Buzdolabı Exterior (180hp)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Yılmadım vazgeçmedim defalarca sayfayı yenileyerek bekleyerek sonuna kadar tüm resimleri görebildim. Elinize sağlık finaller gayet güzeller. Özellikle rötuş çok başarılı.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed elinize sağlık, yılların yorgun görünümü kaldırılmış araçtan :) yıkama sonrası soda detayı, yeşilaycıların ortak yorgunluk atma yöntemi sanırım :D
:tesekkurr:inşallah birgün bende yeşilaycı olurum. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.:D
Yılmadım vazgeçmedim defalarca sayfayı yenileyerek bekleyerek sonuna kadar tüm resimleri görebildim. Elinize sağlık finaller gayet güzeller. Özellikle rötuş çok başarılı.
:tesekkurr:evet bu dediğin sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız çok malesef bende bir iki fotoyla konuyu bitiremiyom ki:eek::D

mehmetttç

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Araç benim aracım. Aracı bu şekilde almıştım. Ha bugün ha yarın derken sonax, bekbars ve çeşitli yerel uygulayıcıları da araştırırken Hurşit kardeşim geldi birden aramıza. Sefa geldi hoş geldi. Gerçekten kendi aracı gibi ilgilendi ve tertemiz İşçilik yaptı. Burdan tekrar teşekkür ederim. Asıl sorun benim için bundan sonra nasıl korurum bu güzelliği. Ensemde Hurşit hocam sürekli aracı kontrol edecek.:kizgin:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Araç benim aracım. Aracı bu şekilde almıştım. Ha bugün ha yarın derken sonax, bekbars ve çeşitli yerel uygulayıcıları da araştırırken Hurşit kardeşim geldi birden aramıza. Sefa geldi hoş geldi. Gerçekten kendi aracı gibi ilgilendi ve tertemiz İşçilik yaptı. Burdan tekrar teşekkür ederim. Asıl sorun benim için bundan sonra nasıl korurum bu güzelliği. Ensemde Hurşit hocam sürekli aracı kontrol edecek.:kizgin:
Abim hayırlısı olsun, iyi ki Hurşit abi gibi bir üstada denk gelmişsiniz. Forum gereği tanışma bölümüne başlık açıp kendinizi tanıtmanız gerekiyor. :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
:tesekkurr: üniversiteye kapağı atayım gerisi kebab diyen liseli gibi abi üniye gelince esas iş yeni başlıyor bilirsin:taraa:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim maaşallah, çok güzel uygulama olmuş. Çok güzel de anlatmışsın. Eline, emeğine sağlık.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öğretmenler odasında demek bu sohbetler dönüyor :) emeğine sağlık finalleri çok güzel,güle güle kullansın sahibi :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Maşallah buzdolabı değil de buz dağının görünen kısmı sanki, 180 hp epey iyiymiş. Uygulamaya zaten diyecek söz bulamıyorum, eline emeğine sağlık abi harika olmuş ama mekanın Erciyes manzarası da ayrı bir güzelmiş söylemeden geçemedim. :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinize emeğinize sağlık hocam:) Başlıkta bzudolobı yazısını görünce(180 hp kısmını başta görmedim) dedim aha dayanamadı evde buzdolabına polisaj yaptı herhalde:komik:
:tesekkurr:Ona da giresim yok değil:taraa:
Maşallah buzdolabı değil de buz dağının görünen kısmı sanki, 180 hp epey iyiymiş. Uygulamaya zaten diyecek söz bulamıyorum, eline emeğine sağlık abi harika olmuş ama mekanın Erciyes manzarası da ayrı bir güzelmiş söylemeden geçemedim. :)
:tesekkurr:erciyesin suyuyla yıkandı hacı e manzarada şahane daha ne olsun:D

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Çok şükür sonunda tüm fotoğrafları görebildim .
Ellerine sağlık uzun bir çalışma olmuş ama sonuçlar muazzam :)