Bmw 5.20 D Xdrive Dış Detay

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 elinize sağlık hocam :) maşallah sonuçlar yine güzel. son polisaj yaptırdığımda yapan kişi menzerna ve meguiars'ın ilk başta bahsettiğiniz ürünleri ile aynı panelde yan yana alanlarda çalıştı. Meguiars ile çok daha erken ve kolayca çizik alırken menzerna ile baya bi yüzeyde kalmasına rağmen istediğim seviyede çizik alamadı. Siz deneyimlediniz mi böyle bir durumu meguiars vs farklı bi marka olarak?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 elinize sağlık hocam :) maşallah sonuçlar yine güzel. son polisaj yaptırdığımda yapan kişi menzerna ve meguiars'ın ilk başta bahsettiğiniz ürünleri ile aynı panelde yan yana alanlarda çalıştı. Meguiars ile çok daha erken ve kolayca çizik alırken menzerna ile baya bi yüzeyde kalmasına rağmen istediğim seviyede çizik alamadı. Siz deneyimlediniz mi böyle bir durumu meguiars vs farklı bi marka olarak?
Mustafa Hocam şimdi çizik alma durumu görecelidir bazı ürünler çok iyi bazı ürünler başarısız bu tüm markalar için geçerli ben size kısa bir test yaptım menzerna 400 ve M 101 ile her ikisindede rotary ve keçe ile motor kaputunda test yaptım

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öncesi

Menzerna 400 tek kat uygulama

Meguiars 101

Öncesi

Uygulama

Arasında bir fark aslında yok denecek kadar az M 101 tek seferde bir tık daha çabuk çizik aldı M 400 ikinci seferde hiçbirşey bırakmadı çizik almada en büyük temel kullanılan ped veya keçe önemlidir yüzeyin hazırlanması vs.aralarındaki artı eksi

Menzerna Heavy Cut Compound 400 1 Lt. Fiyatı 250/300 Tl
Meguiars M 101 Kalın Pasta 946 Ml 250/300 Tl

Fiyat olarak ortalama aynı seviyede 50 Ml lik bir fark var
Menzerna nın tozlanması çok az
Meguiars ın çok fazla tozlanma var buda bu markanın diger markalara karşı her zaman dezavantaj durumunda.

Herkeze kolay gelsin bol detailingler.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öncesi

Menzerna 400 tek kat uygulama

Meguiars 101

Öncesi

Uygulama

Arasında bir fark aslında yok denecek kadar az M 101 tek seferde bir tık daha çabuk çizik aldı M 400 ikinci seferde hiçbirşey bırakmadı çizik almada en büyük temel kullanılan ped veya keçe önemlidir yüzeyin hazırlanması vs.aralarındaki artı eksi

Menzerna Heavy Cut Compound 400 1 Lt. Fiyatı 250/300 Tl
Meguiars M 101 Kalın Pasta 946 Ml 250/300 Tl

Fiyat olarak ortalama aynı seviyede 50 Ml lik bir fark var
Menzerna nın tozlanması çok az
Meguiars ın çok fazla tozlanma var buda bu markanın diger markalara karşı her zaman dezavantaj durumunda.

Herkeze kolay gelsin bol detailingler.
elinize emeğinize sağlık. çok teşekkür ederim uygulamalı karşılaştırmanız için de :) durumu anlamış oldum :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Test de gayet anlaşılır olmuş. İkisi de çizikleri rahat gidermiş ama toz olayı bir noktada önemli bence.
Toz olayı çok önemli ben genelde maske takmaya alıştım hocam

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam paylasimlarinizi inceledim gayet titiz ve profesyonel calistiginizi farkettim cok guzel isler yapiyorsunuz tesekkur ederim sitede yeniyim dun den beri inceledigim konularda bircok ustadin paylasimi ust duzeyde
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için