Bir Benzinlikçinin Detay Maceraları

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık hocam kondisyon toparlanmış. Uygulama gayet güzel olmuş. Şimdi yeniden kirletmesi kalmış :mutlu:..

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kazım eline sağlık çok güzel olmuş maşaAllah :nazar:
Ne yalan söyleyeyim iç temizliği bende pek sevmiyorum :D geçen gün temizlerken aynı senin gibi bunaldım terin suyun içinde kalmıştım bezi fırlatıp attım girdim eve :taraa:
Senin arabanın kadifeleri çok güzel aşırı beğeniyorum düzgün bakılırsa kolay kolay aşınıp perişan olmuyor tekrardan ellerin dert görmesin kocaman bir maşaAllah
Çok sağolasın abi, teşekkür ederim :tesekkurr:
Bende işte aynı şekilde bir çok yerde erken final yaptım bunaldığım için :D, tekrardan anladım ki sürekli iç temizlik yapan abilerimiz çok sabırlı valla helal olsun :)

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok sağolasın abi, teşekkür ederim :tesekkurr:
Bende işte aynı şekilde bir çok yerde erken final yaptım bunaldığım için :D, tekrardan anladım ki sürekli iç temizlik yapan abilerimiz çok sabırlı valla helal olsun :)
Herkesin zevki farklı işte dış iyidir dış :) aç susuz iki gün dışına çalıştım terapi gibi gelmişti iç ve cam işi bana göre değil

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kzmsefa Ellerinize sağlık, harika bir temizlik olmuş. Finaller çok güzel görünüyor. Maşallah arabaya
Teşekkür ederim, sağolun :tesekkurr:

Herkesin zevki farklı işte dış iyidir dış :) aç susuz iki gün dışına çalıştım terapi gibi gelmişti iç ve cam işi bana göre değil
Aynen öyle abi, hani ben polisaj filan yapamıyorum imkanlardan dolayı ama, dış yıkama wax vs için saatlerce takılırım benzinlikte hiç bunalmadan :D
Motorda susuz temizlik yapınca içle dış arasında arafta kalıyor bana göre. Duruma göre bunaltıyor veya rahatlatıyor :komik:

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerinize sağlık diyorum ilk olarak. Uygulama başlığını ilk defa okudum baştan sona cok güzel çalışmalar yapmıssınız emeğinize sağlık. İnşallah bu yola yeni başlayan bizler de sizler gibi detayın ehlisi oluruz zamanla:)

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık diyorum ilk olarak. Uygulama başlığını ilk defa okudum baştan sona cok güzel çalışmalar yapmıssınız emeğinize sağlık. İnşallah bu yola yeni başlayan bizler de sizler gibi detayın ehlisi oluruz zamanla:)
Teşekkürler hocam sağolun, estağfurullah bende ehli sayılmam, bende sizin gibi bu forum sayesinde öğrendiklerimi bizim gibilere yardımcı olmak için kendi tecrübelerimle paylaşıyorum işte :)
Ayrıca forumda daha birçok eski veya yeni uygulamalara bakarsanız, daha çok yöntem, tecrübe vs. öğrenmiş olursunuz :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Kzmsefa ellerine sağlık , son uygulamayı yarışma konusu olarak açabilirdin ;)

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Teşekkürler hocam sağolun, estağfurullah bende ehli sayılmam, bende sizin gibi bu forum sayesinde öğrendiklerimi bizim gibilere yardımcı olmak için kendi tecrübelerimle paylaşıyorum işte :)
Ayrıca forumda daha birçok eski veya yeni uygulamalara bakarsanız, daha çok yöntem, tecrübe vs. öğrenmiş olursunuz :)
Elimden geldigince uygulama paylasımlarını okuyup inceleyip gerekli ss leri alıyorum zamanla olacak inşallah teşekkürler tavsiye için :)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Kzmsefa, eline sağlık :nazar: linea 8 sene calistim tofasda fiorino linea camlarini takiyodum gozumde canlandi emation donanima gore takilan hali tavan kaplamasi cam bile degisyordu direksiyonu clourlock sayfasinda fircayi kullanmayin diyordu direksiyonda biraz sert yapisi varya ondan sanirim

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kzmsefa, eline sağlık :nazar: linea 8 sene calistim tofasda fiorino linea camlarini takiyodum gozumde canlandi emation donanima gore takilan hali tavan kaplamasi cam bile degisyordu direksiyonu clourlock sayfasinda fircayi kullanmayin diyordu direksiyonda biraz sert yapisi varya ondan sanirim
Sağolasın abi, :tesekkurr:
Her uygulamam da mutlaka birilerinde eski anılarını canlandırıyorum. :D Belki bizim camlarda senin elinden geçmiştir abi :pÜst paket olunca halı tavan kaplaması değişmesi tamamda camın değişmesi tofaşdan beklemediğim bir hareket helal olsun:alkis:
Evet fırçanın yapısı baya sert ben dikiş kısmında kullanmıyorum sadece, diğer kısımlarda da hiç baskı uygulamıyorum ama sonraki uygulamam da oraya da uygulamam artık. :)