Herkese merhabalar.
Özellikle araç içerisinde kullanmak için kablosuz araç içi süpürge arayışına girdim.Bir çok modeli inceledim.Kullanım süresi, çekiş gücü,malzeme kalitesi,ekstra batarya ile sarj ünitesi alma zorunluluğu olmaması ( bazı cihazlarda ekstra akü,sarj ünitesi almak gerekiyor buda halihazırda elinde ünite bulunmayan için masrafı epey yükseltiyor) ekstra olarak pet başlığının bulunması, Yıkanabilir filtre,Sarj ve filtre kirliliği göstergesi ve fp anlamında mantıklı geldiği için amazondada kasım kampanyasını kaçırmamak adına 3322 TL ye ürünü dün satın aldım.Sabah kapıma getirdiler
3 saat sarj ettim 1 diş dolu geldi cihaz. 5-6 saat arası full sarja eriştiği ve maksimum 20 dkka civarı kullanım vaad ettiği belirtiliyor. Aracımda 7-8 dakika ikinci kademede denedim.Çekiş gücü harika bukadarını beklemiyordum açıkçası.Biraz sesli bir alet ama çekiş gücüne değer.Pet başlığı ile koltukları tertemiz süpürmekte çıkan kıl,tüy epey fazlaydı derinlemesine temizliyor.Uç kısmı koltuk aralarına ve pedal bölgesine erişebiliyor uzayıp kısalan bir başlığı mevcut. Ben fazlasıyla yeterli buldum ilk izlenimime ve rakiplerine nazaran kaliteli bir süpürge olduğu için tavsiye ederim pişman etmez .
Ürün Marka Modeli ;
Black+Decker BHHV520BFP-QW 18 V Pet Başlıklı Şarjlı Süpürge
Satın Alma Linki ;
Black+Decker BHHV520BFP 18V... https://www.amazon.com.tr/dp/B07P7PLVK3?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Detaylı Fotoğraflar ;
Özellikle araç içerisinde kullanmak için kablosuz araç içi süpürge arayışına girdim.Bir çok modeli inceledim.Kullanım süresi, çekiş gücü,malzeme kalitesi,ekstra batarya ile sarj ünitesi alma zorunluluğu olmaması ( bazı cihazlarda ekstra akü,sarj ünitesi almak gerekiyor buda halihazırda elinde ünite bulunmayan için masrafı epey yükseltiyor) ekstra olarak pet başlığının bulunması, Yıkanabilir filtre,Sarj ve filtre kirliliği göstergesi ve fp anlamında mantıklı geldiği için amazondada kasım kampanyasını kaçırmamak adına 3322 TL ye ürünü dün satın aldım.Sabah kapıma getirdiler
Ürün Marka Modeli ;
Black+Decker BHHV520BFP-QW 18 V Pet Başlıklı Şarjlı Süpürge
Satın Alma Linki ;
Black+Decker BHHV520BFP 18V... https://www.amazon.com.tr/dp/B07P7PLVK3?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Detaylı Fotoğraflar ;