Validenin otomobilini yıkadım. Jantların içi dışı maalesef çok kirlenmiş ve kirler artık jantı tapulu malı gibi kullanmaya başlamışlar. Bunu gözlemlediğim için yanıma diş fırçası almıştım. Diş fırçası ile anca dışını ve uzanabildiğim kadar iç kısımları temizleyebildim. Bu nedenle de 140ml olarak da satılabilen Sonax'ın gri şişedeki jant temizleyicisini 4 janta harcamış oldum. (reklam değildir) Bu üründe narenciye kokusu var ve eser miktarda demir tozu temizleme özelliği var. Ama jantlardaki kirler anca diş fırçası ile çıktığı için demirin tozunu sökmeye çabalayan garibim jant temizleyici tek başına beyhude çabalar içerisine girmişti. Jantta hafif bir ten yanığı ile kirleri tek başına çıkarabileceğini sandı. Diş fırçası kullanmasaydım kirler olduğu yerde takılmaya devam ederdi.
Bu arada, erkeğin kullandığı diş fırçası değiştirileceği zaman öyle kolayına çöpe atılmaz. Önce, lavabo, sonra fayanslar sonra duşa kabin temizlenir, en son jantlarda kullanılır. Halen hayatta ise, jantlarda yardımcı eleman olarak kullanılmaya devam eder, bitmez onun memuriyet. O öyle emekli olacağını zanneder ama ...
Tabi sonra benim belim, ayaklarım perişan hale geldi. Ne iyi oldu dedim jantlar tertemiz oldu ben perişan oldum. Neyse, birkaç esneme hareketi ile tekrar yürür hale geldim

Ciladan da eser kalmayınca Turtlewax'ın hybrid dry and shine'ı boca ettim (reklam değildir) Ooh o da bitti. Sonuç olarak hafta sonu 4 tane ürünü tüketmiş oldum. Sene başından sene sonuna kadar kaç ürün tüketeceğim adlı kendi kendime meydan okuma çalışmamda 1 adet koli tıka basa dolmuş hale geldi.