Bkiselcuk’ un Detay Uygulaması Paylaşımları

bkiselcuk

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
1 ay içerisinde 3-4 defa yüklü şekilde alışveriş yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım. Aldığım ürünlerin de %90’ ından memnun kaldım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Temu üzernden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı. Ürünün siparişini geçtim az önce. Birde siteyi biraz inceledim. Fiyatlara ağzım açık kaldı. Bu kadar ucuz olmasının bir sebebi var mı. Bezler havlular kendimi kaybettim valla
bende aldığım ürünlerden memnunum özellikle 70 tlye jant eldiveni çok iyi

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Temu üzernden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı. Ürünün siparişini geçtim az önce. Birde siteyi biraz inceledim. Fiyatlara ağzım açık kaldı. Bu kadar ucuz olmasının bir sebebi var mı. Bezler havlular kendimi kaybettim valla
Bende baya bir ürün aldım. 10 günde geldi. Hatta forumda da paylaşım yaptım. Bu şarjlı pompayı görünce hemen sepete ekledim. En kısa zamanda tekrar sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bende bir sürü ürün aldım ve hiç bir sorun yaşamadım. Tek bir ürünle ilgili sorun yaşadım o da benim hatam. Kesinlikle tavsiye ederim Temuyu yakın zamanda Türkiyede çok fazla popülerleşecek.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bir video var muhakkak gormussunuzdur saatlik 2 dolara bildiğiniz eziyet şeklinde iş yaptırıyorlar işçi maliyeti çok çok uygun ve Çin'den geldiği için üretim vs çok daha uyguna geliyor 6.siparisim bir sorun olmadı ama ben çok elektronik satın alınma taraftarı degilim

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Bilgiler için çok teşekkürler. TEMU için en fiyat performanslarını ya da beğendiğiniz ürünleri paylaşabilir misiniz.
güzel fikir aslında, henüz bende temudan alışveriş yapmadım fakat yeni bir başlık altında temudan alınan ürünler linkleri ve puanlama ile paylaşım yapılsa çok hoş ve faydalı olur diye düşünüyorum. :)

bkiselcuk

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

Geçen hafta aracıma Meguiars 3in1 Wax uyguladım. Parlaklık, hidrofobi ve kılcal çizik kapatma konusunda oldukça başarılı. Dün ise aracı yıkadıktan sonra deneme amaçlı sadece kaputa Firaball Pirouette uyguladım. Ama diğer parçalara kıyasla kaputun daha fazla toz çektiğini gözlemledim.
Herkese keyifli detaylar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Geçen hafta aracıma Meguiars 3in1 Wax uyguladım. Parlaklık, hidrofobi ve kılcal çizik kapatma konusunda oldukça başarılı. Dün ise aracı yıkadıktan sonra deneme amaçlı sadece kaputa Firaball Pirouette uyguladım. Ama diğer parçalara kıyasla kaputun daha fazla toz çektiğini gözlemledim.
Herkese keyifli detaylar.
Meg 3 in 1 Toz cektimi kardesim gözlemleyebildinmi