Bir Benzinlikçinin Detay Maceraları

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kazım abi ellerine sağlık, arabada toz toprak gidince bi rahatlamış. :D Bu arada sol sis farı yanmıyor mu? Yoksa açıdan mı kaynaklı? :) Sealent zor uygulanıyor ama toz tutmamasını ve hissiyatını çok beğendim, uygularken zorluk çektin mi abi.
Sağolasın dostum, iptal ettiğim park ampülleri haricinde yanmayan ampülüm yok çok şükür dostum açıdan öyle gözüküyor yani :D
Sealantı 2. Bezle veyahut bezin öbür tarafıyla tekrar silmek evet biraz uğraştırıyor ama sondaki o kayganlık hissi uğraştına değiyor, yalnız toz olayını ben pek beğenmedim. Bsdden daha az ama yinede çekiyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sağolasın dostum, iptal ettiğim park ampülleri haricinde yanmayan ampülüm yok çok şükür dostum açıdan öyle gözüküyor yani :D
Sealantı 2. Bezle veyahut bezin öbür tarafıyla tekrar silmek evet biraz uğraştırıyor ama sondaki o kayganlık hissi uğraştına değiyor, yalnız toz olayını ben pek beğenmedim. Bsdden daha az ama yinede çekiyor.
Evet abi bu türün ürünlerin kaderi toz çekmek sanırsam, Flowey X50 daha az toz çekiyordu. Sanırsam oda ıslak zemine uygulandığı için.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kazım ellerine sağlık, benzinlikte bu kadar detayla uğraşmak büyük sabır ve emek işi :)