Can yoldaşım Subaru Foresterım ile Ankaradan selamlar

Alpranax

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar arkadaşlar,

İsmim Alp. 39 yaşındayım ve Ankaradan katıldım aranıza.

Etrafıma baktığımda fazla detaycı bir insan olduğumu düşünürken bu Forumu takip etmeye başladığımda "çok şükür ben yine iyiyim neler varmış" demeye başladım :)

Şimdiye kadar forumdan birçok kere faydalandım , benim de katkım olur umarım.

Herkese şöyle içinden gele gele "OOHHH BEE" dedirtecek uygulamalar diliyorum.

Ankaradan sevgiler arkadaşlar.. :)

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. O içinizi rahatlatan uygulamaları sizde yapabilirsiniz. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar dilerim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese selamlar arkadaşlar,

İsmim Alp. 39 yaşındayım ve Ankaradan katıldım aranıza.

Etrafıma baktığımda fazla detaycı bir insan olduğumu düşünürken bu Forumu takip etmeye başladığımda "çok şükür ben yine iyiyim neler varmış" demeye başladım :)

Şimdiye kadar forumdan birçok kere faydalandım , benim de katkım olur umarım.

Herkese şöyle içinden gele gele "OOHHH BEE" dedirtecek uygulamalar diliyorum.

Ankaradan sevgiler arkadaşlar.. :)
Bir Subaru sever ve kullanan daha aramıza katılmış :)
Hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim :)

Alpranax

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
20 yıldır kullanıyorum, seviyorum :)
Yok ya değiştiremem gibi bende. 1 yıl sonra dedim başka arabalara falan da bakayım diye neredeyse o segmentteki tüm SUV arabalara baktım Subaru'nun değerini bir daha anladım.. sonra da detaya sardım zaten.. Ön ayak ucundaki halı kaplamalar rengi hafif kırçıllı aşmış diye siyah boya kumaşı aldım. Evlat oldu Evlat evlat :)))

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yok ya değiştiremem gibi bende. 1 yıl sonra dedim başka arabalara falan da bakayım diye neredeyse o segmentteki tüm SUV arabalara baktım Subaru'nun değerini bir daha anladım.. sonra da detaya sardım zaten.. Ön ayak ucundaki halı kaplamalar rengi hafif kırçıllı aşmış diye siyah boya kumaşı aldım. Evlat oldu Evlat evlat :)))
Ya ben 20 senede karakterine fazlasıyla alışınca kendimi güvende hissediyorum. Ortamda kar,buz varsa bile hiç tedirgin olmuyorum. Arkadan itişli bir otomobil beni çok tedirgin ediyor. Subaru ile dalıp çıktığım virajda pederin eski F10 tedirgin ediyordu.

Alpranax

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya ben 20 senede karakterine fazlasıyla alışınca kendimi güvende hissediyorum. Ortamda kar,buz varsa bile hiç tedirgin olmuyorum. Arkadan itişli bir otomobil beni çok tedirgin ediyor. Subaru ile dalıp çıktığım virajda pederin eski F10 tedirgin ediyordu.
Güvenli hissi bir otomobil için bence en önemli öncelik sırası.. Geçen yıl çok ciddi kar yağışı varken Bolu Abant'a gittim. O günden sonra Türkiye'deki %90 her yolda kullanabileceğim bir araç olduğunu fark ettim belki çok zorlu şartlara sokmayacağım aracı fakat bunu bilmek bile araç olan bağlılığını arttırıyor.. hanım bile söylemeye başladı bu arabadayken kendimi güvende hissediyorum diye :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hoş geldiniz , güzel aracınız var maşallah. Bende eski kasaları düşünüyorum fakat şuanlık pek emin değilim. Hayırlı kirlenmeler..