Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Böyle bir başlık çok uygun olur mu bilemedim ama artık benim başıma gelenler listelenecek düzeye geldi :)

Son 6 ay içerisinde önce üst kat komşu mezeyi beğenmeyip aşağı attı, camı kırdı

Sonra iki hafta önce sağ kapıya birisi imza atmış :)

Bu günde aracı 5dk park edip işimi hallettim geri döndüğümde arka silecek kolunu birisi baya uğraşarak kırmış. Resimde ne kadar yukarı kastırdığı görülüyor. Amaç neydi bilinmez ama bir daha renk sebepli dikkat çeken araç almam, tövbe! :D

Umarım bu başlık hep boş kalır, sayfalarca ilerlemez.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Böyle bir başlık çok uygun olur mu bilemedim ama artık benim başıma gelenler listelenecek düzeye geldi :)

Bu günde aracı 5dk park edip işimi hallettim geri döndüğümde arka silecek kolunu birisi baya uğraşarak kırmış. Resimde ne kadar yukarı kastırdığı görülüyor. Amaç neydi bilinmez ama bir daha renk sebepli dikkat çeken araç almam, tövbe! :D

Cok gecmis olsun.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok geçmiş olsun:maskelixx: İstanbulda olunca artık şaşırmıyorum benim de bagaj kapağının üstünde yürümüşlerdi:kızgınx: maalesef tatil bitince Geri döneceğiz İstanbula:confused: bu şehrin adını duyunca bile sinir katsayılarım artıyor

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok geçmiş olsun. Benim aracinda iki tarafına biri imza atmış. Gerçekten istanbulda aracı sıfır kondisyonda tutmak çok zor birazda sanırım bizimde payımız var araçlarımızın üstüne titriyoruz özenle bakıyoruz. Ve sanırım nazara geliyoruz. Şahsen ben avm ye gitsem en az 20 dakika kuytu köşe bir yer arıyorum. Feribot bile kullanmıyorum nezaman kullansam densizin biri geliri yanıma çat die kapıyı açar vurur :)

Ens_Clk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi öncelikle çok geçmiş olsun. Hani seyir halinde kaza, dokundurma v.s. olsa dersin trafiktir olur böyle şeyler ama araç park halinde iken böyle kendini bilmez kişilerin kasten zarar vermesi insana gerçekten dokunuyor hele ki bizim gibi insanlara... Sonuçta bizler araçlarımızın hem göze güzel gözükmesi hem de korunması için çaba harcayan insanlarız en azından ben böyle düşünüyorum. Herkese kazasız belasız ve sağlıklı sürüşler diliyorum. Umarım sadece bu attıklarına kalır abi konu.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Vay arkadaş ne diyeceğimi bilemedim. Büyül geçmiş olsun. Biraz iddialı renk olunca daha çok bela çekiyor sanırım, ben de iyi bilirim.

Üst komşuya ne yaptınız çok merak ediyorum. Meze tabağı da tavanı teğet geçmiş hani :eek: ama cam bile olsa problem. Teferruatlı bir işlem. Hele ki usta eli değdi mi cam değiştirelim derken başka yerlere zeval verebiliyorlar, çokça öğreğini okudum.

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

geçmiş olsun, ahh şunları yapanlar iş üstünde yakalanmıyor ki.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok geçmiş olsun. Benim aracinda iki tarafına biri imza atmış. Gerçekten istanbulda aracı sıfır kondisyonda tutmak çok zor birazda sanırım bizimde payımız var araçlarımızın üstüne titriyoruz özenle bakıyoruz. Ve sanırım nazara geliyoruz. Şahsen ben avm ye gitsem en az 20 dakika kuytu köşe bir yer arıyorum. Feribot bile kullanmıyorum nezaman kullansam densizin biri geliri yanıma çat die kapıyı açar vurur :)
Kaç sene önce en tenha saatinde Optimum AVM'ye gitmiştik. 5-10dk için bomboş otoparkta iki kolon arasına park etmeyeyim dedim gittim girişe yakın yere park ettim. Otomobilin başına geri döndüğümüzde onca boş yere rağmen tam dinimize bir transporter park edildiğini görünce deliye dönmüştüm. Bomboş otoparkta yanıma ama kapı bile açılmayacak şekilde yanaşmiş olmasını görmen lazımdı. Sinirimden silecekleri kaldırıp aynaları terse katlamistim. Gerçekten onca boşlukta dibime park etmenin hiç anlaşılır yani yok.
Feribotu kullandığım zamanlarda ise en son biniyordum. Böylelikle herkes inip gitmiş oluyordu. Pendik-Yalova için ise gölgeye denk düşecek şekilde ayarlıyordum :)
Hastamıyım, evet kesinlikle :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bizimde üstkomşu halı yıkamış. Ön kaporta bildiğin damla damla kaplanmış halıdan damlayan sular ile. Tavana falan da gelmişti. Ne ile yıkadılar bilemedim gittim duruladım geldim. Ama farkedince. Kusura bakma vs dediler. İyi insanlar zaten. Sorun yok erken farkettim .

Şerefsizin biriside gelmiş sol arka tarafa çizik atmış fesatlığından aklıma geldikçe kulaklarını çınlatıyorum şerefsizin

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Geçmiş olsun benimde arabanın arkasına taşla resim çizmeye çalışmışlar. Malesef Sezen ablamız gibi seni pamuklara sarmalar sararım desekte boşa çıkıyor

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kaç sene önce en tenha saatinde Optimum AVM'ye gitmiştik. 5-10dk için bomboş otoparkta iki kolon arasına park etmeyeyim dedim gittim girişe yakın yere park ettim. Otomobilin başına geri döndüğümüzde onca boş yere rağmen tam dinimize bir transporter park edildiğini görünce deliye dönmüştüm. Bomboş otoparkta yanıma ama kapı bile açılmayacak şekilde yanaşmiş olmasını görmen lazımdı. Sinirimden silecekleri kaldırıp aynaları terse katlamistim. Gerçekten onca boşlukta dibime park etmenin hiç anlaşılır yani yok.
Feribotu kullandığım zamanlarda ise en son biniyordum. Böylelikle herkes inip gitmiş oluyordu. Pendik-Yalova için ise gölgeye denk düşecek şekilde ayarlıyordum :)
Hastamıyım, evet kesinlikle :)
Abi çok haklısın hastayız çünkü milletin vurdum duymazlıkları malının kıymetini bilmeyeşi bizi hasta ediyor. Hanımda bıktı benden hafta sonları 12 den sonra avm ye gitmem diyorum kalabalık yerlere gitmem diyorum. 30 araçlık yer var otoparkta bırak artık biyere diyor:) toplu taşıma kullanıyoruz artik:)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bir gün iş dönüşü küle dönmüş olarak bulmayı umuyorum :)

Kaçıncı uyarıya rağmen aşağıya izmarit ve sakız atan tek hücreliler var malesef.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Benim gibi baya forumdaş arkadaşlar varmış da herkes içinde tutuyormuş. Beterin beteri var arkadaşlar, canlar sağolsıun gerisi bir şekilde hallolur. Araba değiştirmek filan istanbul'da sadece maddi zarar arkadaş :) Herkese teşekkür ederim, Başına iş gelmiş arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi çok haklısın hastayız çünkü milletin vurdum duymazlıkları malının kıymetini bilmeyeşi bizi hasta ediyor. Hanımda bıktı benden hafta sonları 12 den sonra avm ye gitmem diyorum kalabalık yerlere gitmem diyorum. 30 araçlık yer var otoparkta bırak artık biyere diyor:) toplu taşıma kullanıyoruz artik:)
Ben normalde de AVM'lere giren çıkan biri değilim; eşimde kolaylık oluyor diye alacağı şeyleri almak adına az bir süre kalıp çıkıyor. Sene başından beri hiç avm'ye girmedim desem yeridir. Bu virüs öncesinde bir zaman, eşim bir alışveriş için Buyaka'ya girmek istedi bende park yeri bulamazsam çıkar gideriz dedim :D :D
Ve malesef benim dediğim oldu, hoş kafaya taksaydı beni dışarıda bekletirdi ne yapar eder o avm'ye girerdi ama o gün içerisi dışarısı inanılmaz kalabalıktı.
Bir sefer bizim sitede bana ayrılmış olan yere park edeceğim baktım yerimde tanımadığım birinin otomobili var. Aradım güvenliği adam geldi sinir stres çekti otomobili gitti. 1 hafta sonra aynı dalaylama yine benim yerime park etmişti yine güvenlik aracılığı ile sinir küpü olarak ve pozlara girerek otomobili çekti gitti malesef 3.kez olduğunda benim ana sigorta atmıştı. Eşim olacakları sezinleyip (o zaman çocuk yok) güvenliği aramış, adam yine geldi ben artık bu sefer bayramlık ağzımı açmak zorudna kaldım, küfür, hakaret etmedim ama herhalde hayatının küfürü olacak bir cümle söyledim, birader tapuda ortakmıyız ne halt etmeye sürekli benim yerime park ediyorsun diye sormuştum. Biraz düşünüp sende git boşyere park et dediğinde de, bana akıl verme çek otomobilini, bir daha park edersen otomobili bambaşka yerde bulursun dedim. Yapacağım şey basit, çekiciyi çağırıp otomobili site dışına çıkartacaktım, ha buna hakkım olmayabilirdi ama yapacaktım, neyseki fırsatım olmadı. Epey çirkinleşmiştim ama artık canım da sıkılmıştı. Tek bir ters lafına da işler epey ters gidecekti çünkü gözüm artık epey kararmıştı. Adam bir daha gelmediği gibi misafir olarak geldiği daire sahibide kısa süre sonra taşınmıştı.

Malesef çabuk sinirleniyorum, üstümden de atmam bazen mümkün olmuyor. Halende aklıma geldiğinde o gün az bile söylemişim keşke biraz daha giydirseydim diye düşünürüm. Densiz herif ya, hem misafirsin hem sana ait olmayan yere park ediyorsun ve ısrarcısın bir de akıl veriyorsun hadi ama artık ya, o kadar da değil.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Benim gibi baya forumdaş arkadaşlar varmış da herkes içinde tutuyormuş. Beterin beteri var arkadaşlar, canlar sağolsıun gerisi bir şekilde hallolur. Araba değiştirmek filan istanbul'da sadece maddi zarar arkadaş :) Herkese teşekkür ederim, Başına iş gelmiş arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Çok şükür tabak atan olmadı ama kaç sene önce pederin otomobilinde kasten logoyu söken olmuştu ve suç üstü yakalayınca konuşmasına fırsat vermeyip ayaklarını yerden kesmiştim, hepi topu logoydu ama eleman kasten yapınca benim düşük amper bozuk sigorta atmıştı. Tatlı tatlı parasını da almıştık. Hem biraz hırpalanmıştı hem de bir güzel parasını ödemişti.

Ofisin otopark giriş-çıkışına birisi park etmişti bende içeri giremeyince elemanın otomobiline Duster'ı neredeyse temas edecek şekilde park edip gitmiştim. Otomobilinin başına geldiğinde de camdan bir güzel izledim sonra sana bu kadar yeter diyerek biraz da nasihat vererek manevra yapmasına imkan vermiştim.

Geçen gün iş dönüşü markete uğradım. Bir baktım az önce markette önümde sırada olanlar otomobilin başında kahve eşliğinde sigara içiyorlar. Nazikçe ileride içermisiniz dedim ama ses biraz sert ve yüksek çıktı herhalde hiç ikiletmeden hiçbirşey demeden ileriye gitmişlerdi :D :D

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Çok şükür tabak atan olmadı ama kaç sene önce pederin otomobilinde kasten logoyu söken olmuştu ve suç üstü yakalayınca konuşmasına fırsat vermeyip ayaklarını yerden kesmiştim, hepi topu logoydu ama eleman kasten yapınca benim düşük amper bozuk sigorta atmıştı. Tatlı tatlı parasını da almıştık. Hem biraz hırpalanmıştı hem de bir güzel parasını ödemişti.

Ofisin otopark giriş-çıkışına birisi park etmişti bende içeri giremeyince elemanın otomobiline Duster'ı neredeyse temas edecek şekilde park edip gitmiştim. Otomobilinin başına geldiğinde de camdan bir güzel izledim sonra sana bu kadar yeter diyerek biraz da nasihat vererek manevra yapmasına imkan vermiştim.

Geçen gün iş dönüşü markete uğradım. Bir baktım az önce markette önümde sırada olanlar otomobilin başında kahve eşliğinde sigara içiyorlar. Nazikçe ileride içermisiniz dedim ama ses biraz sert ve yüksek çıktı herhalde hiç ikiletmeden hiçbirşey demeden ileriye gitmişlerdi :D:D
Senin heybe baya doluymuş abi :) Şükür çok sıkıntılı şeyler olmamış. Geçmiş ola.