Bir İhtiyarın Gençliğe Dönüşü

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Eline sağlık adaş
Yalnız aracı bu soft99 un kapatıcı ürünü mü parlattı,maaşallah valla :alkis:
Uygulamadan önce yıkamadan sonra bir fotoğraf olsa daha iyi anlaşılırdı fark
Ama finaller muazzam
Eğer bu finaller onun eseri ise :alkis:
Çok uzattım biliyorum ama araca bayıldım :saskin:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık adaş
Yalnız aracı bu soft99 un kapatıcı ürünü mü parlattı,maaşallah valla :alkis:
Uygulamadan önce yıkamadan sonra bir fotoğraf olsa daha iyi anlaşılırdı fark
Ama finaller muazzam
Eğer bu finaller onun eseri ise :alkis:
Çok uzattım biliyorum ama araca bayıldım :saskin:
Teşekkür ederim hacı;
Keşke çekşeydim fakat muazzam farkettirdi, Parlaklığı büyük oranda bu ürün sağladı. Zaten ürünün adı Coating & Cleaning Liquid Wax. Evet ben kapatıcı olarak kullandım fakat ürünün genel anlamda amacı korumak ve parlatmak üzerine tasarlanmış. Üzerine 3d Express wax da güzel iş yaptı. Daha önce express wax ı denemiştim fakat bu sonucu alamamıştım. bu ürünle güzel bağdaştı. @SubaruOutback in ürün ile ilgili deneme videoları var youtubede. Çok güzelde boncuklanıyor meret. Kimyasaladamlarda şu anda satışı yok sanırım, keşke zamanında 2 tane alsaydım.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çocukluk hayalim bu araba rahmetli dedemde vardı mavisi yaylana yaylana gezerdik çok güzel bi araç onur ustanın elinde can bulmuş MaşaAllah abi elin kolun dert görmesin mükemmel olmuş

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık Onur gerçekten eşsiz bir uygulama daha olmuş. Senin Dubaide olup ender araçlara detay yapman lazım. Ferrari; Lamborghini şu bu değil de örneğin Mercedes CLK GTR ya da Porsche RUF ya da BMW Alpina B7 gibi mesela... Tam senlik uygulamalar olurdu. Tekrar ellerine sağlık şanslı bir araç sahibi daha sana ulaşmış. ;)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık Onur gerçekten eşsiz bir uygulama daha olmuş. Senin Dubaide olup ender araçlara detay yapman lazım. Ferrari; Lamborghini şu bu değil de örneğin Mercedes CLK GTR ya da Porsche RUF ya da BMW Alpina B7 gibi mesela... Tam senlik uygulamalar olurdu. Tekrar ellerine sağlık şanslı bir araç sahibi daha sana ulaşmış. ;)
Teşekkür ederim, en büyük hayallim bunlar.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerine saglik....Finish gercekden muazzam. Keyif alarak takip ettim ,tüm asamalarini....devami gelir insallah.

Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Uygulama yapmaktan en çok zevk aldığım arabalardan hatta kendi arabamdan çok bununla uğraşmak hoşuma gidiyor diyebileceğim bir arabadır kendisi biliyorsunuz. Artık hafiften bir polisaj durumu oluşmaya başlamış olsa bile hala harika kondisyonda benim yaşlı delikanlım.
Oldukçada kirlenmiş, kediler rahat bırakmamış. Ben sabırsızlanıyorum hadi gelsin resimler.
Resmini çekmeyi unuttuğum yerler olmuş artık o kısınları anlatmaya çalışacağım.

Davlumbazlara ceviz ile başladım, sonrasında koch fb ile devam ettim;

Akabinde pre -wash işlemi yine ceviz ile, devamında Foam lance ile Flowey b33

Durulandık ve jaant lastik davlumbaz detaylarına geçtim.

Detayları da hallettikten sonra kova yıkamamızı yapalım. Şmpuan olarak Flowey wash and wax kullandım.Kokusuna özellikle hasta olduğum bir ürün. Lakin wax lı şampuan sevmediğimden benim tercih etmediğim bir ürün.

duruladıktan sonra hızlı olsun diye Koch pw uygulayayım dedim, ama etice bei mutlu etmedi, bende @ege üstadımın tavsiyesi bir ürün ile tekrar geçtim. bu sefer sonuçtan memnun kaldım. Ürünü oldukça başarılı buldum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık ihtiyar senin ellerinde durumundan gayet memnun görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık hacı
Bayılıyorum bu araca,aslında bu araç gibi eski ve diri araçlara bayılıyorum
Bence bir iki yaşında araçtan bu finalleri almakla böylesi yaşlı bir araçtan almak arasında ciddi fark var
Yani eski araçta alınan bu sonuç çok daha özel bence
Senin dokunuşlarınla araç ateş ediyor resmen
Bu arada pw lafı geçmişken sorayım, bir süredir dikkatimi çeken pw uyguladıktan sonra benek benek su lekesi gibi lekeler var
Bu hep varmıydı bilemiyorum
Seçoyla uygulama yapınca ürün kaporta üzerinde boncuk boncuk kalıyor ya lekeler aynı onlara benziyor
Bir ara düzgün kurulayamıyorum diye düşünmüştüm ama öyle olmadığına kanaat getirdim
Sen de yanlış hatırlamıyorsam pw leke yapıyor gibi bir şeyler yazmıştın
Sen pw yi seçoyla mı atıyorsun
Acaba köpük şekilde uygulansa sorun çözülür mü?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık hacı
Bayılıyorum bu araca,aslında bu araç gibi eski ve diri araçlara bayılıyorum
Bence bir iki yaşında araçtan bu finalleri almakla böylesi yaşlı bir araçtan almak arasında ciddi fark var
Yani eski araçta alınan bu sonuç çok daha özel bence
Senin dokunuşlarınla araç ateş ediyor resmen
Bu arada pw lafı geçmişken sorayım, bir süredir dikkatimi çeken pw uyguladıktan sonra benek benek su lekesi gibi lekeler var
Bu hep varmıydı bilemiyorum
Seçoyla uygulama yapınca ürün kaporta üzerinde boncuk boncuk kalıyor ya lekeler aynı onlara benziyor
Bir ara düzgün kurulayamıyorum diye düşünmüştüm ama öyle olmadığına kanaat getirdim
Sen de yanlış hatırlamıyorsam pw leke yapıyor gibi bir şeyler yazmıştın
Sen pw yi seçoyla mı atıyorsun
Acaba köpük şekilde uygulansa sorun çözülür mü?
Teşekkür ederim hacı, aynen desikleeine katılıyorum, bu aracın detayı o yüzden bana bu kadar keyf veriyor. Nerdeyse 30 yaşında araba ama maaşallah harika kondisyonda. Şimdi uzun yola gitti araba, dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Pw yi ben foam lance ile kullanıyorum. Özwllikle koyu renklerde beyaz dalgalar bırakıyor. Bir kaç kere başına geldi, üstne qw yada qd uygulamak zorunda kaldım. Bu sefer epoca ile denedim sonuç daha iyiydi.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık yine çok güzel olmuş. Turtle wax seal n shine yetişseydi de bu araçta kullanabilseydin keşke üstadım. Hem ızun yol dönüşünde durumunu da incelerdin.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ellerine saglık üstad @onurçiko . Yine eşsiz güzel finaller. Turtle Wax Essentials Car Wax fiyatına göre çok güzel ürün. Hemen sık sil ve çok güzel parlaklık ver. Pw sonrası o kadife takılmasını alır.güzey bir kayganlık verir. Begenmenizede sevindim. Araç şanslı. Sizin ellerinizin himayesi altında.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık @onurçiko üstadım. Harika bir iş çıkarmışsınız. Kapı içleri beni benden aldı arabanın, o nasıl bir kalitedir. Ahşabından halı kaplamasına süper bir araba. Aynı zamanda şanslı bir araba :)