Bir yerden başlamak lazım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, detay ürünlerini yavaş yavaş göstermeye devam ediyorsun. :) Sanırsam final fotoğrafları sonradan geldi.

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Ellerine sağlık abi, detay ürünlerini yavaş yavaş göstermeye devam ediyorsun. :) Sanırsam final fotoğrafları sonradan geldi.
Teşekkürler sercan kardeşim, nedense böyle istediğim gibi olmuyor yani çekilen fotoğraflar içime sinmiyor hem detailing hem fotoğraf cidden vakit istiyor :)

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Merhaba 1 saat önce epeydir çeyizde kıyıp kullanamadığım iki ürünü deneme fırsatım oldu Sam's exterior detailer&Sam's edgeless mıcrofibre ürünlerini test ettim bez muazzam gerek dokusu gerek performans olarak şuan'a kadar kullandığım en iyi mikrofiber bez diyebilirim benim izlenimim tecrübelerime göre WS bezlerinden çok çok önde :) detailer ise gerek kokusu gerek bıraktığı parlaklık ve hidrofobik etkisi takdire şayan :) tabi bunu büyük panellerde test etmek daha doğru olacaktır.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Merhaba 1 saat önce epeydir çeyizde kıyıp kullanamadığım iki ürünü deneme fırsatım oldu Sam's exterior detailer&Sam's edgeless mıcrofibre ürünlerini test ettim bez muazzam gerek dokusu gerek performans olarak şuan'a kadar kullandığım en iyi mikrofiber bez diyebilirim benim izlenimim tecrübelerime göre WS bezlerinden çok çok önde :) detailer ise gerek kokusu gerek bıraktığı parlaklık ve hidrofobik etkisi takdire şayan :) tabi bunu büyük panellerde test etmek daha doğru olacaktır.

Mobilet Mobilet olalı böyle bir kaliteye ulaşmamıştır herhalde. :kahkahaa: Kesene bereket Giray abi. :)

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Mobilet Mobilet olalı böyle bir kaliteye ulaşmamıştır herhalde. :kahkahaa: Kesene bereket Giray abi. :)
Vakit buldukça görsel sunmaya çalışıyorum kardeşim mobylette'ye de tüm ürünler feda olsun :) sıkıntı yok
Maaşallah, efsane motosikleti gördük, gözleeimiz şenlendi.
Ürünler de iç çektirdi.
Kuzen antalya'ya geçince yüklenip geleceğim :) teşekkürler onur abi
Eyvallah teşekkürler herdaim ince ince :)
Tekrar hoşgeldin güzel uygulamalar bekliyoruz.

DENİZLİ
Abicim vakit buldukça birşeyler paylaşmak istiyorum saygılar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@GirayGirgin maşallah konu şahane gidiyor. Kaldığınız yerden devam :) konunun ilerleyen sayfalarını merakla bekliyorum :) stoktaki ürünler, uygulamalar, fotolar şahane... Ek olarak gummi'nin dayanımını ve toz çekme durumunu tecrübe etme şansınız oldu mu acaba :)

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
@GirayGirgin maşallah konu şahane gidiyor. Kaldığınız yerden devam :) konunun ilerleyen sayfalarını merakla bekliyorum :) stoktaki ürünler, uygulamalar, fotolar şahane... Ek olarak gummi'nin dayanımını ve toz çekme durumunu tecrübe etme şansınız oldu mu acaba :)
Güzel yorumların için teşekkür ederim elimden geldiğince konuyu canlı tutacağım şuan beklediğim ürünler var geldiğinde güzel bir yıkama videosu planlıyoruz ekibim ile (gummi) çok toz çekmiyor en azından ben öyle gözlemledim temiz bir görünüm kalıyor lastiğinizde yani aşırı ıslak bir görüntü yok.

GirayGirgin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Tekrar merhaba umarım herkes iyidir.Herzaman dediğim gibi şuan arabam içime sinmediği için hiçbir çeyizi kullanmak istemiyorum göz bebeğim mobylette ile sizlere birşeyler aktarmaktan büyük onur duyuyorum gelelim kısa uygulamamıza.
Bugün neler yaptık.Öncelikle WorkStuff Foam Bottle içerisine GoodStuff Apple Apc WorkStuff gentleman mikrofiber bez kullandık ve esnaf arkadaştan aldığım çok sert olmayan fırça ile işimizi hallettik gelelim görsellere.İyi seyirler.​