OFF|Karcher için araba temizleme ile basınçlı yıkama su tabancası boru bağlantıları Nilfisk Parkside Bosch| | - AliExpress

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bana da ikisi aynı gibi geldi, görsellerde bir fark göremedim açıkçası. Aliexpress'ten ilk alışverişimdi, bu güne kadar başka tecrübem olmadı.

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bana da ikisi aynı gibi geldi, görsellerde bir fark göremedim açıkçası. Aliexpress'ten ilk alışverişimdi, bu güne kadar başka tecrübem olmadı.
Bende anlayamadım size danışmak istedim de bu Çinliler kafamızı çok karıştırıyor görüntü aynı fiyat farkı var riske girip alsam mı diye düşünüyorum :)

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
ben de aynı satıcıdan almıştım 1 hafta önce. toplamda ₺810 tutmuştu. Karcher K5 ve MJJC Foam Cannon Pro ile birlikte kullanacağım.

ayrıca eğer bulabilirsem yurtiçinden şöyle bir uzatma çubuğu da almak istiyorum:

burakkcbyk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mardin
Merhaba arkadaşlar. Anlamadığım bir nokta var. Neden bu ürünle su sıçramasına, ıslak veya köpüklü araca dahada yaklaştırıyoruz ki vücudumuzu?
Ve uzun standart borularla niminik bilek hareketleri ile işgücünden tasarruf varken neden aracın dibinden bu ürünle uğraş sağlıyoruz? Neden davlumbaz gibi su tozumasının çok olacağı bir yerde standart uca göre işin daha da dibine girip ağzımız yüzümüz su bulutu oluyor?

Ben gerçekten bu ürünün mantığını anlayamadım. Ben yanılıyor da olabilirim. Kullanmadım çünkü. Ama kullansam sanki bu olumsuz senaryoların hepsini yaşayacağımı hissediyorum.