Bu Ürün Nereden Alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DonanimciAhmet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar :) 20190518_020414.jpg

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar :) Ekli dosyayı görüntüle 11119
Biryerde bu ürüne muadil olarak airbrush önerildiğini okumuştum. Üstten hazneli airbrush hava bağlantısı yapmadan bu amaçla kullanılabiliyormuş. Mantıklı geldi ama bendeki airbrush alttan hazneli olduğu için deneme şansım olmadı malesef..

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Dostlar merhaba. Bu ürünü bir kaç kez sosyal medyada gördüm fakat nerede satıldığını bir türlü bulamadım. Haznesine boyayı koyuyormuşsunuz dokunduğu zaman boyayı yüzeye sürüyormuş böylelikle firça izi olmuyormuş... rötüş yaparken daha iyi sonuçlar elde etmemize yarar sağlar :) Ekli dosyayı görüntüle 11119
Amazon linki

Loew-Cornell Fine Line Painting Pen (2-Pack) https://www.amazon.com/dp/B011C4F9YY/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Tad4Cb06QCD1P

Bende niyetlenmiştimde henüz sıra gelmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...