Ellerine sağlık üstat. Sıcaktan uyku tutmamıştı şöyle bi gezineyim derken denk geldim taze taze

yansımaları çok beğendim .

Fırça olayına güldüm, cerrahın ameliyatta neşter unutması gibi
Teşekkür ederim kardeşim, uyku tutmayınca bende konuyu açayım dedim
Hiç soröa ya gitti canım fırça, kaydı elimden.
Abi ellerine sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Araç resmen kabuk değiştirmiş, ben buradayım diyor. Zaten senin elinde bu duruma geleceği belli. Yeni sahibide bu güzelliği koruyarak biner inşallah. Yeni yerinde hayırlı olsun. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin inşallah. Böyle uygulamaları daha çok okumayı seviyorum. Daha sıklıkla bekliyorum abi. Eline sağlık
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumlarına.
Onur abi ellerine sağlık, yine araba niyetine binilmiyen arabayı adam etmişsin.

Fırçanın gitmesi kötü olmuş.

İç trime Orange ağır geliyor mu?
Teşekkür ederim kardeşim, iç trime bir zarar vermiyor, tabiiki çok kirli arabada kullanıyorum, her zaman kullanılacak bir durum değil.
@onurçiko, ellerine sağlık

eşşek satilcak hale gelmis miss gibi
Teşekkür ederim İdris'im
Hay maşallah abi ellerine sağlık. Dışına nispeten içi daha iyi durumdaymış
Şu blackhole ve whitediamond un 30-40₺ olduğu günleri hatırlattın bana ve almadığıma yine pişman oldum

Knight jantlar kendine gelmiş

boavistadan sonra en sevdiğim jant
Teşekkür ederim kardeşim, içini biraz kendi temizlemeye çalıştığı için dışından iyi durumdaydı nisbeten ama yine kirliydi.
Pişmanlık şimdi fayda etmiyor ama keşeke bende daha fazla alsaymışım diyorum tabi ki.
Ellerine sağlık abi

Yurtdışındaki adamlar Türkiye'deki gibi yorgun araçlarla uğraşsalar mesleği bırakırlar herhalde

Fırçayı almak için davlumbazdan ulaşılabilir miydi acaba, motorda uğraşırken hep korkmuşumdur fırçaları araya kaçırıcam diye..
Teşekkür ederim, aynen öyle cillop gibi arabalara babamda detay yapar
Davlumbazı sökmek lazımdı almak için, o kadar uğraşacak gücü bulamadım kendimde.
Ellerine sağlık abi, çok güzel bir uygulama olmuş bir o kadar da yorucu olmuş. 50 mikron vw için tam vernik açılacak seviye ama üstesinden gelmişsin bu riskli işin.
Yurtdışı videoları dediğin gibi, tertemiz arabaya detailing yapıyorlar su bile boncuklanıyor boya koruma var arabalarda. Biraz da bunları yapsalar biz de izlesek

Finaller şahane daha ne diyeyim
Teşekkür ederim kardeşim, evet kaput oldukça korkutucu durumdaydı. Neyseki sorunsuz hallettim.
Abi isyan etmeye başlamışsın yaşlandın mı ne

emeğine sağlık sahibi sıfır almış kadar memnun olmuştur eminim umarım kıymet bilir. Efsane finaller
Teşekkür ederim kardeşim, isyan yok

sitem var
ellerine sağlık master her zamanki gibi on numara uygulama olmuş.
Teşekkür ederim Senseim.
Abi gene döktürmüşsün. Eline sağlık. O koltuklar filan o hale nasıl gelmiş

Bagajda sanırım küçükbaş hayvan taşınmış
Teşekkür ederim kardeşim. Yaptık elimizden geleni, evet arabanın içi ahır gibi kokuyordu.
Eminim hem iç hem dış çok yorucu olmuştur. Eline sağlık Onur abi.
Teşekkür ederim kardeşim, yorgunluğa değdi sonuçta.
Abi eline koluna sağlık muntazam olmuş
Teşekkür ederim kardeşim.
Teşekkür ederim kardeşim.
Ve yine bir beyaz hayata döndürülmüş. Üstad eline sağlık, incik cincik hiçbir yer bırakmamışsın maşallah
Teşekkür ederim, beyaz parlayınca büyük zevk. Girişmwdik yeri kalmadı.
Ellerine sağlık
@onurçiko üstad çok güzel bir uygulama daha.
pasta çabuk kuruması konusunda destekleyici ürünler kullanmak sanırım Antalya sıcağında ilacın olabilir. İzlediğim bir kaç videoda bu noktaya değinen bir iki ürünle karşılaştım.
Birincisi Nanolex Optimizer:
diğeri de Liquid Elements Primer. Ürün açıklamasında hava şartlarından ve çeşitli nedenlerden oluşan kurumayı olabildiğince geciktiriyor. Diğer en önemli işlevi ise Opak siyah gibi renklerde mikro çizik ve hare oluşumunu olabildiğince indiriyor.
Polisan tecrübem yok lakin teorik olarak bu tarz ürünler Antalya sıcağında işini göreceğini düşünüyorum. 100ml tester boylarından alıp göndereyim sana. Belki iş görür.
Teşekkür ederim kardeşim, merak ettim ürünü bak, inceleyeceğim hemen. Tester alalım bundan.
Yine Master bir uygulama olmuş

memleketimizde eşeğe biner gibi arabaya biniyorlar maalesef

Yazın sıcakta çalışmak çok zor oluyor emeğinize sağlık masterım☺️
Teşekkür ederim Doktorum, sıcak hiç sorma, Adana gibi yanıyor burasıda, heleki öğleden sonra güneş içeri vuruyor, fırın gibi oluyor.