Bmw 5.25d uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün 5.25 konuğumuz oldu hem uygulama hem deneme yapmış oldum araçta araç arkadaşımın olduğu için gözlem yapma imkanımda çok olacak

Neler yaptım 2 video çektim linklerini aşşağıya bırakacağım turtle wax ürünlerini amatör kullanım için değerlendirdim sonrasında ise bmw'ye komple ceramic polish&wax ile bitirdim üzerine ceramic sprey coating uyguladım

Geçelim uygulamala resimlerine

Aracımızın ön yıkamasını valet pro Snow foam combo 2 ve ad foam lance ile yaptım
Koch chemie demir tozu temizliği ve kil uygulamasını valet pro mavi kil ile yaptım kurulamasını da klin korea kullandım
Detay fırçası olarak work stuff kullandım

Boya ölçümlerini yaptım

Turtlewax polish&wax ürününü koch sarı ped ve flex orbital Makine ile uyguladım sonuç tatminkar

Ürün bu tarz çiziklerde başaralı fazlasını bir bmw vb sert vernikte alamaz ancak bu tarz fırça izi vs'de başarılı
. Geçelim finale

Ürün inceleme bölümüne turtle wax hybrid ceramic solutions serisi konusunu açacağım teşekkürler
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar bugün 5.25 konuğumuz oldu hem uygulama hem deneme yapmış oldum araçta araç arkadaşımın olduğu için gözlem yapma imkanımda çok olacak

Neler yaptım 2 video çektim linklerini aşşağıya bırakacağım turtle wax ürünlerini amatör kullanım için değerlendirdim sonrasında ise bmw'ye komple ceramic polish&wax ile bitirdim üzerine ceramic sprey coating uyguladım

Geçelim uygulamala resimlerine

Aracımızın ön yıkamasını valet pro Snow foam combo 2 ve ad foam lance ile yaptım
Koch chemie demir tozu temizliği ve kil uygulamasını valet pro mavi kil ile yaptım kurulamasını da klin korea kullandım
Detay fırçası olarak work stuff kullandım

Boya ölçümlerini yaptım

Turtlewax polish&wax ürününü koch sarı ped ve flex orbital Makine ile uyguladım sonuç tatminkar

Ürün bu tarz çiziklerde başaralı fazlasını bir bmw vb sert vernikte alamaz ancak bu tarz fırça izi vs'de başarılı
. Geçelim finale

Ürün inceleme bölümüne turtle wax hybrid ceramic solutions serisi konusunu açacağım teşekkürler
Ellerine sağlık:alkis:
Resimler yine şahane diğer konuda aıo tarz bir malzeme olduğu belirtilmiş geri döner sanırım

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık Buğra bey,f10un rengi en yakıştırdığım renklerden :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık,renk çok güzel.yapılan detayda rengi daha lezzetli yapmış :)

Final fotolarını biraz daha dar perspektifte sunarsanız araçtaki yansımaları daha iyi izleriz.Yinede hafif manzara eşliğinde çok güzel tekrar elinize sağlık

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Hocam yağmur başladı ayrıca çekim yaptığım heryer koronadan dolayı giriş yasaklıydı çekimler istediğim gibi değil aslında

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Elinize sağlık güzel sonuç olmuş Polish yaptıktan sonra hic ölçüm yaptınız mı birdaha ne kadar yemiş vernikten merak ettim.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ölçüm yapmadım zaten nokta olarak aynı yere değse bile +-3 değer verebiliyor onun için bir honda var verniği el sallama aşamasına gelmiş onda deneme yapacağım

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ölçüm aletiniz wurth diye gördüm ondada sekme oluyor mu. Bendeki çin dede oluyor. Ama çin i almadan önce belki diyordum bu wurth tam tamına ölçüm yapıyordur diye düşünüyordum.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ölçüm aletiniz wurth diye gördüm ondada sekme oluyor mu. Bendeki çin dede oluyor. Ama çin i almadan önce belki diyordum bu wurth tam tamına ölçüm yapıyordur diye düşünüyordum.
Würth prof ile bile ölçeseniz ucu tam tamına denk gelmiyor haliyle oynuyor genel anlamda ölçümleri çok iyi kalibrasyonu ara ara kontrol edilmeli tüm cihazlarda

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize sağlık,renk çok güzel.yapılan detayda rengi daha lezzetli yapmış :)

Final fotolarını biraz daha dar perspektifte sunarsanız araçtaki yansımaları daha iyi izleriz.Yinede hafif manzara eşliğinde çok güzel tekrar elinize sağlık
Normalde çekim yaptığım yer burası ama :) koronadan dolayı kapısı zincirliydi