Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@KaiZeN Beyaz renk yüzünden videoda boncuklar tam gözükmemiş ama fotoğraflardan durum kabak gibi belli oluyor : Heryer boncuk tarlasına dönmüş :) Elinize sağlık :) Güle güle kirletin, kullanın :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bak verdin zehiri içime, @SuperClean getirirse almak şart oldu şimdi.
bu yorumdan sonra güzel bir kampanya yapılırsa bende alırım :) @SuperClean
Üstad maşallahın var zaten stoklare hep yenisini ekliyorsun:komik:

Washpad lere benzer bir eldiveni var purestar ın onu getiriceklerdi. Fiyatları washpad ile aynı, bizdeki satış fiyatının ne olacağını bekliyorum bende. Cyc de 10eur. Bu fiyatlara yaklaşamazsa yine bacanağın patronuna rica edicez yedekleme yapmak lazım:alisveris:..

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Parlak beyaz severiz :) ellerinize sağlık. davlumbazlara naptın hocam? Onları da çekeydin :) ben kafayı taktım bu davlumbazlara. Arkalar keçe gibi bir malzeme.. ciddi fırçalanması gerekiyor sanırım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hocam sağolasın. Senin araç kadar dikkat çekemiyoruz ne yapsak :mutlu:.. Davlumbazlar için mothers ın fırçasını alıcaktım ilk çeyizi düzerken biraz savsaklanınca stok bitti :komik: Genelde davlumbazlar yağmur çamur gördüyse cg orange degreaser ilk olarak uyguluyorum. Güzelce su tutuyorum. Bu aşamada %80-90 temizleniyor. Lastiklere detay yaparken de ön yıkamadan bir tur geçerek bazen wheel woolies in orta boy yada büyük boyuyla temaslı yıkıyorum. Ama yine de bir ekstra davlumbaz fırçası şart. Arka davlumbazı çekmemişim, önden bu şekilde çekmişim.

@KaiZeN Beyaz renk yüzünden videoda boncuklar tam gözükmemiş ama fotoğraflardan durum kabak gibi belli oluyor : Heryer boncuk tarlasına dönmüş :) Elinize sağlık :) Güle güle kirletin, kullanın :)
Teşekkürler Hakan hocam. Evet daha yakından çekmemiz gerekiyormuş video yu :foto:.. Bu arada s60 gelirse tr ye test sürüşü yapıp denemek istiyorum. Siz nasıl memnunmusunuz s90 dan aynı segmentteki diğer araçlarla kıyasladığınızda?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
abi eline emeğine sağlık hafta sonu eşimle merkezde bir noodle'cı varmış oraya gelebilirim. müsaitsen gelmişken haberleşelim :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler hocam sağolasın. Senin araç kadar dikkat çekemiyoruz ne yapsak :mutlu:.. Davlumbazlar için mothers ın fırçasını alıcaktım ilk çeyizi düzerken biraz savsaklanınca stok bitti :komik: Genelde davlumbazlar yağmur çamur gördüyse cg orange degreaser ilk olarak uyguluyorum. Güzelce su tutuyorum. Bu aşamada %80-90 temizleniyor. Lastiklere detay yaparken de ön yıkamadan bir tur geçerek bazen wheel woolies in orta boy yada büyük boyuyla temaslı yıkıyorum. Ama yine de bir ekstra davlumbaz fırçası şart. Arka davlumbazı çekmemişim, önden bu şekilde çekmişim.

Teşekkürler Hakan hocam. Evet daha yakından çekmemiz gerekiyormuş video yu :foto:.. Bu arada s60 gelirse tr ye test sürüşü yapıp denemek istiyorum. Siz nasıl memnunmusunuz s90 dan aynı segmentteki diğer araçlarla kıyasladığınızda?
Şimdilik S90dan memnunuz. Servis saati yaklaşıyor bakalım ne masraf çıkacak :(

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, yıkamalar ve uygulamalar çok başarılı. Wax da fiyatına göre baya iyi iş çıkarıyor sanki

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerinize sağlık, yıkamalar ve uygulamalar çok başarılı. Wax da fiyatına göre baya iyi iş çıkarıyor sanki
Teşekkürler Berkay hocam sağolasın. Fusso nun nerdeyse yarı fiyatına olduğu düşünülürse kesinlikle katılıyorum :mutlu:.. 1.5 kat kadar uyguladım bakalım ne kadar dayanımı olacak:dusun:..

Ellerinize sağlık maşallah, parlak beyazları ayrı bir severiz :)
Sağolasın hocam. Normalde hiç beyaz aracımız olmamıştı, Onu da deneyimlemiş oluyoruz :)..

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

Kısa koşu bir tatil öncesi yola temiz çıkalım istedim. Hem en son yıkayalı üç haftayı geçmişti :of:.. Bilt Hamber ı epey zorluyoruz bakalım yüzümüzü kara çıkaracakmı :mutlu:

Çamurlu, tozlu pis halimiz gelsin

Jant ve davlumbazlarla yine işe koyulduk. Cg wheel cleaner ve cg orange degreaser ikilisiyle her zamanki gibi.

Yeni aldığım alta yı denemek için sabırsızlanıyordum bu arada. Kırmızı başlık, 1,6lt su ve 40ml ab magifoam ile denedim. Ama 5sn çalışıp düz yoğun atmaya başladı sanırım birkaç ayar yapmam gerekicek, tam performanslı kullanamadım anlayacağınız. Babamla gittik yıkamaya, bir de benzinlikte olunca kurcalamaya zamanım pek olmadı. Neyse halledicez:yazik:.. Köpük allahtan epey başarılıydı ve uzun süre araç üzerinde durunca jant ve davlumbazlara en azından güzelce giriştim :deli:

Ön yıkama sonrası boncuklar, jantlar ve davlumbazların durumu; kir sökücülüğü de gerçekten başarılı neden en iyi olduğunu gösteriyor magi @MoonDance emre hocama tekrar teşekkür edelim. Her konuda kendisine teşekkür eder oldum:komik:

Kova yıkamamızı da ad purple velvet ve çoklu eldiven ve washpad lerle yine yaptım.

Yıkama sonrası boncuk durumu Bilt hamber ağırlığını koydu, su iticilik ve boncuklanma sorunsuz devam ediyor. Nerdeyse 50gün oldu ve sadece 2 kere yıkandı, maruz kalmadığı dış etken kalmadı. Kış için tam bir f/p ürünü gerçekten :sicak:

Kurulama standart purestar duplex ile yaptım. Kapı eşiklerine de aynı şekilde ad p32+bsd karışımı. Camlara meguiars ve purestar bez. Lastiklere nanolex tire, plastiklere de dr beasley s plastic sealant.

Sonuç

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Elinize sağlık Bilt Hamber dediğiniz şartlara maruz kaldıysa gerçekten güzel performans sergilemiş beğendim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerinize sağlık
Maaşallah finaller keyif veriyor
50 gün boyunca herhangi bir destekleyici ürün kullanılmadıysa ve araç kapalı otoparkta durmuyorsa wax performansı gerçekten takdire şayan
Bol detaylı güzel günler :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Senden bir ricam var, daha sık yıkama yap lütfen, senin yıkamalar ve kullandığın malzemeleri izlemekten gerçekten büyük keyf alıyorum, eldiven ve pedler harika, diğer ürünler en sevdiklerimden.
Bu double speed in performansı çok başarılı gibi. Bu yıkama seramik bazlı waxlar ile bh double speed i bir karşılaştırma yapma fikri doğurdu bende.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaşlar merhaba,

Kısa koşu bir tatil öncesi yola temiz çıkalım istedim. Hem en son yıkayalı üç haftayı geçmişti :of:.. Bilt Hamber ı epey zorluyoruz bakalım yüzümüzü kara çıkaracakmı :mutlu:

Çamurlu, tozlu pis halimiz gelsin

Jant ve davlumbazlarla yine işe koyulduk. Cg wheel cleaner ve cg orange degreaser ikilisiyle her zamanki gibi.

Yeni aldığım alta yı denemek için sabırsızlanıyordum bu arada. Kırmızı başlık, 1,6lt su ve 40ml ab magifoam ile denedim. Ama 5sn çalışıp düz yoğun atmaya başladı sanırım birkaç ayar yapmam gerekicek, tam performanslı kullanamadım anlayacağınız. Babamla gittik yıkamaya, bir de benzinlikte olunca kurcalamaya zamanım pek olmadı. Neyse halledicez:yazik:.. Köpük allahtan epey başarılıydı ve uzun süre araç üzerinde durunca jant ve davlumbazlara en azından güzelce giriştim :deli:

Ön yıkama sonrası boncuklar, jantlar ve davlumbazların durumu; kir sökücülüğü de gerçekten başarılı neden en iyi olduğunu gösteriyor magi @MoonDance emre hocama tekrar teşekkür edelim. Her konuda kendisine teşekkür eder oldum:komik:

Kova yıkamamızı da ad purple velvet ve çoklu eldiven ve washpad lerle yine yaptım.

Yıkama sonrası boncuk durumu Bilt hamber ağırlığını koydu, su iticilik ve boncuklanma sorunsuz devam ediyor. Nerdeyse 50gün oldu ve sadece 2 kere yıkandı, maruz kalmadığı dış etken kalmadı. Kış için tam bir f/p ürünü gerçekten :sicak:

Kurulama standart purestar duplex ile yaptım. Kapı eşiklerine de aynı şekilde ad p32+bsd karışımı. Camlara meguiars ve purestar bez. Lastiklere nanolex tire, plastiklere de dr beasley s plastic sealant.

Sonuç

Çok şahane olmuş ellerine sağlık,:nazar:

Alt ızgaralar ve kapı araları uğraşmayı sevmediğim yerler. Senin ızgara 50-50 güzel durmuş. Bilt hamr benimde radarımda gayet iyi dayanmış kış şartlarinda o kadar az yıkanmaya rağmen