bir yikamada benden:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize sağlık daha detaylı uygulamalarda görmek isteriz :) .
Birde sadece bende mi öyle görünüyor bilmiyorum ama fotoğrafların kimisi sağda kimisi solda bazıları ortada cümlelerin başı fotoğraftan önce sonu altta , böyle olunca konu çok karmaşık geliyor bana mümkünse yeni konularınızda buna dikkat ederseniz sevinirim. Özellikle çok fotoğraf olunca düzensiz konulara bakamıyorum hasta mıyım ne :D

Oguzbzkrt

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
Elinize sağlık daha detaylı uygulamalarda görmek isteriz :) .
Birde sadece bende mi öyle görünüyor bilmiyorum ama fotoğrafların kimisi sağda kimisi solda bazıları ortada cümlelerin başı fotoğraftan önce sonu altta , böyle olunca konu çok karmaşık geliyor bana mümkünse yeni konularınızda buna dikkat ederseniz sevinirim. Özellikle çok fotoğraf olunca düzensiz konulara bakamıyorum hasta mıyım ne :D
hocam telefondan yuklemiştim herseyi bende hata olmuş sanırsam ilk defa yaptıgım ıcın cahilliğime verin :)

Oguzbzkrt

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
Estağfurullah, her zaman beklerim. Bi önceki kasasıda bende aracınızın biliyorsun. Bende yeni kasayı incelerim:hava:
aynen hocam biliyorum o kasayıda cok seviyodum nasip olmamıştı auris almıştım. antalyayı cok bilmiyorum konum atarsınız gelmeye çalışırım :)