Benim Honda Cvic Hb Detailing

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık abi, yine formundasin maşallah.. <3 Beyazı severiz biliyosun :alkis:

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Jantlara Supergloss uyguladım, wax uyguladıktan sonra padde kalan ürünü jantlara uygularım, İsraf sevmem.

Ekli dosyayı görüntüle 18645

Dış plastik akşam ve Lastikler Valep Pro Black Te Future uyguladım, çok sevdiğim bir üründür.

Ekli dosyayı görüntüle 18646
Ekli dosyayı görüntüle 18647

Uygulama yaparken yere bir miktar dökülen VP Black the future u davlumbazlara geçtim, Araya gideceğine davlumbaza gitsin hesabı:) İsraf sevmediğimi söylemiştim:)

Ekli dosyayı görüntüle 18648
Ekli dosyayı görüntüle 18649
Ekli dosyayı görüntüle 18650
Ekli dosyayı görüntüle 18652
Ekli dosyayı görüntüle 18653

Camlara Meg Glass Cleaner uyguladım, carbon cam bezi ile;

Ekli dosyayı görüntüle 18654
Ekli dosyayı görüntüle 18655

Kapı içlerine Soft99 3 aylık versiyonu kullandım, parlaklık çok başarılı.

Ekli dosyayı görüntüle 18657

Ekli dosyayı görüntüle 18656

Artık finaller diyelim. Aslında waxı 2 kat uygulayacaktım ama artık saat gece 3 olunca yeter dedim. İlk yıkama sonunda test alanı hariç 1 kat daha geçebilirim üstünden.

Ekli dosyayı görüntüle 18658
Ekli dosyayı görüntüle 18659
Ekli dosyayı görüntüle 18660
Ekli dosyayı görüntüle 18661
Ekli dosyayı görüntüle 18662
Ekli dosyayı görüntüle 18663
Ekli dosyayı görüntüle 18664
Ekli dosyayı görüntüle 18665
Ekli dosyayı görüntüle 18666
Ekli dosyayı görüntüle 18667
Ekli dosyayı görüntüle 18668
Ekli dosyayı görüntüle 18669
Ekli dosyayı görüntüle 18670
Ekli dosyayı görüntüle 18671
Ekli dosyayı görüntüle 18672
Ekli dosyayı görüntüle 18673

Mükemmel ürünler mükemmel işçilik eline sağlık...

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur abi eline sağlık döktürmüşsün yine :) Çoklu eldivenden sonra çoklu wax tekniğinde iyiymiş :D Ah şu chemical guys davlumbaz fırçasını bir bulabilsem TR de :(
Teşekkür ederim kardeşim, artık arada testimizide yapalım dedim.
Ürünlere yorum yok ama terzinin kendi söküğü konusunda ders niteliğinde verilebilcek türden bi uygulama olmuş abi. Emeğine sağlık,maşallah :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim.
@onurçiko, üstad ellerine saglık. muhteşem bir uygulama yıkama test konusu olmuş ticari .profesyonel detaycının konusu bir başka güzel .
ürünler muazzman iyi. erişilmesi zor waxların testleri daha ne olsun. tr statüsünün kat be kat üstü bir konu. sizi ( ay'a) dünya'dan bakmak gibi izledim .

iyi detaylar.
Estağfurullah üstadım, amatör ruhla çalışmak her zaman daha iyidir. Güzel yorumlarınız bütün yorgunluğumu aldı. Teşekkür ederim üstadım.
Eline sağlık masterım döktürüyorsun maşallah gözlerimiz şenlendi her zamanki gibi. Waxları görünce ortadakini fusso sandım işte dedim ama değilmiş:D
Test ürüne dediğin davlumbaz ürününü merak ettim
Ne Fusso mu eve sokmam:) Teşekkür ederim kardeşim..
Abi ellerine saglik. Film serisi gibi konu olmus.
Devamını çekeriz çok beğenilirse, 13 bölüm:)
Elinize sağlık hocam. Bu haftalık da dersimizi aldık sizden.
Maşallah arabanıza. Nazar değmesin. :nazar:
Estağfurullah, fikir veediyse konu ne mutlu, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, içtin mi kahveni:)
Teşekkür ederim İdris'cığım
Ellerine saglik abi cok guzel uygulama olmus, her zamanki gibi :)
Teşekkür ederim Mustafa
eline sağlık abi çok güzel bir konu olmuş eline sağlık. benim gibi arkadan gelenlere güzel rehber olmuş.
Teşekkür ederim kardeşim, yakaladın bizi ya pek birşey kalmadı.
Yine harika bir konu olmuş üstad. Ekran ışığını kısıp baktım :hava:
Baştan uyardım ama:) teşekkür ederim.
master ellerine sağlık :) kullandığın jant temizleyiciler arasında flowey r1 in yeri nerde
Teşekkür ederim, r1 güzel üründür, memnun kalmıştım, ben konsantre ürünleri daha çok seviyorum daha bereketli olduğu için. Onun dışında yeri üst sıralar kesinlikle.
:nazar: Şunu bir bırakayım ilk önce maşaAllah abe
Nasıl deli olduğunu biliyorum o lamba seni perişan eder demedi deme eski sistemde devam et agam :p
Gelin gibi olmuş yine çok harika beyazlara fısıldayan adam :öp:
Teşekkür ederim kardeşim, perişan etti beni gerçekten. Artık yadını da aldım bırakamam ki, geçmiş olsun:)
Ellerine sağlık master
Her zamanki gibi master seviye bir uygulama olmuş
Yazıda rotary orbital karışıklığı mı olmuş yoksa ben mi yanlış anladım
Kafam karıştı
Teşekkür ederim ederim hacı, valla bakmadım ama karıştırmış olabilirim yine. Anlayan anlamıştır diyelim:heyecan:Bakayım düzelteyim hacı
Sabah bildirim gelir gelmez konusundan önce videoyu izledim :) Eline sağlık, keşke yakın olsak da Subaru'yu da böyle fabrika ayarlarına geri çevirebilsen :)
Eninde sonunda getirtecem o Subaru'yu buraya:) Valla çok isterim Hakan. Tatil falan yolun düşer illa ki bir gün. Bırakmam 2-3 gün el koyarım arabana.
Ellerine sağlık abi, yine formundasin maşallah.. <3 Beyazı severiz biliyosun :alkis:
Her zaman forumdayım ve formdayım kardeşim :) Beyaz severim doğrudur.
Mükemmel ürünler mükemmel işçilik eline sağlık...
Teşekkür ederim, yapıyoruz elimizden geleni.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim kardeşim, artık arada testimizide yapalım dedim.

Teşekkür ederim kardeşim.

Estağfurullah üstadım, amatör ruhla çalışmak her zaman daha iyidir. Güzel yorumlarınız bütün yorgunluğumu aldı. Teşekkür ederim üstadım.

Ne Fusso mu eve sokmam:) Teşekkür ederim kardeşim..

Devamını çekeriz çok beğenilirse, 13 bölüm:)

Estağfurullah, fikir veediyse konu ne mutlu, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, içtin mi kahveni:)

Teşekkür ederim İdris'cığım

Teşekkür ederim Mustafa

Teşekkür ederim kardeşim, yakaladın bizi ya pek birşey kalmadı.

Baştan uyardım ama:) teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, r1 güzel üründür, memnun kalmıştım, ben konsantre ürünleri daha çok seviyorum daha bereketli olduğu için. Onun dışında yeri üst sıralar kesinlikle.

Teşekkür ederim kardeşim, perişan etti beni gerçekten. Artık yadını da aldım bırakamam ki, geçmiş olsun:)

Teşekkür ederim ederim hacı, valla bakmadım ama karıştırmış olabilirim yine. Anlayan anlamıştır diyelim:heyecan:Bakayım düzelteyim hacı

Eninde sonunda getirtecem o Subaru'yu buraya:) Valla çok isterim Hakan. Tatil falan yolun düşer illa ki bir gün. Bırakmam 2-3 gün el koyarım arabana.

Her zaman forumdayım ve formdayım kardeşim :) Beyaz severim doğrudur.

Teşekkür ederim, yapıyoruz elimizden geleni.
Antalya'ya otomobil ile gelmem zor keşke Kuzey Ege'de biryerde olaydın yazın tatil bahanesi ile otomobil ile uğrardım. Kısmet artık ne diyeyim :)

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Ellerinize sağlık abi herkes biseyler yapıyor da böyle ince ince dokunuşları izlemek okumak çok zevkli gerçekten tebrikler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
CG fırça iyiymiş yalnız :) Abi başımıza iş açıyor çorap örüyorsun. Nasıl olacak bu işler bilemiyorum :)

Ellerine sağlık bu arada :nazar:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ellerine sağlık abi. Türkiyede senin beyaz araban gibi parlayan bir tane daha beyaz araba yoktur :) Yalnız şu seramik waxlar carnaubanın verdiği derinliği ve ıslaklığı vermiyor. Fakat boncuklarını yağmur yağınca görücez :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Antalya'ya otomobil ile gelmem zor keşke Kuzey Ege'de biryerde olaydın yazın tatil bahanesi ile otomobil ile uğrardım. Kısmet artık ne diyeyim :)
İnşallah diyelim, kısmet.
Ellerine sağlık abi harbi rahatsızsın halimiz ne olacaksa :D
Teşekkür edrim kardeşim. Rahatsız olduğumuz doğrudur.
Ellerinize sağlık abi herkes biseyler yapıyor da böyle ince ince dokunuşları izlemek okumak çok zevkli gerçekten tebrikler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim güzel yorumların için.
CG fırça iyiymiş yalnız :) Abi başımıza iş açıyor çorap örüyorsun. Nasıl olacak bu işler bilemiyorum :)

Ellerine sağlık bu arada :nazar:
Teşekkür ederim. Burada hepimiz birbirimizin başına çorap örüyoruz:)
Teşekkür ederim o senin güzel bakışın.
Abi teşekkür ederim ama daha çok yolum var. Dış yıkama sonra polisaj falan ohoo ooo :D
Eline emeğine sağlık harika olmuş
Sende bu hız bu azim varken bizi geçersin kardeşim.
Ellerine sağlık abi. Türkiyede senin beyaz araban gibi parlayan bir tane daha beyaz araba yoktur :) Yalnız şu seramik waxlar carnaubanın verdiği derinliği ve ıslaklığı vermiyor. Fakat boncuklarını yağmur yağınca görücez :)
Teşekkür ederim Murat'cığım, kesinlikle katılıyorum, Carnauba candır, Az da boncuk show olsun bu seferlik.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad eline sağlık formunu yakalamış yine beyaz :nazar: Nisan gibi bir pasta yaptırmayı düşünüyorum bende senin parlaklığı yakalayamasak da belki biraz yaklaşırız :of: wax ların sonuçlarını da takipteyim :hava:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstad eline sağlık formunu yakalamış yine beyaz :nazar: Nisan gibi bir pasta yaptırmayı düşünüyorum bende senin parlaklığı yakalayamasak da belki biraz yaklaşırız :of: wax ların sonuçlarını da takipteyim :hava:
Teşekkür ederim, evet formuna kavuştu nihayet. Güzel bir polisaj ile yakalarsın niye yakalayamayasın. Madcow çok güzel kokuyor, kalbimden o geçiyor:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master uygulamada büyük emek var. Wax testide gayet güzel olmuş.

DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Onur abi ellerine sağlık. Formun zirvede maşallah. :nazar: Çıta da artık görülmüyor ufukta :boxing:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta eline saglık bir beyaz artık ne kadar parlar diye limitleri zorluyorsun gloss meter senin araçta kafayı sıyırır :nazar: