Black Mamba 308 ' Zenci Bey diyeceksiniz :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Black Mamba 308 ' Zenci Bey diyeceksiniz

CNR Detailing' Alıntı:
Bir gti değildik ama bizde tedavi ettik sebastian :)

Maşallah yanıyor

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkse merhaba detay severler .Zenciyle bugün biraz seviştik , uzun zamandır onunla ilgilenmiyordum ilgilenmek istedim.Polis beyler sağolsun Ziebart filmleri söktürünce arkasına da serbest olunca ilk soluğu Akın da aldım Doha Llumar ATR 20 ve 35 olarak filmlerimizi çektik.Bir kaç gün filmler için süre verildikten sonra nihayetinde temizliği ve korumasını yeniledik.Jantları Stom Lincanları(Gti) sökünce farklı bir tona gitmek istemem üzerine Kaiser silver boyalı 308 CC jantlarına bir süre geçiş yaptım.Ama ne yalan söyleyim koyu jantları daha çok yakıştırıyordum.Kimi arkadaşım bu hali daha güzel dedi kimisi o daha iyiydi dedi neyse biraz takılalım ilerde bakarız.İşlemler bittikten sonra bir kaç poz aldık .Arkasına lastik basınçları için petrola gittiğimde bir kaç arkadaşım görüp yanıma geldi ve parlaklığın efsane olduğunu söylediler gerçektende parlaklık muhteşem görünüyordu, eee o kadar wet sanding bana da yapılsa ışıl ışıl olurdum :D

Gelsin fotolar.

Sinyaller için Osram Diadem’e geçiş yaptık orijinal amberi bulmak hayli zor ,stoplara çakar led koydum frene basınca patpat yapıyor az takılayım güzel oldu .Amerikan parkı aktif ettim modülten parklara da turuncu led ampüllerimi taktım.

Antenin boyası ufacık kavlayınca pianoya boyadım.Boya konusunda ciddi titizim lanet olsun hiç bişeyi beğenmiyorum yakın zamanda tampon boyatacağım inş geçmişteki gibi 3 kere boyatmam.

Beyle güneş top gibi mi duracaktı arkadaşlar ben bilmiim pek .

Galoş giy modeli :D

@onurçiko Abi bana özelden lütfen küfür etme bunları attım diye :D

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Elinize saglık ama sadece bir foto gorünüyor. Bu arada cam filmleri yesil tonda mi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eraycan' Alıntı:
Elinize saglık ama sadece bir foto gorünüyor. Bu arada cam filmleri yesil tonda mi
Pc de sorun görünmüyor ama mobilde sorun var anlayamadım Eray hocam.Genelde zenci fotolarında oluyor o kadar atıyoruz sorun yok zencide sorun var :D

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
CNR Detailing' Alıntı:
@Eraycan Eray hocam varmı gene sorun düzelttim tekrardan
Yok abi eline saglık :) lumar cam filmi yaptirdigin yer tanidik mi abi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eraycan' Alıntı:
CNR Detailing' Alıntı:
@Eraycan Eray hocam varmı gene sorun düzelttim tekrardan
Yok abi eline saglık :) lumar cam filmi yaptirdigin yer tanidik mi abi
Arkadaşım olur kendisi :) yoksa yaptırmazdım o fiyatlara.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@CNR Detailing ellerine sağlık zenci abimiz çok şık :)

Cam filmi bende çektirmek istiyorum 308'e. Arkalar karartmalı zaten ama önlere de güzel çekecek birisi lazım.. Çok kılız ya bazen ben bile kendimi çekemiyorum :D

Ha bir de planlarımın arasında GTi difüzör ve çift çıkış egzoz var. Bakalım onu nasıl yaptıracağım bilemiyorum.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
_CaN_' Alıntı:
@CNR Detailing ellerine sağlık zenci abimiz çok şık :)

Cam filmi bende çektirmek istiyorum 308'e. Arkalar karartmalı zaten ama önlere de güzel çekecek birisi lazım.. Çok kılız ya bazen ben bile kendimi çekemiyorum :D

Ha bir de planlarımın arasında GTi difüzör ve çift çıkış egzoz var. Bakalım onu nasıl yaptıracağım bilemiyorum.
Can hocam benim abc ve parçagönder den iskontom var haberiniz olsun size kargo yaptırırım uygun fiyatlı gerek parça gerek film konusunda yardımcı olurum.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
@CNR Detailing Maşallah yansımalar gercekten efsane,opak boyanın adaletini vermişsiniz.boyayı bu hale getirip korumak kimbilir nekadar zordur.
Nacizhane tavsiye;bu araca en konforlu ve en az düşüreninden bi spor yay takarsanız sanırım seyir keyfini 2-3 katlarsınız

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
muratyz' Alıntı:
@CNR Detailing  Maşallah yansımalar gercekten efsane,opak boyanın adaletini vermişsiniz.boyayı bu hale getirip korumak  kimbilir nekadar zordur.
Nacizhane tavsiye;bu araca en konforlu ve en az düşüreninden bi spor yay takarsanız sanırım seyir keyfini 2-3 katlarsınız
Hocam araç opak Siyah değil inci siyah  :cool:  Efsane sim var içinde koruma konusuna gelecek olursak zor olsada hakkında geliyoruz hava ile kurutuyorum büyük çoğunlukta.Araçta H&R 5cM low versiyon spor yay vardı malesef komfor hoşuma gitmediği için söktüm.Coil düşünüyorum ilerleyen zamanlarda bakalım nasip.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Pardon hocam hic bi simli boyayı böyle parlarken görmedigim icin şaşkınlığıma verin :) Bendede siyah arac var ama bu yansımaların yarısını görmedim bugüne kadar,simli oldugunu söyleyince ben bu işi bırakayım dedim :)

5 cm lik yayların hepsi konforu %80 düşürüyor malesef ,coilover da muhtemelen custom yaptırırsınız oda sert olcaktır
Arac modeline uygun varsa vogtland 3cm tavsiye ederim,konforu bozmuyo gibi bşy

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
muratyz' Alıntı:
Pardon hocam hic bi simli boyayı böyle parlarken görmedigim icin şaşkınlığıma verin :) Bendede siyah arac var ama bu yansımaların yarısını görmedim bugüne kadar,simli oldugunu söyleyince ben bu işi bırakayım dedim :)

5 cm lik yayların hepsi konforu %80 düşürüyor malesef ,coilover da muhtemelen custom yaptırırsınız oda sert olcaktır
Arac modeline uygun varsa vogtland 3cm tavsiye ederim,konforu bozmuyo gibi bşy
Hocam vogland var aslında ama düşürmüyor pek takmam sanırım. Bir foto atayım yakından ama lütfen maşallah deyin :)

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Allahım esirgesin, bı ne güzellik yarabbim.Jantlar benim arabaya olsa, bir gece ansızın gelebilirim. Bi bakmışsın araba takoz üstünde :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
onurçiko' Alıntı:
Allahım esirgesin, bı ne güzellik yarabbim.Jantlar benim arabaya olsa, bir gece ansızın gelebilirim. Bi bakmışsın araba takoz üstünde :)
Jantları almayamı gelceksin aşk olsun abi burda bir kardeşin var