C200 4MATİC UFAK TEFEK DOKUNUŞLAR

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Başta emeğe maşallah diye başlayalım ama araç da aynı şekilde ona da maşallah. Kısa bi kullanma tecrübem olmuştu makyaj ile sanki aracın kaderi değişmiş
Ayna spec sokaklara hayırlısı olsun diyelim

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Başta emeğe maşallah diye başlayalım ama araç da aynı şekilde ona da maşallah. Kısa bi kullanma tecrübem olmuştu makyaj ile sanki aracın kaderi değişmiş
Ayna spec sokaklara hayırlısı olsun diyelim
Bende teşekkür ederek başlayım :) Makyaj gerçekten çok fark etmiş araçta dışardan bakışta çok benzer gibi görünsede aracı oluşturan 11.500 parçanın 6.500 ü değişmiş :sırıtan1: Eski kasada kullanmış birisi olarak bu kasa kesinlikle daha şık ve konforlu olmuş diyebilirim:)
Maşallah elinize sağlık, cam filmi ve app plaka iyi okur5.
Teşekkür ederim:) İlerleyen zamanda kısmet diyeyim:sırıtan1:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık. Çok keyifli bir detay günü olmuş. Araç olması gereken kondisyonuna dönmüş. Nasıl bu kadar çizildi diye düşünmeden edemedim.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık. Çok keyifli bir detay günü olmuş. Araç olması gereken kondisyonuna dönmüş. Nasıl bu kadar çizildi diye düşünmeden edemedim.
Teşekkür ederim :) Gerçekten keyifli bir hatfa sonu oldu benim açımdan. 6 aylık ve düşük km de olmasına rağmen değer bilinmeyen ellerde siyah araçların maalesef kaderi bu şekilde :(

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dokunuşlar pek ufak tefek değil epey sağlam olmuş emeğine sağlık harika görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Wow o_O elline koluna sağlık abi. Konutkente gitmeyeli de epey oldu. Geçtiğinde haber et de iki hasbihal edelim abi :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Wow o_O elline koluna sağlık abi. Konutkente gitmeyeli de epey oldu. Geçtiğinde haber et de iki hasbihal edelim abi :)
:) Teşekkür ederim Arda. Bende uzun zamandır gitmiyordum bu yasakta hafta sonu bi kaçamak yaptım. Bu ara sadece hafta sonları belki kaçabiliyorum ama yeni yer bitince güzel bir şeyler yaparız beraber İnşallah:)