Bmw 320d Tac system Uhs Final

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Harika görünüyor abi elline emeğine sağlık. E90 için en yakıştırdığım renklerin başında bu ve bir de 320si'lerde bulunan mavi renk geliyor. Hal böyle olunca final fotoğrafları daha bir ilgimi çekti :)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize sağlık çok titiz bir çalışma olmuş.
Teşekkür ederim hocam :)

Eline saglik kardesim tertemiz olmus :)
Teşekkürler :)

Harika görünüyor abi elline emeğine sağlık. E90 için en yakıştırdığım renklerin başında bu ve bir de 320si'lerde bulunan mavi renk geliyor. Hal böyle olunca final fotoğrafları daha bir ilgimi çekti :)
Ben de öyle düşünüyorum bu renk çok güzel. Teşekkürler :)

Emeğine sağlık Berkay profesyonel uygulamalar devam ediyor.
Teşekkür ederim devamı gelecek :)

Bunun renginden olsa gerek diğerinden daha parlak gözüküyor :)
Teşekkürler :) Digeri daha yeşilimsi bir renk. Benzer polisaj ve aynı koruma yapıldı iki araca da

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Maşallah araç çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık. Tac system Uhs 90 yıllardır çok merak ettiğim bir üründü sizce sonuç nasıl oldu ürünü beğendiniz mi? Şahsen ben tac system ürünlerini beğendiğim için özellikle bu ürününün üst seviye bir seramik olduğunu düşünüyorum, sizin bir profesyonel olarak yorumunuzu merak ettim hocam, paylaşım için teşekkürler.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eline sağlık berkay hocam:)
E90 birde joystick olsa tadından yenmez :)
Evet harika olurdu :) Teşekkürler hocam

Ellerine sağlık Berkay çok güzel parlamış araç :alkıssx:
Teşekkür ederim beğenmene sevindim :yıldızlı::melekx:

Maşallah araç çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık. Tac system Uhs 90 yıllardır çok merak ettiğim bir üründü sizce sonuç nasıl oldu ürünü beğendiniz mi? Şahsen ben tac system ürünlerini beğendiğim için özellikle bu ürününün üst seviye bir seramik olduğunu düşünüyorum, sizin bir profesyonel olarak yorumunuzu merak ettim hocam, paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler hocam :) Uhs severek kullandığım bir ürün. Kir tutmama konusunda çok iyi, koruma üst seviyede. Uygulama yaptığım bir aracın takibini yapıyorum iyi gidiyor