Geldi gönlümün efendisi diyerekten başlıyorum.4 aylık bir hasret söz konusuydu aramızda. Sahibinin uzun gezileri ve işleri yüzünden uzuk kaldık kendisiyle bu süre zarfında.Ne yazık ki bıraktığım durumda değildi, hareler oluşmuş, yıkamacılar çift dalmış arabaya. neyse toparlayacam yavaş yavaş. Bu gün bunları kamufle yoluna gittim.Neyse uzatmadan kirli resimlerle başlayalım.
Yine ve yeniden davlumbazlarla başladım, maaşallah bu arabanın yarısı davlumbaz zaten

Ceviz ile davlumbazlar;
Akabinde Jantlara Koch Chemie ile giriştim.Her zamanki gibi güzel iş çıkardı, F/p olarak rakipsiz bence.
Vakit kaybetmeden 1/4 oranında sulandırılmış Ceviz i ailemin pompası Secho ile uyguladım.
Cevizin kurumasına izin vermeden hemen VP ANSF ve Ceviz V2 karışımı ile Snow Foam;
Köpük çalışırken bende boş durmayıp çalıştım; Glorianın içind Turtle wax Super Wash ve Sonax Turuncu karışımı var.
Durlayıp Jantların detay temizliğine geldi sıra; Kovaya CG Diablo sıktım. Destek ürün yine Turtle wax Whell cleaner.
Sıra geldi kaputun altını temizlemeye,motor kısmıda oldukça kirlenmişti;
Temizlik için Deagraser, çeşitli fırçalar, gloria ile başladım.
Üstüne snow Foam ile Flowey B33 uyguladım.İyi çalıştı.
Tazzikli olmayan su ile durulayıp air blower ile kuruladım;
Meg. Engine Dressing ile motor kısmını, boyalı kısımları AF Finale ile parlatıp korumaya aldım;
Kaputu kapatıp kova yıkamasına geçtim.G-teniq G tech şampuan kullandım.Koruma olmayan araçlarda bu şampuanı kullanıyorum.Waxı ve korumayı elliyor bence çünkü.
Durulayıp ve de kurulayıp araç üstüdeki hareleri maskelemek için uzun süredir denemek istediğim Sofft99 un ürününü kullandım;
Ürünü oldukça beğendim.Örtülücülüğü oldukça başarılı.Parlaklığı gayet iyi. Silmesi bıraz zorluyor gibi ama sıkıntı çıkaracak düzeyde değil.Kokusu ağır, Kötü kokuyor. Velhasılı işini iyi yapıyor, benim beklentimi karşıladı.
Üstüne parlaklığı arttırmak için 3d Expres wax uyguladım.Sık sil gayet uygulaması kolay bir ürün.
Güzel bir kombinasyasyon oldu ve güzel bir parlaklık yakaladım.Sevdim bu ikiliyi.
Sıra geldi iç temiizliğe, elektrik süpürgesi, apc, carped celaner, gerekli fırçalr ile giriştim. Koruma olarak Meg. Ultimate protectant ve Af Stripz karıştırdım.Temizlik yaparken çok resim çekemedim.
Maun kısımlara zymöl detail wax uygulamaktanda geri kalmadım.
Lastiklere sarp, Jantlara Dr. Beasley's Whell sealant, Davlumbaza Meg. Dressing uyguladım.
Dış plastik aksama CG Premium Shine Dressing uyguladım.
Camları Meg. Konsantre cam temizleme ürününü kullandım kendisini hiç sevmedim ama bitsin diye kullanıyorum işte.
Finalleri veriyorum arkadaşlar.