Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi ellerine sağlık, her şey gerektiği gibi uygulamışsın ve üstüne bilgi vermişsin. :) Yeter gari canımız çekiyor, bu kadar Zymöl Coat sürmeyelim. :smilex:
Teşekkürler Sercan sağolasın. İndirime girsin alırız :alisveris:

Jantlar harika görünüyor, wax gibi derinliği var parlaklığın dayanımı hakkında görüşlerini bekleriz
Teşekkürler hocam sağolasın.. Dayanımı uzun süreli değildi diye hatırlıyorum, üstad @onurçiko teyid edecektir. Yazın kullanımaı sanki daha uygun diyebiliriz..

maşallah,harika görünüyor,ellerinize sağlık
Teşekkürler Celal hocam. Seninde uygulamaları bekliyoruz :)

Elinize sağlık:begenixx: işin içine zymöller girince sonucu beğenmemek elde değil:)
Teşekkürler sağolun hocam. Keşke tr de bulunabilirliği varken merak sarsaymışım detaya :mutlu: Gerçi yine Amerika'dan almamıza engel yok ama biraz maceralı oluyor :super:

Maşallah Erçin abi :nazar: en sevdiğim beyaz yine şımartılmış :arkadass:
Teşekkürler Arda sağolasın.. Benzinlik tayfa olarak yazın daha fazla fırsat bulunca gelsin uygulamalar:hava:

Maşallah harika görünüyor. Ellerinize sağlık Allah kazadan nazardan korusun.
Teşekkürler hocam sağolun.. Hepimizin aracını inşallah..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maaşallah kardeşim, harika bir uygulama olmuş, yerli yerinde kullanılan çok güzel ürünler. Uygulaman gösteriyor ki forumdan en maximum şekilde fayda-yarar denklemini kurmuşsun.
Zymöl wheel dayanımı çok uzun süreli değildir ama verdiği parlaklık efsanedir. Özellikle yazın en favorilerimdendir.
Eline sağlık gerçekten özenilecek bir uygulama.
Bir de imkanın olsa bu wax öncesi bir temizlik polisajı yapsaydın çok harika olacaktı.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Maaşallah kardeşim, harika bir uygulama olmuş, yerli yerinde kullanılan çok güzel ürünler. Uygulaman gösteriyor ki forumdan en maximum şekilde fayda-yarar denklemini kurmuşsun.
Zymöl wheel dayanımı çok uzun süreli değildir ama verdiği parlaklık efsanedir. Özellikle yazın en favorilerimdendir.
Eline sağlık gerçekten özenilecek bir uygulama.
Bir de imkanın olsa bu wax öncesi bir temizlik polisajı yapsaydın çok harika olacaktı.
Çok sağol üstad, sayenizde.. Kesinlikle, bütçenin el verdiği şekilde uygulamalarınızdan, yorumlarınızdan, değerlendirmelerinizden kendimce en uygun olan ürünleri seçmeye çalışıyorum. Bazı kısımlarda hala tek ürünüm mevcut ama deneme dürtüsü ve daha iyisini bulma çabasıyla alternatifli ürünler ediniyorum.

Zymöl wheel coat u senin uygulamalarından oldukça aşinayım:) Sanki piano black ve metal karışımı olan jantlarda daha da bir kendini gösteriyor gibi geliyor.

O konuda profesyonel bir destek alacağım. Bir türlü denk getiremedik. Bende heyecanla bekliyorum. Polisaj sonrası sampler 2 kit ten bir wax uygulamak istiyorum artık :super: Bu yüzeyde heder olmasını istemiyorum.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Erçin abi ellerine sağlık, ürünler harika, sonuç da harika. Başlığı "Beyazlar daha ne kadar parlar ?" olarak değiştirsen yeri var. :terlisırıtan: Kazasız, belasız, güzel günlerde kullan abi.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Erçin abi ellerine sağlık, ürünler harika, sonuç da harika. Başlığı "Beyazlar daha ne kadar parlar ?" olarak değiştirsen yeri var. :terlisırıtan: Kazasız, belasız, güzel günlerde kullan abi.
Teşekkürler Cem sağolasın.. Elimizin erdiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ufak bir operasyona ihtiyacımız var daha parlaklık için :mutlu:

Elinize sağlık maşallah on numara olmuş
Teşekkürler hocam sağolasın. Sizin uygulamaları da bekliyoruz:)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, uygulamalarında, fotoğraflarında ayrı bir lezzet var. Okurken keyif alıyorum. Güle güle kirlet. Çok güzel parlamış maşallah

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık hocam uygulama sonucu çok başarılı, uygulama anlatımı da çok iyi olmuş

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
abi eline koluna sağlık @CemPektaş 'a katılıyorum. Bir beyaz daha ne kadar parlar ? :D
Teşekkürler İbrahim sağolasın. Daha da parlatıcaz inşallah, beklemede kalın lütfen:mutlu:

Ellerinize sağlık, uygulamalarında, fotoğraflarında ayrı bir lezzet var. Okurken keyif alıyorum. Güle güle kirlet. Çok güzel parlamış maşallah
Teşekkürler Berkay hocam beğenmene sevindim. Bir lacimiz yok ama, beyazın dilinden anlamaya çalışıyoruz :deli:

Büyüleyici parlaklık emeğine sağlık.
Teşekkürler Giray hocam. Siz foto lasanız çok daha güzel gözükecektir eminim :)

Elinize sağlık hocam uygulama sonucu çok başarılı, uygulama anlatımı da çok iyi olmuş
Teşekkürler hocam. Güzel yorumunuz için çok sağolun :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. uygulama arası Zafer gazozuda tavsiye ederim :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İşyerindeki arkadaşlarına şu konuyu bir anlat bakalım ne diyecekler :D
Sabah işe 30dk geç kalınca anlatmak zorunda kaldım :kop: Ayrıntı vermeyim :komik:

Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. uygulama arası Zafer gazozuda tavsiye ederim :)
Teşekkürler üstad. Yerel gazozları pek bulamıyoruz ne yazıkki. Geçen sene Akyaka ya gittiğimde bir gazozcu buldum. Yerel bütün gazozlar vardı. Ankara, Elvan, Datça gazozlarından içmiştim :) Aslında gazozcu güzel fikir :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Bir önceki wax uygulamasını bayram öncesi hızlandırılmış tur yapınca paylaşmadım. Bu seferde akşam 10 da gidip sabah 3 gibi işim bitince ve fazla final fotoları olmayınca paylaşmasammı diye düşündüm ama ilk yıkama sonrası çoğaltırız final fotolarını :mutlu:

Gelelim uygulamamızdan önceki kirli fotolara ama sadece tozluyuz gibi..

Jantlar ve davlumbazlara ön yıkama için flowey r1 1:4 oranında ve ceviz 1:1 kullandım.

Duruladıktan sonra %80 gibi temizlik sağlandı.

Ön yıkamayı da flowey b33 ilk kez kullandım alta foam ile. 1,5 lt su ve 70ml kadar b33 kullandım wax uygulayacağım için. Magifoam a göre aracın üzerinde daha az kaldı gibi geldi bana, tabi temizliğine laf yok :sicak:

Jant ve davlumbazın detayını da aynı ürünler ile wheel woolies ve mothers fırça ile yaptım. Mothers davlumbaz fırçası biraz hantal kalıyor ama ben memnun kaldım. Jantlar 18 olsa zorlardı büyük ihtimalle..

Kova yıkamasında ad purple velvet i tercih ettim. Çoklu eldiven, washpad kombinasyonuna devam ettim.

İlk kez carpro nun beyaz en yumuşak (ultra fine) olan kil hamurunu kullandım. Gayet yumuşak ve temizliğini de beğendim. Tavanda özellikle güzel temizlik yaptı. Kil kaydırıcı olarak da velet i kullandım. Kayganlıgı ve kokusu çok iyi :mutlu:

Durulayıp purestar duplex ile kuruladım.

Kapı eşikleri, bagaj kapağının aralarını ad p32 + sonax bsd karışımı ve soft99 bez ile kurulayıp parlattım.

Camları purestar bez ve meguiars glass cleaner ile geçtim.

M700 tiner ile son kez aracı geçtim. Silmek için bilt hamber double speed wax ın yanında gelen bezi kullandım.

Biraz mola zamanı epey yorulduk soluklanalım :alkisss:

Ve geldik wax uygulamamıza zymöl creame wax ı kullandım. Yanında gelen pad ile uyguladım. Biraz daha tecrübe edersek el ile uygulamaya da geçeriz inşallah :hava: Panelleri ikiye böldüm uygularken, 30-60 saniye sonra silmeyi öneriyor çünkü. Silmesi bana kolay geldi, gyeon soft wipe ile. Uygulamadan 30-45dk sonra da son parlatmayı yapın demişler onu da purestar luxury towel ile yaptım.

Jantlara da zymöl wheel coat uygulayıp, lastiklere, davlumbazlara ve dış plastiklere sonra uygulama yaparım diyerek sabah ın 3 ü olunca ve işe gideceğimden eve döndüm.

Ertesi akşamda jantlara zymöl un ikinci katını atıp, lastiklere nanolex tire uyguladım. Davlumbazlar ve dış plastiklerde inşallah ilk yıkama sonrası :of:

Finaller biraz parça parça oldu. Kusura bakmayın arkadaşlar.. Biraz ertesi gün birkaç tane de iki gün sonra. Tabi bu arada köye gidip gelindi tozlandıkta biraz :super:

Abi eline sağlık yine güzel bir yıkama ve uygulama olmuş :) yıkarken senin konu ve uygulamalar aklıma geliyor hep :D nanolex tire şahane görünüyor bu arada :)

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık, seramik kaplama yapılmış gibi duruyor. :kovboyyx:
Teşekkürler hocam sağolasın..

Abi eline sağlık yine güzel bir yıkama ve uygulama olmuş :) yıkarken senin konu ve uygulamalar aklıma geliyor hep :D nanolex tire şahane görünüyor bu arada :)
Teşekkürler Mustafa eyvallah. Fikir verebiliyorsam ne mutlu :) perl i merak ediyorum bakalım daha uygulayamadım. Olmadı bir lastikte test ederiz belki :) beklediğim gibi olmazsa nanolex tire ı yedekleyebilirim :) her ne kadar boyakorumadan alışveriş yapmak istemesemde, üründen çok memnunum

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Teşekkürler hocam sağolasın..

Teşekkürler Mustafa eyvallah. Fikir verebiliyorsam ne mutlu :) perl i merak ediyorum bakalım daha uygulayamadım. Olmadı bir lastikte test ederiz belki :) beklediğim gibi olmazsa nanolex tire ı yedekleyebilirim :) her ne kadar boyakorumadan alışveriş yapmak istemesemde, üründen çok memnunum
Boyakorumadan alışveriş yapmak istememe sebebiniz nedir hocam mahsuru yoksa sorabilir miyim? Benim de eksilen nanolex ürünlerim var da yenileme arefesindeydim.