Bir benzinlik tayfanın günlüğü

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Aman başkan senin malzemeye bişey olmasın. Hakkını veriyosun. Koch pw alacaktım ama kaynadı gitti. Aslında elimde bsd ve finale var ama vakitsizlikten yapamadım. Normalde iç dış girerim, hatta motoru bile silerim en kötü ama bu sefer vakit dardı. Hava zaten yağmurlu diye uğraşmadım.

Ama fotoğraf çekerken ve konuyu yazarken hep aklıma sen geldin. Valla en az o yıkama işi kadar zor bu konu işi. Eline emeğine sağlık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sorma konu açma işi zor iş gerçekten. Bsd yada finaleyi kurulamadan önce ıslakken aracın üstüne fışlayıp silseydiniz olurdu. Hem uğraşmamış olurdunuz hem daha kolay kurulanırdı hemde korumuş olurdunuz.

Yangsagan

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hiç sorma konu açma işi zor iş gerçekten. Bsd yada finaleyi kurulamadan önce ıslakken aracın üstüne fışlayıp silseydiniz olurdu. Hem uğraşmamış olurdunuz hem daha kolay kurulanırdı hemde korumuş olurdunuz.
O aklıma gelmedi. Aslında hiç koruma olmamasındansa en azından sulu atmış olurdum hızlı cilayı.

Bir dahakine aklımda olsun, sağolasın adaş.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Selam Onur, eline koluna sağlık :)

Çanta tanıdık geldi :D ben de ufak tefek şeyleri doldurdum içine, sadece bu var bagajda diğer türlü karman çorman rahatsız ediyor, düzeni seviyorum :)

Bu arada davlumbaz fırçan çok hoş bana da lazım bir tane :)

Petrol yıkaması için birkaç önerim olacak ama herşeyin bir bedeli de var tabiki ; :)

sabah çok erken saatte gidiyorum,

kalabalık yok, personel vırvır etmiyor, hem de ailemle geçecek zamandan feragat etmemiş oluyorum, onlar uyanana kadar işim bitiyor, malesef ön yıkama vs yapamıyorum, çok kirlenmeden sık sık yıkamaya(2haftada bir) özen gösteriyorum, fusso bu konu en büyük yardımcım :)

Üst ve el pislenmesi için direksiyon kılıfı ve koltuk için servis kılıfı kıllanıyorum, ayaklar içinse kışın su geçirmeyen bot, yazın da terlik :)

Petrol detaycıları için Benden de bir resim gelsin

siz bu konuda uzmanlaşmışsınız ve burası nerede

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@M U R A T

2009'da beri petrollerde dizleri çürüttüm, belimde fıtık çıktı :D bunlar hep tecrübe

İstanbulda tek tük self servis varken Bursaya yıkamaya gittiğim de olmuştu

Böyle gide gele ne zaman hangi peron müsait, hangisinin hortumu sert, hangisinin basıncı yüksek, kurulama için zula alanlar gibi takıntı derecesinde tespitleri yapmış bulundum,

Yer göztepe class petrol, yazın 24:00'ten sonra masamızı kurup keyif yaptığımız da oluyor tüm dostları beklerim :)