Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar
Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar Ekli dosyayı görüntüle 11119
Biryerde bu ürüne muadil olarak airbrush önerildiğini okumuştum. Üstten hazneli airbrush hava bağlantısı yapmadan bu amaçla kullanılabiliyormuş. Mantıklı geldi ama bendeki airbrush alttan hazneli olduğu için deneme şansım olmadı malesef..
Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar Ekli dosyayı görüntüle 11119