Merhabalar detail forum ailesi.
Havalar bu hafta yağışlı idi, önümüzdeki hafta boyunca açık görünüyor. Fırsat ve zaman oluncada arabaya zaman ayırdım.
1) Araç içini çakmaklık girişli simbo süpürge ile süpürdüm.
2) İç plastik aksamda adbl qd
3) Kumaş kısımlarda yüzeysel olarak k2 lotar
4) Paspasları 1:10 oaranında adbl typhoon ile temizleyip, megiuars 40 ile koruma
5) Davlumbazlarda ve motor bölümünde adbl typhoon, jantlarda ve lastik yanaklarında flowey r1
6) Ön yıkamada 1,5 litre şarjlı polhama ve modifiyeli alta foama ( 1,5 litre kadar) 40 ml fraber neve ile ön yıkama
7) Çift kova yıkamada, kova şampunı olarak 40 ml tac sytsem mystıc bubble, yıkama eldiveni prustar white wash mite, dış plastik aksam için isimsiz bir eldiven
8) Kaporta ve camlarda kurulama havlusu olarak virtües twisted double plus, isimsiz havlu ile kapı aralarını,...
9) Boya koruma olarak adbl sentetik sprey. Dış plastik aksam, motor bölümünde ve davlumbazlarda koruma olarak megiuars 40, camları içerden k2 nuta, dışarıdan adbl hibrit glass ile ( önceki yıkamada da kullanmıştım, etkisi hala var idi, az miktarda kullandım, yenileme babında), krom parçalara k2 alluchrom, jantlara adbl rimtectoru beze sıkıp uyguladım, lastiklerde sonax ekstrem jel ile detayı noktaladım.
10) Koku olarak hafta içinde 100 liralık kahve almıştım