Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam golf ümüzü akladık pakladık

2 hafta önce Poorboys White Diamond üzerine Poorboys Natyys Red uygulamıştım. Uygulamayı paylaşamamıştım. Natyys Red efsane güzel çilek kokusu var. Arada koklamak istiyor insan

Glaze üzerine olduğu içinmi bilmiyorum ama hem uygulaması hem de silmesi çok kolay oldu. Bir de normal uygulayıp yorumlarım. Parlaklık, ıslaklık, kattığı derinlik bence tatminkar. Gelelim yıkama öncesi kirli hallerimize. Bu sefer başka yerde yıkamak istedim. Saat 21:30 gibi Gittiğimde öğrendim ki 22:30 a kadar açıkmış. Sonra sahibiyle konuşup bir seferliğine 23:00 'te mutabık kaldık
Jantlara 1:4 sulandırma oranıyla cg wheel cleaner uyguladım. Davlumbazlara da 1:1 ceviz kullandım. Ceviz çok güzel çalıştı ikinciye kullandım. Yönetime burdan tekrar teşekkür edeyim.
Ön yıkamayı alta foam ve ad magifoam ile yaptık. 1.5lt su 30ml kadar magi kullandım. Efsane köpük yapıyor gerçekten ama kollarım ağırdı. Marolex i bir sitede gördüm, spreyleme olan çeşitlerin 2 ve 5 lt likleri vardı. Unutmazsam ilk fırsatta arayıp sormayı düşünüyorum axel 2000 foam getirebilirlerdi diye.
Güzelce durulayıp, çift kova yıkamaya geçtim. Özlenenlerde varan 1 zymöl autowash vardı. 10lt ye 35ml kadar kullandım. Kokusunu da özlemişim.
Çoklu yıkama eldiveni kullanmaya tabi devam ediyoruz
Ön yıkama sonrası boncuk durumumuz. Su itişi iyi olduğu için sanırım boncuklanması daha az oluyor.
Kurulamamız ı da elbette purestar duplex ile yaptık..
Özlenenlerde varan 2 meguiars perfect clarity glass cleaner ve purestar high density glass towel ile camlarımızı sildik.
Standart haline gelen karışımımız sonax bsd ve autobrite direct p32 ile soft99 efsane beziyle kapı eşiklerini geçtim.
Diğer uygulamaları bugüne bırakmıştım ki iyi de oldu. Yıkamacı ışıkları kapatıp eve gitti tabi doğal olarak

Plastik bölümlere dr beasley s plastic sealant kullanıp, koruma altına aldım. Artık güneş iyice ısıtıyor korumayı ihmal etmemek lazım.
Lastiklerimizede nanolex tire rubber restorer ile görüntüsünü tazeledik. 2015 üretim michelin cross climate lastiklerimizden artık dijon jantlara geçtiğimde vedalaşıcam. Madrid ler şimdilik kenarda durucak gibi, kışlık lastik almayı şuan için düşünmüyorum.
Karışımımızı jantlarımızada kullandım. Yolda güzel bir jant ürünümüz var. Parlaklık konusunda çok güzel yorumları var. Stokları serelim de inşallah paylaşacağım. Carbon collective platinium wheels hala stoklara giremeyince mecbur kaldık. Her ne kadar muadili bir ürün olmasa da..
Davlumbazlara da adams undercarriage sprey kullandım. Köye giderken gerçi yine su ve çamura girdik

Son fotolarda paylaştım.
Apartman önü finallerimiz
Bunlar da tekirdağ uçmakdere arasındaki manzaralı finallerimiz efendim
Gaziköye vardık ve kirlenmek güzeldir diyerek noktalayalım. Teşekkürler arkadaşlar..