Bölünmüş Ürünler İçin Etiket Çalışmaları

BSI

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar @BSI hocamın talebi üzerine aşağıda ki ürünlerin etiket görsellerini düzenlemeye çalıştım.

Beğeninize sunarım :)

Chemical Guys Orange Degreaser
Sprey şişelerinde etiket yatay oluyor, bu nedenle orijinal takıntısı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar için bir adette dikey yapmaya çalıştım. Biri sprey şişeye göre biri litrelik şişe yada bidonlara göre;​

Chemical Guys Fabric Clean

Auto Finesse Verso

Koch Chemie RRR ve PSS

Autobrite Direct Velvet

Eline sağlık hocam. Bu işe bizi siz bulaştırdınız, eksikleri tamamlamak size düştü... Yapacak birşey yok... :) Şaka bir yana. şişeleri böuiyle görmek gerçekten takıntı haline gelecek. 1 top etiket şeklinde a4 kuşe kağıt siparişi verdim. Gelsin seri üretime geçeceğim. :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bunun özel bir kağıdı var mı, yoksa a4 kağıda bastırılıp, uhu ile şişeye mi yapıştırıyor sunuz?

BSI

Usta Detaycı
Üye
Kuşe kağıt etikete baskı aldım.

Ölçeklendirmeyi elimdeki şişeler özelinde deneyerek bulacağım.

Kağıt yüzeyinin parlaklığı güzel. Baskıda bulaşma dağılma da olmadı ama suya dayanıklılığının çok olacağını zanneymiyorum. Sonuçta kağıt... Su direnci için folyo olmalı.

Fikir olması açısından paylaşayım dedim.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
güzel çalışma. tüm paylaşılan etiketler ana konu yazısına eklenirse daha kullanılışlı olur :)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Çalışmaları biraz daha geliştireyim dedim...

Eskiden MP3 arşivlerini aylarca düzenleyen, albüm kapakları dahil, harflerin büyüklük küçüklük düzenine kadar dikkat eden, düzen ve disiplin takıntılı biri olarak bir çalışma yaptım...

Markette gezerken raflardaki türlü türlü sabun ve şampuan şişelerini görünce de bir anda fikrim geldi :)

İçini evde kullandığımız bazı ürünlere ek olarak, kullanmadığımı da "içini de değerlendiriz" diye düşünüp amacıma en uygun ambalajlı ürünü alarak çılgın projemi gerçekleştirdim. :D Hassas nokta kapakların birbirine uyması...

Şu şampuanı zaten kullanıyordum:

Şu el sabununu da amacıma uygun olarak şeffaf ve 500 ml olduğu için aldım :

Sonra tam da aradığım bitmiş şampuanın kapağını söküp :

Sabun şişemizin etiketini söktüm;

@Shirb13 Hocamın katkılarıyla ürün etiketini ve kapağı şişeyle buluşturdum:

Ve son olarak gariban bir şekilde 500 ml'lik pet su şişesinde duran @MoonDance hocamın katkılarıyla ulaştığım purple velvet ile dolumu yaptım :)

Şişenin arkasında etiket yok. Purple'ın muhteşem rengini o kısımdan görebiliyorum. :) Gerçi üst kısımda da hafiften rengin etkisi görünüyor.

Sonuç olarak uygulama bence başarılı...

Elimdeki bir kaç çeşit kova şampuanını da aynı şekilde ambalajlarsam geceleri rahat uyuyabilirim. :)

Son düzenleme:

BSI

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar herkese selam sendromsuz bir pazartesi ve iyi haftalar dilerim :)

@BSI Hocamın talebi üzerine Koch Chemie PW ve Koch Chemie NMS için etiket hazırladım. Elim değmişken bazılarını güncelledim ve bazı yeni bulduklarımı da ekledim.

1. sıradaki etiketler direk kendi uğraşımdır, diğerleri ekran görüntüsüdür.

Floweylerin 3'ü de ekran görüntüsü üzerinden alınmadır.

Bunu 3D Canada sitesinden buldum, bir sprey şişeyi çevreleyecek şekilde kaliteli bir görüntüye sahip tam bir etikettir. Pembe suyu şişeye doldur üzerine bu etiketi bas 3D final touch diye sattırır o derece :D

Ellerin dert görmesin... :)

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ellerin dert görmesin... :)
Teşekkürler hocam eksik olmayın :)

Valla çalışmalar süper. Yazıcım olmadığı İçin şimdilik sadece izliyorum. . Bi a4 e istediklerimi doldurup bi yerden bastıracağım yakında .
Herkese teşekkürler
Hocam bir a4'ü düzen kısmından yataya çevirip 3 tane yan yana sığdırdığın da nizami olarak tam bir şişeye uygun boyutlara geliyor.

Bu tarz paylaşım için teşekkürler @Shirb13 ağabey'im bende kendi şiselerime bu tarz kullandığım ürunleri kendim internetten bakarak tasarladığım Logo ile yaptım Uhu ve bant bakalım nereye kadar dayanıcak

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çalışma efso olmuş, senin ruhunda da etiketçilik var demek ki, devamını bekliyoruz :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hocam çalışma efso olmuş, senin ruhunda da etiketçilik var demek ki, devamını bekliyoruz :)[/QUOTE] Tesekkür ederim ağabey begenmenize sevindim.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Elinize kolunuza sağlık beyler. Valla böyle bir forum daha yoktur herhalde. Böyle şeyleri görünce direk içimden :tesekkur2: işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık sözleri geçiyor :cool:

Shirb13

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi haftaya müsait olucam gibi, Flowey'in yanına gidip bu etiketlerin PDF'i varsa alıyım. Herhangi bir siteye yükleyip size link atarım. :)
Valla süper olur Sercan :)

Elinize kolunuza sağlık beyler. Valla böyle bir forum daha yoktur herhalde. Böyle şeyleri görünce direk içimden :tesekkur2: işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık sözleri geçiyor :cool:
Eyvallah Gökhan hocam o sizin güzelliğiniz. Her şey @Kzmsefa ile bu konu başladı :)