Bmw e39 520i yıkama ve uygulama.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi eline sağlık aslan yine piyasaya çıkmış eline koluna sağlık :nazar: kocaman bir MaşaAllah
Maşallah abi. Araba yanıyor her zamanki gibi.
Elinize sağlık renk muhteşem araç güzel uygulamada sizden olunca söylenebilecek birşey kalmıyor geriye :nazar:
Elinize sağlık döktürmüşsünüz gerçekten profesyonel uygulama kendini farkettririyor
Çok teşekkür ederim

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi çok güzel eline emeğine sağlık, izninle aracın garaj giriş rampasında durduğu fotoğrafların bir kaçını telefonuma kaydettim. Zira bende garajın giriş rampasına bu tarz bir şey arıyordum, fikir olur. Duvarları da senin ki gibi çingene tuğlası görünümünde hoş bir kombinasyon olabilir.

abi birde garaj içinde yerdekiler ne ? parke gibi görünüyor ama anlamadım
Teşekkürler garaj yerdeki uygulama ahşap parke görünümlü seramik insanı evinde gibi hissettiriyor.

DENİZLİ

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkürler garaj yerdeki uygulama ahşap parke görünümlü seramik insanı evinde gibi hissettiriyor.

DENİZLİ
Sıcak bir ortam sağladığı görüntülere bile yansımış abi gayet aşikâr. Maaşallah garaja allah nazardan saklasın. İnşallah bir gün oralara yolumuz düşerse misafir olup canlı olarak incelemekte nasip olur :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi çok güzel eline emeğine sağlık, izninle aracın garaj giriş rampasında durduğu fotoğrafların bir kaçını telefonuma kaydettim. Zira bende garajın giriş rampasına bu tarz bir şey arıyordum, fikir olur. Duvarları da senin ki gibi çingene tuğlası görünümünde hoş bir kombinasyon olabilir.

abi birde garaj içinde yerdekiler ne ? parke gibi görünüyor ama anlamadım
Parke değil, parke olsa orası hız tümseği gibi olurdu :D :D Canlı canlı garajı gören sayılı şanslılardanım, öyle garaj bende olsa, hanım tatava yapsa gider orada rehabilite olurum :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Parke değil, parke olsa orası hız tümseği gibi olurdu :D :D Canlı canlı garajı gören sayılı şanslılardanım, öyle garaj bende olsa, hanım tatava yapsa gider orada rehabilite olurum :)
bende fotoğraflara bakarken bir hoş oldum zaten abi, arabaya değil daha çok etraftakilere odaklanmış durumdayım :D

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sıcak bir ortam sağladığı görüntülere bile yansımış abi gayet aşikâr. Maaşallah garaja allah nazardan saklasın. İnşallah bir gün oralara yolumuz düşerse misafir olup canlı olarak incelemekte nasip olur :)
Teşekkürler her zaman beklerim

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler kardeşim bizimkinin sitemi genelde garajda fazla kalıyorsun oluyor

DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu uygulamalar ile bu otomobil hiç yaşlanmaz, eline sağlık :) @Dragstar

Bende de daha orijinal şişede Nigrin'ler var :) Bende bitiremedim :) Ama bu sene kesin bitiririm. Depoda yeni ürünler için hızlı bir şekilde yer açma niyetindeyim. Bir dolu ürünü sıraya koydum. Dün mesela 2 ürünü bitirdim; nasıl rahatlama geldi anlatamam, kendi kendime terapi yaptım :)
Benimde senin aksine ürün dibşnde az kalınca bitmesin diye kullanmıyorum genelde, bitince canım acıyor sanki:) Mesela nigrinde son şişe kaldı yarısını kullandım artık kullanmıyorum bitmesin diye.
Teşekkürler kardeşim nigrin bu istanbuldaki petrolün stoğu patlattığımızda 15 lt almıştım şuan 7 lt kadar var.
Bu uygulamayı yaparken arkadaş eşiyle bizim eve gelmişlerdi garaj kapısından girelim dediler kadın garaja girip kokuyu duyunca nereye kaçacağını şaşırdı kimyasal saldırı var kaçın dedim
garaj kapısı açık kapının yanında uygulamama yapmama rağmen kokusu çok fena yayılıyor ama işini çok iyi yapıyor.

DENİZLİ
Ben evin önünde kullanırken açık havada bike kanalisazyon patladı heralde diye balkona çıkan komşular oluyordu:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Her zaman ki gibi formundasın abi , maşallah emeğine sağlık :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad eline sağlık, kondisyon toparlanmış yine. Dodo iyi patlatmış gerçekten. Keşke birkaç tane daha alsaymışım sample boy lardan:alisveris:..