Beyazlar da Parlar - Golf 7,5

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık tertemiz olmuş maşallah. Hhs grease nereden temin ettiniz acaba bende sıvı olanı var ama sunroof için olanı bulamadım net ortaminda

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkürler hocam sağolasın. Kesinlikle, sunroof bakımı düzenli yapılmazsa güzel ülkemin bozuk veya köy yolları kaynaklı tavanı komple sökmeye kadar götürebilecek arızalar oluşabiliyor.

Hocam teşekkürler sağolasın. Evet kesinlikle yakışan bir opsiyon. 2. El ilanlarında da alırken verdiğin parayı üzerine koyabileceğin bir donanım.

Teşekkürler Hurşid hocam. Elimin, fırçanın girebildiği yere kadar temizlemeye çalıştım.

Can hocam teşekkürler eksik olma. En yakın zamanda o zaman uygulamayı bekliyoruz:mutlu: Düşünmüyorum gerçi ama hem mekanizmanın, kızakların farkı varmı görmüş oluruz.

Teşekkürler İbrahim sağolasın. Senin uygulamalar yanında bizim ki devede kulak kalır valla :komik:
Abi bence hiç alakası yok. Ben komple giriştiğim için öyle görünüyor ama kıyı köşe unuttuğum yerler yada anlaşmaya göre elimi sürmediğim yerler oluyordur. Sen kendi arabana çok ince giriyorsun, ben kendi arabamda dahi senin kadar ince giremiyorum, hep bir şey çıkıyor. Şuna karar verdim artık araba ile uğraşacağım yada müşteri arabası ile ilgileneceğim zaman eşimin aramalarını engelelyeceğim :D:D

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerinize sağlık tertemiz olmuş maşallah. Hhs grease nereden temin ettiniz acaba bende sıvı olanı var ama sunroof için olanı bulamadım net ortaminda
Can hocam teşekkürler. Würth ün resmi sitesindeki numarayı aramıştım ben de bulamayınca:) sonra ordan bir satış temsilcisi geri dönmüştü. Yaşadığın şehirde bayi varsa oraya gönderiyorlar. Yada ücreti mukabili eve kargoluyorlar. 75tl gibi bir rakama gelmişti. İstersen bana yardımcı olan müşteri temsilcisinin numarasını özelden iletebilirim.

Abi bence hiç alakası yok. Ben komple giriştiğim için öyle görünüyor ama kıyı köşe unuttuğum yerler yada anlaşmaya göre elimi sürmediğim yerler oluyordur. Sen kendi arabana çok ince giriyorsun, ben kendi arabamda dahi senin kadar ince giremiyorum, hep bir şey çıkıyor. Şuna karar verdim artık araba ile uğraşacağım yada müşteri arabası ile ilgileneceğim zaman eşimin aramalarını engelelyeceğim :D:D
Kesinlikle teli kenara koyacaksın. Bir uygulama sonrası golf forumundan arkadaşı gördüm. Saatte gece yarısını geçmişti arkadaşla da ayak üstü sohbet edelim derken saat 1 i geçmiş :) hanım 5 kez aramış acaba birşey mi oldu diye açmayınca da gidip bakması için babama haber vermiş :of:

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık mis gibi olmuş

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@KaiZeN, bey elinize saglık maskelemeye yeni bir soluk getirmişsiniz. bezlerle poşetler aynı anda çalışmış .sonuçlar süper. tertemiz fabrika çıkışı.

güzelgünlerde kirletin.

iyi detaylar.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN, bey elinize saglık maskelemeye yeni bir soluk getirmişsiniz. bezlerle poşetler aynı anda çalışmış .sonuçlar süper. tertemiz fabrika çıkışı.

güzelgünlerde kirletin.

iyi detaylar.
Teşekkürler üstad sağolasın.

Bezleri her ne kadar yıkasak da kendi içlerinde kategorize ediyorum. Jantlarda kullandığım, kapı eşiklerinde kullandığım, tamponlar da kullandığım gibi. Sürekli nerde kullanıyorsan aynı yerde kullanmaya özen gösteriyorum.

En çok kirlenen bezlerle silebilmek için diğer bezleri maskeleme de kullanayım istedim tabi yetmedi soft99 bezleri de maskeleme de kullanmaya içim elvermedi ve gördüğünüz görüntü ortaya çıktı. Bir sonrakinde tamamını bezlerle yaparım belki :mutlu:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkürler üstad sağolasın.

Bezleri her ne kadar yıkasak da kendi içlerinde kategorize ediyorum. Jantlarda kullandığım, kapı eşiklerinde kullandığım, tamponlar da kullandığım gibi. Sürekli nerde kullanıyorsan aynı yerde kullanmaya özen gösteriyorum.

En çok kirlenen bezlerle silebilmek için diğer bezleri maskeleme de kullanayım istedim tabi yetmedi soft99 bezleri de maskeleme de kullanmaya içim elvermedi ve gördüğünüz görüntü ortaya çıktı. Bir sonrakinde tamamını bezlerle yaparım belki :mutlu:
yok yahu niye bez kullanıyorsun ki .poşet bant kafi . çöp poşetinin en alt bölümündeki baglantı noktasından boydan boya kes çıkar birleşme yerini birde ikiye ayır dev gibi alanı kaplar. bezleri hiç kirletme yagla boşuna.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam golf ümüzü akladık pakladık :mutlu: 2 hafta önce Poorboys White Diamond üzerine Poorboys Natyys Red uygulamıştım. Uygulamayı paylaşamamıştım. Natyys Red efsane güzel çilek kokusu var. Arada koklamak istiyor insan :komik: Glaze üzerine olduğu içinmi bilmiyorum ama hem uygulaması hem de silmesi çok kolay oldu. Bir de normal uygulayıp yorumlarım. Parlaklık, ıslaklık, kattığı derinlik bence tatminkar. Gelelim yıkama öncesi kirli hallerimize. Bu sefer başka yerde yıkamak istedim. Saat 21:30 gibi Gittiğimde öğrendim ki 22:30 a kadar açıkmış. Sonra sahibiyle konuşup bir seferliğine 23:00 'te mutabık kaldık :alkisss:

Jantlara 1:4 sulandırma oranıyla cg wheel cleaner uyguladım. Davlumbazlara da 1:1 ceviz kullandım. Ceviz çok güzel çalıştı ikinciye kullandım. Yönetime burdan tekrar teşekkür edeyim.

Ön yıkamayı alta foam ve ad magifoam ile yaptık. 1.5lt su 30ml kadar magi kullandım. Efsane köpük yapıyor gerçekten ama kollarım ağırdı. Marolex i bir sitede gördüm, spreyleme olan çeşitlerin 2 ve 5 lt likleri vardı. Unutmazsam ilk fırsatta arayıp sormayı düşünüyorum axel 2000 foam getirebilirlerdi diye.

Güzelce durulayıp, çift kova yıkamaya geçtim. Özlenenlerde varan 1 zymöl autowash vardı. 10lt ye 35ml kadar kullandım. Kokusunu da özlemişim.

Çoklu yıkama eldiveni kullanmaya tabi devam ediyoruz:super:

Ön yıkama sonrası boncuk durumumuz. Su itişi iyi olduğu için sanırım boncuklanması daha az oluyor.

Kurulamamız ı da elbette purestar duplex ile yaptık..

Özlenenlerde varan 2 meguiars perfect clarity glass cleaner ve purestar high density glass towel ile camlarımızı sildik.

Standart haline gelen karışımımız sonax bsd ve autobrite direct p32 ile soft99 efsane beziyle kapı eşiklerini geçtim.

Diğer uygulamaları bugüne bırakmıştım ki iyi de oldu. Yıkamacı ışıkları kapatıp eve gitti tabi doğal olarak :komik: Plastik bölümlere dr beasley s plastic sealant kullanıp, koruma altına aldım. Artık güneş iyice ısıtıyor korumayı ihmal etmemek lazım.

Lastiklerimizede nanolex tire rubber restorer ile görüntüsünü tazeledik. 2015 üretim michelin cross climate lastiklerimizden artık dijon jantlara geçtiğimde vedalaşıcam. Madrid ler şimdilik kenarda durucak gibi, kışlık lastik almayı şuan için düşünmüyorum.

Karışımımızı jantlarımızada kullandım. Yolda güzel bir jant ürünümüz var. Parlaklık konusunda çok güzel yorumları var. Stokları serelim de inşallah paylaşacağım. Carbon collective platinium wheels hala stoklara giremeyince mecbur kaldık. Her ne kadar muadili bir ürün olmasa da..

Davlumbazlara da adams undercarriage sprey kullandım. Köye giderken gerçi yine su ve çamura girdik :of: Son fotolarda paylaştım.

Apartman önü finallerimiz:tesekkur2:

Bunlar da tekirdağ uçmakdere arasındaki manzaralı finallerimiz efendim:super:

Gaziköye vardık ve kirlenmek güzeldir diyerek noktalayalım. Teşekkürler arkadaşlar..

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık :alkis::alkis:Benzinlikte iki ara bir derede baya iş bitirmişsin tebrik ederim. :taraa: Finaller şahane...:nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, çok güzel ürünler kullanmışsın. Karşılığınıda almışsın, Güle güle kirlet.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@KaiZeN abi eline sağlık :) güzel bir yıkama daha olmuş :) arka davlumbazlarda kumaş gibi yerler var bende. Oralara nasıl bi işlem uyguluyorsun ? Kumaş olmayan yerler oraya göre daha rahat temizlense de benim o kumaş yerlerden resmen çamur akıyor her su tutuşumda :) Bir de son fotoda dikkatimi çekti, lastik yanağındaki yaraya aman dikkat abi :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Erçin abi eline koluna sağlık. Güzel uygulama olmuş. Doktorun plastic sealantı güzel görüntü veriyormuş ızgaralara. Final resimleri de ayrı güzel :nazar:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, çok güzel ürünler uygulayıp çok güzel çekimler yapmışsın. :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi hafta içi yaşadığın zihinsel yorgunluğu atmışsındır üstünden, çok iyi olmuş eline koluna sağlık :)

Uçmak dere ile de gözümüz gönlümüz şenlendi. Teşekkür ederim.

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık :alkis::alkis:Benzinlikte iki ara bir derede baya iş bitirmişsin tebrik ederim. :taraa: Finaller şahane...:nazar:
Teşekküler hocam sağolasın, sorma valla rica minnet hallettik işi :mutlu:

Eline sağlık, çok güzel ürünler kullanmışsın. Karşılığınıda almışsın, Güle güle kirlet.
Teşekküler üstad sağol. İnşallah polisaj sonrası sampler kit ten birisine kıyıcam bakalım ödül vericem kendime :mutlu:

Ellerine sağlık abi, finaller 10 numara maşallah :nazar::alkis:
Teşekküler hocam. Daha da iyi olması için uğraşmaya devam..

@KaiZeN abi eline sağlık :) güzel bir yıkama daha olmuş :) arka davlumbazlarda kumaş gibi yerler var bende. Oralara nasıl bi işlem uyguluyorsun ? Kumaş olmayan yerler oraya göre daha rahat temizlense de benim o kumaş yerlerden resmen çamur akıyor her su tutuşumda :) Bir de son fotoda dikkatimi çekti, lastik yanağındaki yaraya aman dikkat abi :)
Mustafa hocam teşekkürler. Valla ben şöyle yapıyorum. Jantların ön yıkamasını yaparken, cg orange degreaser 1:4 sulandırıp uyguluyorum. Son iki uygulamamda 1:1 ceviz kullandım. Bir güzel duruluyorum. Aracın ön yıkamasını da yaparken bir tur daha ön yıkama köpüğü uyguluyorum ve güzelce duruluyorum. Benzinlik su tabancaları bir tık daha kuvvetli olduğu için genelde pek birşey kalmıyor. Bir sonraki yıkamada arka davlumbaz resmi paylaşayım unutmazsam :foto:Lastikler jantları alırken üzerindeydi kısmetse onlarla vedalaşacağım. Dijonlara geçicem. Madridleri artık emekliye ayırırım belki, kışlık lâstik almayı şuan düşünmüyorum. Biraz çizikleri var ilk sahibinden onlari hallettirebilirsem kullanırım belki.

Erçin abi eline koluna sağlık. Güzel uygulama olmuş. Doktorun plastic sealantı güzel görüntü veriyormuş ızgaralara. Final resimleri de ayrı güzel :nazar:
Sağolasın Arda teşekkürler. @onurçiko üstad önermişti daha foruma ilk üye olduğumda sağolsun öyle almıştım işini iyi yapan çok güzel bir ürün, yeni görüntü veriyor parlak olmamasını seviyorum..Polisajdan sonra inşallah daha iyi finaller gelicek..

Ellerine sağlık abi, çok güzel ürünler uygulayıp çok güzel çekimler yapmışsın. :)
Teşekkürler hocam sağolasın. Benim mantığımda çok çeşitten ziyade seçmece ve uygulandığı bölgenin tavsiye edilen, memnun kalınan iyi ürünleri olması ve pek tabiî bütçeye uyması en önemlisi. Çalıştığım kurum şiirler telini yeniledi, fırsattan istifade finallerin fotosunu biraz abartmışım:mutlu:

@KaiZeN hocam ellerine sağlık harika olmuş finaller..
Teşekkürler hocam sağolasın, eksik olma :D

@KaiZeN abi eline sağlık,maşallah diyeyim :)
Teşekkürler Kazım hocam sağolasın :D

Son düzenleme:

KaiZeN

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi hafta içi yaşadığın zihinsel yorgunluğu atmışsındır üstünden, çok iyi olmuş eline koluna sağlık :)

Uçmak dere ile de gözümüz gönlümüz şenlendi. Teşekkür ederim.

Sağolasın İbrahim. Mothers davlumbaz fırçasındaki emeğin için tekrar teşekkürler..Uzaktan teftiş acayip yoruyor, normal işinin dışında birde onlara evrak yetiştirmek. Kısmet olursa geldiğinde birlikte bir gezelim. Eşim gazikoylu olduğu için ben hep gidiyorum :komik: