BlackMeggy Uygulama Paylaşımları.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim Hakan abi.
Detaylıca anlatırım tabi ki
Öncelikle tavan dosemesini söktüm daha sonra onu eve götürerek eski döşemeyi çıkarıp altındaki yapışkan ve süngeri halı fırçası ile fırçalayarak temizledim. Daha sonra yeni döşeme kumaşını kaplama üzerine getirerek yapıştırıcı ile bölge bölge yapıştırarak yaptım. Bunu potluk kalmaması için en kolay yerden en kıvrımlı yere doğru çalıştım. Daha sonra kenarları hafif uzun kıvırma payı kalacak şekilde kesip kaplamanin arka tarafına doğru yapıştırdım.
Çok basit bir şey yapmışsın gibi yazmışsın ama hem çok zor hem de çok emek isteyen bir iş yapmışsın. Herkesin harcı değil. Mesela, ben yapamam.
Emeğine, paylaşımına sağlık :)
Güle güle kullan :)

Rodosto59

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Çok basit bir şey yapmışsın gibi yazmışsın ama hem çok zor hem de çok emek isteyen bir iş yapmışsın. Herkesin harcı değil. Mesela, ben yapamam.
Emeğine, paylaşımına sağlık :)
Güle güle kullan :)
Aslına bakarsan evet yazılanlardan basit iş gibi gözüküyor fakat dikkat isteyen yanlışı affetmeyen iş teşekkür ederim

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, zor bir uygulama, güzel başa çıkmışınız, tavan sarkması Megane 2 de kronik sorun diye biliyorum, öncesinde yerinde müdahale olmuş :)

Rodosto59

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Merhaba uzun zaman oldu uygulama yapmayali ve paylasmayali.

Bu süre zarfında Kardeşime ilk aracını aldık. Farlar sararmış durumdaydı ellerimden geçti.

Öncelikle sararmış farlarin durumu bu şekilde;

Far kenarlarını maskeleyerek başladık. Ardından 800,1000,1500,2000 ve 2500 sulu zımpara yapıp Rotary ile Koch chemie h9 daha sonra orbital ile Menzerna 2500 ve 3800 yapıp Final olarak K2 Pro Lamp Project Far seramiği uyguladım.

K2 Lamp Project Far seramiği hoşuma gitti.
Uygulama bu kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.