Bmw E39 yıkama ve wax testi

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Uygulama, anlatım, araç, ürün, mekan her şey çok güzel büyük keyifle okudum, keşke benim de öyle bir garajım olsa diyerek iç geçirmeden edemedim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sensei coşmuş yine , çekilin önünde rüzgarına kapılırsınız:) Beklenen test geldi nihayet, merakla tabip edeceğiz artık. Supergloos fenomen olacak gibi. Lakin ital çok klas .İkisinin boncuklarda müazzam.parlaklık ital haliyle daha iyi.
Ççok güzel parlamış araç, resimlerden biri beni benden aldı.

Ugurr

Çaylak Detaycı
Üye
Garaj benim açmak istediğim tarzda aslında
On numara beş yıldız ⭐️
Bulsam şimdi bile kaçırmam. Böyle yeri :))

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Uygulama, anlatım, araç, ürün, mekan her şey çok güzel büyük keyifle okudum, keşke benim de öyle bir garajım olsa diyerek iç geçirmeden edemedim.
Teşekkür ederim allah daha iyilerini nasip etsin.

Sensei coşmuş yine , çekilin önünde rüzgarına kapılırsınız:) Beklenen test geldi nihayet, merakla tabip edeceğiz artık. Supergloos fenomen olacak gibi. Lakin ital çok klas .İkisinin boncuklarda müazzam.parlaklık ital haliyle daha iyi.
Ççok güzel parlamış araç, resimlerden biri beni benden aldı.
Teşekkürler kardeşim, aynen supergloss fenomen olacak gibi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik cok basarili bir yikama ve test olmus. Hemen herkesin merak ettigi waxlarin karsilasmasini takipteyim. Detay sahane ama arkadaslarinda dedigi gibi garaja denecek soz yok gule gule kirletin tekrardan. Garajdaki detay islemlerini takip etmekten cok keyif aliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize saglik cok basarili bir yikama ve test olmus. Hemen herkesin merak ettigi waxlarin karsilasmasini takipteyim. Detay sahane ama arkadaslarinda dedigi gibi garaja denecek soz yok gule gule kirletin tekrardan. Garajdaki detay islemlerini takip etmekten cok keyif aliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler bende merak içerisindeyim takibe devam.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eline sağlık abi , arabanın maşallahı var senin dokunuşlarınla sıfır kondisyonunda kalmış . Garajda her detaycının rüyası , ağız tadıyla güle güle kullanın inşallah :) .

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Elinize saglık üstad @Dragstar . Araç güzel bir temizlenmiş silkelenmiş ve kendine gelmiş.
Wax testi harikulade . Sonucun hiç önemi olmayan bir durum bu. Sadece bu waxlara sahip olmak bile ayrı bir şans. Herkese nasip olmaz böyle klas ürünler. Bizimle paylaşmanız dahi yeter. Görmek bakmak bile çok zevkli. Sahip olmak hayal gibi.
Garaj ultra düzey zaar. Daha öncede yazmıştım Siz bizim gündüz hayalimizdeki gece düşümüzde olanı yaşıyorsunuz. Allah gönlünüze göre vermiş. Maşallah.

Son düzenleme:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize saglık üstad @Dragstar . Araç güzel bir temizlenmiş silkelenmiş ve kendine gelmiş.
Wax testi harikulade . Sonucun hiç önemi olmayan bir durum bu. Sadece bu waxlara sahip olmak bile ayrı bir şans. Herkese nasip olmaz böyle klas ürünler. Bizimle paylaşmanız dahi yeter. Görmek bakmak bile çok zevkli. Sahip olmak hayal gibi.
Garaj ultra düzey zaar. Daha öncede yazmıştım Siz bizim gündüz hayalimizdeki gece düşümüzde olanı yaşıyorsunuz. Allah gönlünüze göre vermiş. Maşallah.
Çok teşekkür ederim sağolasın.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Dragstar
Süleyman abi ellerin dert görmesin maşallah.,

Abi demir tozunda Kwazar püskürtmede başarılı olmadı derken ürünü toz bulutu gibi atamadı mı? Waxların hepsinin parlaklığını beğendim ama bana göre Ital boyaya çok daha derinlik vermiş..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar
Süleyman abi ellerin dert görmesin maşallah.,

Abi demir tozunda Kwazar püskürtmede başarılı olmadı derken ürünü toz bulutu gibi atamadı mı? Waxların hepsinin parlaklığını beğendim ama bana göre Ital boyaya çok daha derinlik vermiş..
Teşekkürler. Aynen Kwazar ürünü toz bulutu şeklinde atamadı tam dağıtım yapamadı ürün çok yoğun onun etkiside var.

Son düzenleme:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Konuya bir güncelleme yapalım. Uygulama yapalı Yaklaşık olarak 25 gün oldu ikinci yıkamamızı yaptım araç bir kez yağmur gördü pek fazla çamura maruz kalmadı.

Ön çamurluk zymöl ital

Ön kapı supergloss

Arka kapı jayswax ceramik wax

Benim yorumum, şu anda su iticilik ve boncuklanma olarak sıralama şu şekilde.

1. Jayswax ceramic wax
2. Zymöl ital
3. İnfinity supergloss

Takibe devam

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Konuya bir güncelleme yapalım. Uygulama yapalı Yaklaşık olarak 25 gün oldu ikinci yıkamamızı yaptım araç bir kez yağmur gördü pek fazla çamura maruz kalmadı.

Ön çamurluk zymöl ital

Ön kapı supergloss

Arka kapı jayswax ceramik wax

Benim yorumum, şu anda su iticilik ve boncuklanma olarak sıralama şu şekilde.

1. Jayswax ceramic wax
2. Zymöl ital
3. İnfinity supergloss

Takibe devam

Eline sağlık Süleyman, merakla bekliyordum. Takibe devam