DBY nin soru cevap videolarında sürekli uygualam studiomuza gelerek bilgi alabilirsiniz diyorlar eğitimden kastınız ne gibi eğitimlerdi bu eğitim için ücret ödediniz mi?
Her konuda çok ilgililer. Çalışanları ve iş sahibi çok iyi insanlar gönül rahatlılığı ile gidip ürün ve bilgi alımı yapabilirsiniz. Benim eğitimden kastım kısa süreli çalışma gibiydi biraz, tanış olduğu için.
Projektörü herkes farklı kullandığı için net bir araştırma yapıp karar vermedim önerilere açığım Bu konuyu açtığım zaman rupesin kontrol kalemi 200 tl fiyatlıydı gevşek davrandığım ve almadığım için şuan iki katından fazla parayı vermek yerine çinden marflo kontrol kalemi almayı düşündüm. Yıkama makinesi hd serisi alacağım.
Marflo kullanıcısıyım, çalışma ışığı gerekli. Ben cnrdetailingin önerdiği cata 50w sarı ışık aldım, polisajda çizikleri güzel gösteriyor. Birde hare için beyaz deniyor ancak daha beyaz kullanmadım. Marflo ile en fazla iş bitince kontrol edilebilir, projektör ile çalışırken yüzeyde derin çizikleri görebildim ve yüzeyi temizleyip tekrardan başlamak yerine yüzeyde pasta mevcutken tekrar geçtim. Marflo ile böyle bir şey pek mümkün değil.
Marflo kullanıcısıyım, çalışma ışığı gerekli. Ben cnrdetailingin önerdiği cata 50w sarı ışık aldım, polisajda çizikleri güzel gösteriyor. Birde hare için beyaz deniyor ancak daha beyaz kullanmadım. Marflo ile en fazla iş bitince kontrol edilebilir, projektör ile çalışırken yüzeyde derin çizikleri görebildim ve yüzeyi temizleyip tekrardan başlamak yerine yüzeyde pasta mevcutken tekrar geçtim. Marflo ile böyle bir şey pek mümkün değil.