Bölünmüş Ürünler İçin Etiket Çalışmaları

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, aldığımız bölünmüş ürünleri koyduğumuz şişelere yapıştırmak üzere etiket çalışmaları yapmaya başladık. Bana bunu bulaştıran @Kzmsefa kardeşimiz oldu :)

Öneriler varsa açığım, daha iyi yapabilmek için. Şimdilik amatör hatalarla bu şekilde. Ölçüler 10 x 14.5 cm, eğer etiket alıp yazdırmak isterseniz bilginiz olsun.

@Kzmsefa seni de yaptıklarını paylaşmaya davet ediyorum :)

Arkadaşlar,

hızımı alamayınca ben :taraa:

@Berkay senin organizasyonunda aldığımız nanolex interior cleaner alımı aklıma geldi ona istinaden yaptım.

@Saint_33, @can26, @carking58, @ugurus,

Arkadaşlar, abiler teşekkürler.

@KaiZeN Erçin abi her biri için evladım gibi hissediyorum :)

Abi istek alıyorum peçeteye yazıp yollayabilirsin :D

Arkadaşlar buyurun, en uygun boyutlandırmayı word de sayfayı yan çevirdikten sonra sayfaya 6 tane boyutlandırarak sığdırmaya çalışın bir şişeye göre uygun boy çıkıyor.

Pol Star & Spritz & Banana Gloss ve Purple Velvet

@Berkay teşekkür ederim :)

@Tonyukuk07 bunu kullan hocam, daha iyi çözünürlüğü.

Arkadaşlar, flowey b33 genelde hepimizde oluyor, son olarak @Murat abinin düzenlediği ortak alım üzerine iki ürünün etiketini yapmak istedim.

EV13 ekran görüntüsü üzerinden kesmeye çalıştım, B33 tamamen el emeği göz nuru :)

Arkadaşlar @BSI hocamın talebi üzerine aşağıda ki ürünlerin etiket görsellerini düzenlemeye çalıştım.

Beğeninize sunarım :)

Chemical Guys Orange Degreaser
Sprey şişelerinde etiket yatay oluyor, bu nedenle orijinal takıntısı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar için bir adette dikey yapmaya çalıştım. Biri sprey şişeye göre biri litrelik şişe yada bidonlara göre;​

Chemical Guys Fabric Clean

Auto Finesse Verso

Koch Chemie RRR ve PSS

Autobrite Direct Velvet

Arkadaşlar herkese selam sendromsuz bir pazartesi ve iyi haftalar dilerim :)

@BSI Hocamın talebi üzerine Koch Chemie PW ve Koch Chemie NMS için etiket hazırladım. Elim değmişken bazılarını güncelledim ve bazı yeni bulduklarımı da ekledim.

1. sıradaki etiketler direk kendi uğraşımdır, diğerleri ekran görüntüsüdür.

Floweylerin 3'ü de ekran görüntüsü üzerinden alınmadır.

Bunu 3D Canada sitesinden buldum, bir sprey şişeyi çevreleyecek şekilde kaliteli bir görüntüye sahip tam bir etikettir. Pembe suyu şişeye doldur üzerine bu etiketi bas 3D final touch diye sattırır o derece :D

Arkadaşlar etiketçiliğin gereklerini yerine getirelim lütfen :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bu başlık. bi zamanlarin. Divxplanet sitesindeki film dizi kapak tasarımı paylaşımı gibi olmuş . Teşekkürler .

Ben şu an hepsini kafamda tutuyorum. Yada kalem ile yazıyorum. Ama etiket daha güzel olur tabi . Süslü püslü ))

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık Reis @Shirb13 efsane bir çalışma gerçekten. Hemen spritz’i indirdim.

bunları acaba yağlı fotoğraf kağıdına çıktısını alsak daha kaliteli görüntü oluşturur mu?

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerine sağlık Reis @Shirb13 efsane bir çalışma gerçekten. Hemen spritz’i indirdim.

bunları acaba yağlı fotoğraf kağıdına çıktısını alsak daha kaliteli görüntü oluşturur mu?
Reis ne demek beğenildiyse memnun olurum. Bizde felsefe halka hizmet, hakka hizmet.

Baskının kağıtla illa kı alakası var yalnız yazıcı ayarları daha önemli. Ben A4e yazıcıdan tam renk seçeneği ile (otomatik renkte kalite düşüyor) yazdırdım gayet iyi idi. Spritzin çözünürlüğü düşük ilerleyen saatlerde daha iyisi için çalışmalarım olacak :super:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Reis ne demek beğenildiyse memnun olurum. Bizde felsefe halka hizmet, hakka hizmet.

Baskının kağıtla illa kı alakası var yalnız yazıcı ayarları daha önemli. Ben A4e yazıcıdan tam renk seçeneği ile (otomatik renkte kalite düşüyor) yazdırdım gayet iyi idi. Spritzin çözünürlüğü düşük ilerleyen saatlerde daha iyisi için çalışmalarım olacak :super:
eline emeğine sağlık

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
şöylede olabılırmı cok marka oldugundan güzel bi font ile sadece apc/degreaser/quick wax/ceviz vs gbı yazılar olsa

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
şöylede olabılırmı cok marka oldugundan güzel bi font ile sadece apc/degreaser/quick wax/ceviz vs gbı yazılar olsa
Evet yapılabilir tabii, ama biz orijinal etiketlerden esinlenerek yola çıktığımız için bu şekilde gelişti :) Sizin bahsettikleriniz kolayca bireysel olarak yapılabilir.

Ellerinize sağlık beyler. Çok güzel çalışma olmuş:alkis:
Teşekkürler, sağ olun :)

Ürün daha elime ulaşmadı ama sprey şişe için etiketini hazırladım :D
9x7.5 cm

Buda sonax sprey şişeler için kesme kısmıyla birlikte :)
Kazım eline koluna sağlık orijinal etiket baskısı gibi olmuş. Süper, ateş ediyor maaşallah.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şaka bir yana, içindeki malzemeyi de kopyalar bunlar :D Çinden neyimiz eksik. :heyecan: Korona da geldi tamız zaten.

Emeği geçenlere teşekkür ederim.

istek alıyormusunuz @Shirb13 @Kzmsefa :) Flowey S3 de isteriz. Forumda açığını alan çok var.
Ahahah komple ürün üretimi çok yakında :p
Yaparız tabiki abi, s3 içinde bulurum birşeyler :D