Bear Force Köpük Aparatı – Yeni Ürün Tanıtımı

OnurGokturk

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir detailing meraklısı biri olarak hem kendi araçlarımızda bu işe kafa yoruyor hem de profesyonel ekipmanlara erişimi kolaylaştırmak için ihtiyaç duyulan bazı ürünleri Türkiye’ye ithal ediyoruz.

Mari Elektronik olarak, yakın zaman önce ithalatını yapmaya başladığımız Bear Force markalı köpük aparatlarını burada da paylaşmak istedim çünkü birçok kullanıcının makineleriyle uyumlu kaliteli köpük aparatını ülkemizde bulmakta zorlandığını düşünüyorum.

Başlıca Ürün Özellikleri:
  • 1 Litre geniş ağızlı köpük haznesi,
  • Bosch Universal/Easy Aquatak, Karcher K serileri ve Quick Plug bağlantılı basınçlı yıkama makineleri/tabancalarıyla birebir uyumlu,
  • 1.25 mm ve 1.10 mm nozul seçenekleri (Kutu içerisinde ikisi de mevcut),
  • Ayarlanabilir püskürtme açısı,
  • Filtreli emiş topu – tortu geçirmez,
  • Korozyona karşı dayanıklı alüminyum gövde – uzun ömürlü ve sağlam,
  • Tazyikli köpük, düzgün yayılım ve tatmin edici kalınlıkta tabaka,

Neden Bu Ürün?
Bear Force markasının alanında fiyat/performans ürünleri ürettiğini düşünüyoruz, ilerleyen süreçte de marka ile iş birliğimizi genişleterek ürün çeşitliliğimizi artırmayı hedefliyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Aliexpress vb. Çinli sitelerden alırken vergiler, kargo ücreti vs. eklendiğindeki son fiyata göre mümkün olduğunca rekabetçi fiyatlarla satışa sunmaya çalışıyoruz. Ürünler stoklarımızda olduğu için sipariş saatinize göre aynı gün ya da en geç 24 saat içerisinde kargoluyoruz, yurtdışı siparişlerinize göre çok daha kısa sürede elinize ulaşmış oluyor. Ayrıca kullanım akabinde oluşabilecek sorunlara karşı 2 yıl garanti hizmeti sunuyoruz.

Satış Kanalları:

Ürünlerimizi şu anda Trendyol ve Hepsiburada üzerinde satışa sunduk. İleride diğer platformlara da gelecek. Linklerimizi paylaşıyorum:

Trendyol - Bosch Makineler ile uyumlu
Trendyol - Karcher K serisi ile uyumlu
Trendyol - Quick Plug cihazlar ile uyumlu

Hepsiburada - Uyumlu aparatı seçiniz

Kullanan veya kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa deneyimlerini, yorumlarını duymak ve merak ettiklerinizi yanıtlamak isterim.

Destekleri için @Pro 'ya teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba. Haftalarca beklememek adına sizden sipariş oluşturdum. Okuduğum yorumlarda alt haznenin çok hassas kırılgan olduğunu yazmışlar. Kırılma durumunda yedek parça temini yapabiliyor musunuz?

OnurGokturk

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba. Haftalarca beklememek adına sizden sipariş oluşturdum. Okuduğum yorumlarda alt haznenin çok hassas kırılgan olduğunu yazmışlar. Kırılma durumunda yedek parça temini yapabiliyor musunuz?
Merhaba Fatih Bey, şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bear Force’un bizim getirdiğimiz modeli özelinde konuşmam gerekirse, alt haznesi oldukça dayanıklı bir yapıya sahip. Hem müşteri geri dönüşlerinde hem de kendi kullanımımızda böyle bir sorunla karşılaşmadık. İlerleyen süreçte ürün kaynaklı herhangi bir problem yaşamanız halinde ise yedek parça ya da yeni ürün teminiyle yardımcı oluruz. Ayrıca, yasal olarak 2 yıl garanti hizmeti sunuyoruz ürün kaynaklı arızalar için.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Onur Bey ilginiz için teşekkür ederim. Bugün kargo elime ulaşacak. Siz dönüş yaptıktan sonra detaylı bir araştırma daha yaptım. İlk versiyonlarında bahsettiğim sorun varmış. Hayırlı işler dilerim.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 tane foam lancem mevcut, dedim 3.sü olsun :) Esasen ihtiyacımda yok, fiyatta epey uygun geldi bana..., birde merak ettiğim bir üründü, youtubeda Türkçe incelemesine rastamadım, dedim içerik olsun. Elime ulaşssın güzelce incelemesini yapar videosunu paylaşırım.

Üzerinde hangi nozul takılı geliyor? 130 bara kadar olan makinelerde hangi nozulı öneriyorsunuz? @OnurGokturk

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Şarjlı makinelerde iş görür mü bu acaba? Mesela Hypresso ya da Assur markalara uyumlu mu girişi?
Tabanca tipi makinelerin basıncı 30 bar seviyesinde olduğu için girişler uyuyor olsa bile basınç yetersizliğinden efektif bir şekilde çalışmaz.

Ben ise Bosch 36V, 100 bar gücünde bir akülü yıkama makinesi kullanıyorum ve mevcutta bu foam lance ile uygulama yapıyorum.

Bazen su akışı anlık olarak azaldığında daha sulu köpük atıyor ve performans biraz düşebiliyor, ancak genel olarak oldukça memnunum.

Video:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ürünler için tesekkur ederim ilgi ve alaka ozellikle. Foam Lance Tam Bir F/p daha iyisi yok çok kaliteli ve hortum olarakta şunu belirtiyim ek yapmadan 10mt bana gayet yeterli ek aparatida çıkıyor eklemede yapabiliyoruz bosch ile kıyaslandığımda bear force kendini aşmış 180 bar dayanıklılık gayet güzel.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elimde 2 tane foam lance vardı hoşuma gitti bi tanede bear force aldım gayet başarılı pahalı foam lance lerden hiç bi eksigi yok valet pro combo 2 ve autoglm polar blast ayrı ayrı kullandım ikisinide traş köpüğü gibi çalıştırdı.. almak isteyen tereddüt etmesin