Öneri Bezler Hakkında Görüşler ve Detaylı Bilgiler

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu beze bir ben ısınamadım :) O kadar ısınamadım ki şirket aracına postaladım :D Kolay ıslanıyor ve iz bırakmaya başlıyordu bendeki.
Purestar bezleri TR koşullarında ulaşılır olması açısından öneririm ben.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Peki bir kıyaslama yapsak purestar dublex Twist mi yoksa gyeon silk deryer mi sizler ne dersiniz ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@technologyst valla konuyu yeni okudum. Yada okudum ama çok dikkatimi vermedim .
Acayip bilgiler . Özet şeklinde hemde .

çok teşekkürler. Ayrıca cevap yazan arkadaşlara da teşekkürler çoğu çok güzel bilgiler paylaşmışlar mesajlarında. :):):)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Ikisi arasindan net superclean derim. Spark yikandiktan sonra hav birakmaya basladi. Oyle aman aman bir hav degil ama ikisi de ayni fiyatken daha iyisi alinir yani :)

@Onur özdemir
Kendi adıma teşekkür ederim ömer ağabey bende superclean alicam senin geçen ki konun sayesinde. Ürünler hakkında ki geri bildirimlerin çok yön belirtici çok sagol.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Ikisi arasindan net superclean derim. Spark yikandiktan sonra hav birakmaya basladi. Oyle aman aman bir hav degil ama ikisi de ayni fiyatken daha iyisi alinir yani :)

@Onur özdemir
Teşekkür ederim abicim önerin için birde Purestarın cila bezi var 100 tl SuperClean 30 tl acaba aradaki farka değer mi diye düşünüyorum