Satış Bilt Hamber Double Speed Wax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wander41

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ne kadar dayanıyor ürün acaba
Gerekli alt zemin hazırlığı yapıldığı takdirde 2-2 buçuk ay kadar dayanmıştı kendi aracımda tabi bu süre zarfının sonunda etkileri azalıyor. Fakat kesinlikle cilalı şampuan kullanmamak kaydı ile. Aksi takdirde waxın su itişinde perdeleme yapıyor.

altn97

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gerekli alt zemin hazırlığı yapıldığı takdirde 2-2 buçuk ay kadar dayanmıştı kendi aracımda tabi bu süre zarfının sonunda etkileri azalıyor. Fakat kesinlikle cilalı şampuan kullanmamak kaydı ile. Aksi takdirde waxın su itişinde perdeleme yapıyor.
Çok teşekkür ederim cevap için

Wander41

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam şöyle söylemeliyim. Parlaklık konusunda çok büyük bir fark yok aralarında fakat kesinlikle gerek dayanım , gerek de boncukların kalitesi olarak Bilt Hamber benim için daha önde geliyor. Zaten ürünü araca seramik kaplama yapıldığı için kullanmayı bırakıyorum kesinlikle memnuniyetsizlik söz konusu değil. Seramik destekleyici silisyum bazlı ürünlere geçiş yapacağım :)

Wander41

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
İki ürünüde kullanmış birisi olarak hangisi daha iyi sizce?
Hocam şöyle söylemeliyim. Parlaklık konusunda çok büyük bir fark yok aralarında fakat kesinlikle gerek dayanım , gerek de boncukların kalitesi olarak Bilt Hamber benim için daha önde geliyor. Zaten ürünü araca seramik kaplama yapıldığı için kullanmayı bırakıyorum kesinlikle memnuniyetsizlik söz konusu değil. Seramik destekleyici silisyum bazlı ürünlere geçiş yapacağım :)

Wander41

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Güncel!!!
Bağış Karşılığı - Satılık Ürünler (SMA lı Çocuk İçin)
Ürünü satın almak isteyen forum üyelerimiz yukarıdaki yazılı konu başlığı ile @KaiZeN hocamın ilanından da satın alabilir. Almayı düşünen varsa ne kadar çabuk davranırsanız o kadar çabuk birşeylere ilaç olabiliriz. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
Satın almak isterseniz direk biz de iletişime geçip halledebiliriz. Ben ürün bedelini kendilerine aktarırım :)
kusura bakmayın gözden kaçırmışım. Satılmadıysa satın almak istiyorum. Soft 99 King of Gloss kullanıyordum forumlardaki yorumlardan ötürü denemek istiyorum. Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...