BOSCH makine için FOAM LANCE ARANIYOR

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Arkadaşlar bosch aquatak 130 cihaz için foam lance almak istiyorum. Yurtdısında bearforce olarak var ama elinde olan varsa Türkiyeden temin etmek istiyorum

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba öncelikle bende bosch aqt serisi kullanıyorum Türkiyeden bulamadim aliexpressten aldım geçen sene 1 senedir aktif olarak kullanıyorum hicbir sorun yok kaliteli malzeme

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bearforce u bende aktif olarak kullanıyorum gayet güzel iş yapıyor

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Merhaba öncelikle bende bosch aqt serisi kullanıyorum Türkiyeden bulamadim aliexpressten aldım geçen sene 1 senedir aktif olarak kullanıyorum hicbir sorun yok kaliteli malzeme
Merhaba. Karcher degilde bosch aldim 130 bar. sikayeti fazlaydi karcherlarin memnunmusunuz hocam cihazdan ? Turkiyede yokmu hocam buna uyumlu araştırdınizmi daha once
Bearforce u bende aktif olarak kullanıyorum gayet güzel iş yapıyor
Aliexpresste 140 liraya geliyoe kupon verdi ama beklemesi var birde onu malum acaba dedim memlekette varmidir :) tras kopugu gibi yapıyormu hocam cok hosuma gidiyor hep paylaşılıyor forumda malum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhaba. Karcher degilde bosch aldim 130 bar. sikayeti fazlaydi karcherlarin memnunmusunuz hocam cihazdan ? Turkiyede yokmu hocam buna uyumlu araştırdınizmi daha onceAliexpresste 140 liraya geliyoe kupon verdi ama beklemesi var birde onu malum acaba dedim memlekette varmidir :) tras kopugu gibi yapıyormu hocam cok hosuma gidiyor hep paylaşılıyor forumda malum

Range Rover Sport Yıkama

Gayet işlevsel hocam köpük ve oranınıza göre güzel formlar yakalamak mümkün ilk fotoğraf örnek olabilir.

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Range Rover Sport Yıkama

Gayet işlevsel hocam köpük ve oranınıza göre güzel formlar yakalamak mümkün ilk fotoğraf örnek olabilir.
Hocam bu porshe taycan dada ayni cihazi kullanmissiniz sanirim super olmus . Siparişimi geceyim madem en iyisi bu sartlarda bu gibi

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Kaç senedir kullanıyorum çokta memnunum basıncıda gayet yeterli
Şampuan oranını iyi ayarlayınca suyuda ılık yapınca çok iyi köpük atıyot r

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Kaç senedir kullanıyorum çokta memnunum basıncıda gayet yeterli
Şampuan oranını iyi ayarlayınca suyuda ılık yapınca çok iyi köpük atıyot r
Hocam tesekkur ederim 135 bar olaniyla cok buyuk bir fark olmayınca 130luk aldim bende biraz fiyat farkida vardi.. Peki sampuan seyreltilipmi kullaniliyor mesela ornek sampuan ve seyreltme orani nedir sizin kullaniminizda

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam tesekkur ederim 135 bar olaniyla cok buyuk bir fark olmayınca 130luk aldim bende biraz fiyat farkida vardi.. Peki sampuan seyreltilipmi kullaniliyor mesela ornek sampuan ve seyreltme orani nedir sizin kullaniminizda

Makineniz hayırlı olsun., Yalnız bilinenin aksine aquatak 130 modelinin kapasitesi 130 bar değil 90 bar dır., 130 bar max. çıkabileceği veridir., fakat cihaz 130 bar 'a araba yıkarken çıkamaz., sadece kir sökme nozulu ile bahçe-duvar taşlarını temizlerken çıkabilir.. benzer şey karcher k5 içinde yaşanıyor insanlar k5 modelini 145 bar zannediyor ama gerçekte 125 bar kapasitesi vardır

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa

Chemical guys honeydew icin 150 ml sampuan geri kalanı ılık su dolduruyorum
Vp ansp içinde aynı şekilde kullanıyorum

chuckchucky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Dostlar klpro 2000 yıkama Makinesi almak istiyorum 150 bar olan modeli sizce nasıldır bu gerçek değeri nedir 150 olamaz çünkü 900 tl fiyatı var

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Makineniz hayırlı olsun., Yalnız bilinenin aksine aquatak 130 modelinin kapasitesi 130 bar değil 90 bar dır., 130 bar max. çıkabileceği veridir., fakat cihaz 130 bar 'a araba yıkarken çıkamaz., sadece kir sökme nozulu ile bahçe-duvar taşlarını temizlerken çıkabilir.. benzer şey karcher k5 içinde yaşanıyor insanlar k5 modelini 145 bar zannediyor ama gerçekte 125 bar kapasitesi vardır
Teşekkür ederim.. yalniz ben alırken k3 alacagma bunu alayim diye dusundum k3 un gerisinde degilde k4 e yakinsa sorun yok izledim performans olarak bana yeter hocam

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
@Serdaldonmez foam lance almayı düşünüyoranız MJJC bu konuda daha iyidir,

MJJC 2nd. Gen. Foam Cannon S

Fiyat olarak bayagi farkvardi 230 a mjjc 140 lirayada bearforce vardi bende bearforce aldim siparisi verdim insallah sag salim gelir kullananlarda bearforceden memnunlar uzmez insallah

Serdaldonmez

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Chemical guys honeydew icin 150 ml sampuan geri kalanı ılık su dolduruyorum
Vp ansp içinde aynı şekilde kullanıyorum
Anladim hocam artik sampuani secince ona gore deneyip gormek lazim siz olcunuzu bulmussunuz hocam fotograf varmi hic çektiğiniz uygularken

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Anladim hocam artik sampuani secince ona gore deneyip gormek lazim siz olcunuzu bulmussunuz hocam fotograf varmi hic çektiğiniz uygularken

Uygulama yaparken malesef fotografım yok ama forumda arkadaşların çokça var bakabilirsiniz
Ayrıca forumda çeşitli şampuanların sulandırma oranlarıda mevcut bakmanızı öneririm

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dostlar klpro 2000 yıkama Makinesi almak istiyorum 150 bar olan modeli sizce nasıldır bu gerçek değeri nedir 150 olamaz çünkü 900 tl fiyatı var
Karcher bosch makinalara göre 120-130 bar gibi düşünün.ilerleyen dönemlerde basınç biraz daha düşebilir.

DENİZLİ