Bim Aktüel 5 Ocak Oto Ürünleri

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
ozeba' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:
kar kazıma ucu olan urunden mi bahsediyorsunuz hocam? 

aynından aldım ben direk kar kazıma ucunu zor kullanarak soktum attım .D davlumbaz icin kullanacagım ben de ::pzunlugu gayet yeterli bence davlumbaz icin
Az once ben de söktüm o parcayi. Gayet guzel oldu gibi . davlumbazlara apc sıkıp bununla fircalarim. Temizligi korumak icin ne kullanmak lazum camurluk iclerine?
Hocam benim işim sök tak detay işlerini daha öğrenemedim, bana inovatif şeylerle gel cevapsız bırakmam seni ama kimyasal sıvılarda acemiyim henuz :D güzel bisi bulursan davlumbaz parlatmaya korumaya haber et :p

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Pro' Alıntı:
ozeba' Alıntı:
Cam temizleme aletini aldim. Tabiki camlari temizlemek icin degil camurluklarin icini yikamak icin. Sapinin egimi ve uzun olmasi is gorur gibi. Killarinin sertlik derecesi de guzel. Cok asiri sert degil. Merak eden olursa fotografini atabilirim. Ise yarayacak gibi duruyor bence.
Sabah bende o ürünü davlumbazlar için alsam ön kısmı söküp kullansam diye düşünmedim değil  :)  Demekki yalnız değilmişim.. :D  
Gec kalmışsın hocam fikri hayata geçirenler var :D hatta ben uc kısmında sagdan soldan fazla olan yerleri de tıraşlamayı düşünüyorum :p

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
legenddoctor' Alıntı:
Pro' Alıntı:
Sabah bende o ürünü davlumbazlar için alsam ön kısmı söküp kullansam diye düşünmedim değil  :)  Demekki yalnız değilmişim.. :D  
Gec kalmışsın hocam fikri hayata geçirenler var :D hatta ben uc kısmında sagdan soldan fazla olan yerleri de tıraşlamayı düşünüyorum :p
Ürünün son durumunu bekliyoruz hocam ;) ,Yarın kaldıysa ben alayım en iyisi  :D

ozeba

Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
legenddoctor' Alıntı:
ozeba' Alıntı:
Az once ben de söktüm o parcayi. Gayet guzel oldu gibi . davlumbazlara apc sıkıp bununla fircalarim. Temizligi korumak icin ne kullanmak lazum camurluk iclerine?
Hocam benim işim sök tak detay işlerini daha öğrenemedim, bana inovatif şeylerle gel cevapsız bırakmam seni ama kimyasal sıvılarda acemiyim henuz :D güzel bisi bulursan davlumbaz parlatmaya korumaya haber et :p
Benim e90 in tavan lambasi yapiskanindan cikmis bunu nasil söküp yerine yapistircam bana bi fikir ver doktor. Nasil tamir ederim ben bunu :)

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
ozeba' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:
Benim e90 in tavan lambasi yapiskanindan cikmis bunu nasil söküp yerine yapistircam bana bi fikir ver doktor. Nasil tamir ederim ben bunu :)
Bir foto gorsek öyle konuşsak :p

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
legenddoctor' Alıntı:
ozeba' Alıntı:

Hocam ben 3D magic dressing kullanıyorum apcle temizlendikten sonra güzel iş yapıyor. Valet pro classic protectant da denicem davlumbazda yakında.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@emredkmn bende davlumbazlarda 3d magic dressing kullanıyorum. Valetpro protectanta göre hem fiyat olarak daha uygun hemde dayanımı daha iyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eraycan' Alıntı:
@emredkmn bende davlumbazlarda 3d magic dressing kullanıyorum. Valetpro protectanta göre hem fiyat olarak daha uygun hemde dayanımı daha iyi.

Fiyat konusunda bişey diyemem de dayanım için magic dressing diyorsanız kullanmaya devam edelim o zaman hocam

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Ben magic dressingi aria tampon altı difuzor e uygulamaktım çok toz çekmişti

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eraycan' Alıntı:
3D Magic Dressing'in yağlı yapısından dolayı lastiklerde ve davlumbazlarda kullanılmasının uygun olduğunu düşünüyorum.Diğer plastik aksamlar için AF Revive ve Koch-Chemie NanoMagicPlastCare Nano gibi ürünlerin kullanılması daha uygun.

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Pro' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:

Buyur hocam fazlalıklarını kenardan aldım ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@legenddoctor Modifikasyon süper olmuş hocam, bende alıp aynı şekle getirecegim.
Teşekkürler, ellerine sağlık..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
legenddoctor' Alıntı:
Pro' Alıntı:

Buyur hocam fazlalıklarını kenardan aldım ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eline sağlık hocam, ince olmasıyla beraber kullanışlı bir fıtça olmuş

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Ne yalan söylim bende aldım bu fırçadan. Davlumbazda kullanıp kullanmama arasında gidip geliyorum :)