Buzdolabı Exterior (180hp)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar

2010 1.6t insignia ile beraberiz. Okuldan bir abimin, meslektaşımın @mehmetttç arabası, kendisi arabasına pek kıymet verir, kıyamaz okulda teneffüs aralarında en çok konuşmak istediğim bir abim eee arabasına da bir el atmak lazımdı. Gerçi buzdolabı:komik: dediğime alınır biraz ama olsun finaller herşeyin felaha erdiği yer:mutlu:

Bu arada yarın sabah LGS sınavına girecek öğrencilerime ve dahi tüm öğrencilere başarılar diliyorum

Bol resimli bir uygulama direk kirliler

Jantlara bölünmüş iron out ve detayları signature

Kilde vp mavi çok fazla birşey çıkmadı, kendisinin en çok istediği uygulama buydu:p

Jantlara minik bir polisaj işlemi yapıp bu günlük finali yaptık.

Ertesi hafta evet hafta maalesef beklediğimiz kargolar gelmediği için başlayamadık. Mekanımızı süpürüp yerleri yılayıp bastım b33ü 1:30

Hemen akabinde far (800-1200-2000) ve stoplara Hd cut+ ile el atıp maskelemeye geçtim.

Maskelemeden ve kalınlık ölçümünden sonra arabanın rengi açılsın gerçek rengi görelim ve ona göre rütuş yapalım diye focus keçe ve H8 le cut yaptım.

Geçtik arabayı örtmeye ve gece boyunca rütuşa. Rütuş boyamız sonradan renk koduna göre doldurulan motip. Ve üzerine akrilik vernik. Direk finalde resimleyebildim aceleden

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Rütuşlarımız öğlene kadar kuruyacağından etrafını biraz daha cutladım:D sıfır çizik derdinin olmaması işi daha keyifli hale getiriyor.

Yeri gelmişken çin malı HUTU marka spot pedleri çok beğendim. Flowey hard cut ile iyi ikili oldular. Kesinlikle 5" ve 6" lerini de stoğa ekleyeceğim. Hem dayanıklı hem iş görüyor. Gerçi DA da ne olur orası bilinmez.

Farklı bir çalışma:D

Flexiped turuncuyla 2500 ve flowey mediumla yerine göre karışık çalıştım bunlar için ekstra resim çekmedim. Aynı şekilde bir türlü ölmeyen befar bordoyla m2 geçtim. Üzerine parlaklığımızı ortaya çıkarsın diye siyah befar ile önce cg glaze sonra parlaklığını beğendiğim powerlock en son üstüne blue Carnabua wax

Rütuşlarımızın kenarlarını 1200 zımpara ve elle cut geçtikten sonraki hali

Trimlere pss eksoza ve krom çıtalara best metal cilası

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, burdan anladım ne kadar yorulduğunu ve kargoyu beklediğinde sıkıldığını. :) Finaller ve çıkarılan mikron tablosu çok güzel işciliğini özetlemiş abi, emeklerine sağlık.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Her türlü iş geliyor elinden maaşallah. Güle güle kullansın sahibi. Rötuş işi baya usta işi hakkını vermişsin.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi ellerine sağlık, burdan anladım ne kadar yorulduğunu ve kargoyu beklediğinde sıkıldığını. :) Finaller ve çıkarılan mikron tablosu çok güzel işciliğini özetlemiş abi, emeklerine sağlık.
:tesekkurr:çalışmak değilde beklemek çok yoruyor kesinlikle katılıyorum. Şükür ki geldi :D

Her türlü iş geliyor elinden maaşallah. Güle güle kullansın sahibi. Rötuş işi baya usta işi hakkını vermişsin.
:tesekkurr:jantları boyadıktan sonra hayat hiçte beklemediğim bir yere götürüyor beni:eek::p

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık :nazar:, çok kapsamlı bir uygulama olmuş, araba neredeyse sıfır kondisyonunda gelmiş :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Herşey tecrübe jantla başladı farklı boyutta ilerliyor maşallah güzelde oluyor daha da olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Parlak bir buzdolabı çok da keyifli oluyor :DEline emeğine sağlık finaller çok iyi olmuş. Kaportadan çok iyi demir tozu çıkmış çok isteyip bir türlü karşılaşamadığım manzara:D

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hurşit ellerine sağlık
Komple bir uygulama olmuş
Tam benim ihtiyacım gibi :sarki:
Sonuç da muazzam
Tam hayalimdeki gibi :mutlu:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adam uygulaması :alkis:

Finalleri çok beğendim. :nazar: Uygulamadan önce araç içler acısıymış :banned:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Parlak bir buzdolabı çok da keyifli oluyor :DEline emeğine sağlık finaller çok iyi olmuş. Kaportadan çok iyi demir tozu çıkmış çok isteyip bir türlü karşılaşamadığım manzara:D
:tesekkurr:bu hale nasıl geldi bilgim yok yoksa bende hasretim şu görüntüye:D

Hurşit ellerine sağlık
Komple bir uygulama olmuş
Tam benim ihtiyacım gibi :sarki:
Sonuç da muazzam
Tam hayalimdeki gibi :mutlu:
:tesekkurr:hacım 927km neki aç gel lacivert renk ve vagon hasretimi gideririm:D
İşte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adam uygulaması :alkis:

Finalleri çok beğendim. :nazar: Uygulamadan önce araç içler acısıymış :banned:
:tesekkurr:bu ne kadar güzel övgü varsa hepsi bitmiş. Beğenmene çok sevindim. Araç kendine geldi:taraa:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Adam İsvicre çakısı gibi masallah elinden gelmeyen is yok :)

Ellerine saglik, masallah diyeyim

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş. 2500 ve flowey medium cut kıyaslabilir misin çizik alma, parlaklık, kullanım kolaylığı gibi

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık Hurşid hocam. Uzun soluklu keyifli uygulamalar olmuş. Beyazın kondisyonu yerine gelmiş.

Beypazarlı fotoyu görünce bir gülümseme belirdi. Bende tüm yıkama, uygulamalar sonrası keyifle dinlenip, beyazı incelerken hep Beypazarı içiyorum :mutlu:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş. 2500 ve flowey medium cut kıyaslabilir misin çizik alma, parlaklık, kullanım kolaylığı gibi
:tesekkurr:2500 biraz tozutuyor ve daha az çalıştırıyor hemen kuruyor. Flowey daha yağlı bir yapıya sahip çalışması çok zevkli. Çizik almaları eşit gibi

Eline sağlık Hurşid hocam. Uzun soluklu keyifli uygulamalar olmuş. Beyazın kondisyonu yerine gelmiş.

Beypazarlı fotoyu görünce bir gülümseme belirdi. Bende tüm yıkama, uygulamalar sonrası keyifle dinlenip, beyazı incelerken hep Beypazarı içiyorum :mutlu:
:tesekkurr: normalde kızılaycıyım bu sefer böyle denk geldi:D